Farmer 3 268 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Impala Jak już kiedyś pisałem, sezon 10 miał być ostatnim, a jesienią mieli startować ze spin-offem ale, że ten okazał się kupą straszną musieli przepisać scenariusz Supernatural i ciągną serial dalej póki czegoś nie wymyślą bo pieniądz sam się nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Teraz pewnie będą udawać, że w Chicago nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Bardzo udany odcinek. Jeden z najlepszych w przeciągu ostatnich 2-3 sezonów. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Kymel Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Ja to ogólnikowo twierdzę, że obecny sezon jest zdecydowanie najlepszy od przynajmniej czasów 8ego. Narazie na 8 odcinków, 5 było związanych z główną osią fabuły a pozostałe 3 'monster of the week fillery' też bardzo udane. W ostatnim rozwalił mnie ten motyw niewidzialnych Zanna i tego jak się matka krwią usmarowała nawet o tym nie wiedząc Dzisiejszego jeszcze nie widziałem, ale podejrzewam że powróci temat klatki Lucyfera Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Czy w klatce razem z Luckiem nie siedział Majkel? a sam odcinek spoko, jesli w tym sezonie nie bedzie boga, to juz chyba nigdy Edytowane 12 Grudnia 2015 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Majkel? Na pewno siedział Adam Winchester, ale raczej nie wytrzymał konfrontacji z Luckiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 No ten archanioł razem z nimi do klatki trafił, sprawdziłem na wiki teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Podejrzewam, że zrobili transfer z klatki do klatki. Z tego co pamiętam po otwarciu bramy do dołu wpadli Lucek i Michał wraz z naczyniami. Naczynie Sama wyciągnął Cass, a duszę Śmierć. Nie wiem jak tam z Adamem ale nie wymazali go bo przecież było przypomnienie o nim. Może Lucyfer pokonał brata, a może przy transferze przenieśli tylko jego. Nie ma co się czepiać szczegółów. Wszak taka bomba w odcinku. THE DEVIL IS BACK! Aż miałem ciary jak się pokazał. Odcinek za-rą-bi-sty! 10/10 KURWO Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 dzieki za spoiler (pipi)o Devil is back tez by sie przydalo dac w spoiler. Ja pyerdole, gdzie to sie wylega Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 No już nie płacz. Równie dobrze mogło się to odnosić do Crowleya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Co spoiler? Odcinek wyszedl kilka dni temu, była premiera, mozna pisac, na (pipi) wchodzisz do tematu? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 (edytowane) Miałem nie oglądać ale po waszych pozytywnych ocenach w Niedziele z narzeczoną zasiedliśmy do sezonu nowego i 8 odcinków pękło w 2 dni . fajne odcinki z główną fabułą ale prześmieszne te z pobocznymi wątkami. Sparkle mnie po prostu roz(pipi)ał razem z glittering blood To dla mnie najlepszy sezon od lat. Mam nadal nadzieję że to ostatni ale cieszę się że chcą się pożegnać w dobrym stylu. Edycja : Odc 9 i 10 :banderas: :banderas: Zabawa w kotka i myszkę w klatce dobre to było. Edytowane 3 Lutego 2016 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Bardzo mało akcji,ale naprawdę dobry odcinek SN w tym tygodniu.Zgadnijcie kto się pojawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Pewnie Pan Buk? Ja jestem 2 epy do tyłu, ale jutro nadrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 o... ok, ... no nie spodziewałem się. Wprawdzie przeczuwałem kto i co ale... inaczej sobie to wyobrażałem. "Jego" światopogląd sobie inaczej wyobrażałem. Tak się zastanawiałem czy oni mają to zamiar skończyć w tym sezonie. I chyba to zamkną w tych 3 ostatnich odcinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Odcinek absolutnie idealny. Cudo. Niestety sezon 12 jest już potwierdzony a mogli tak pięknie skończyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Mam z 8 zaleglych odcinkow, mowicie ze czas zaczac nadrabiac zaleglosci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Jak najbardziej. Generalnie najlepszy sezon od czasów ósmego, a może i nawet piątego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Sezon solidny. Mało dramy, wątek popychany dobrze i sporo odcinków "monster of the week". A i zapomniałem o prasowaniu wg Winchesterów No troszkę słabo, że będą ciągnąć serial dalej. Epickich zmian w 12 sezonie bez Boga nie będzie (bo chyba wiadomo, że to skończy się wzajemną anihilacją podczas starcia z Amarą) bo i tak był obecny tak jak wcale.Finał wydaje się przewidywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Bardzo słaby finał i praktycznie zero akcji Mając takie postaci jak Bóg i jego siostra, nie mogli chyba bardziej tego spieprzyć. Niemniej całościowo sezon był naprawdę dobry i kurde mogli już nie przedłużać. Teraz obstawiam, że będzie sezon na miarę Lewiatanów XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 No to po finale możesz złapać załamkę. Po najmniejszej linii oporu i chyba wszystkie możliwe klisze zaserwowane. "Earth will be fine" Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nadal nadrabiam zaleglosci, bardzo podobal mi sie odcinek z Metatronem i Chuckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zaczynam 9ty sezon więc nie wiem kto to Chuck. Ale metatron to glut z zemsty frajerów. Smiechłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Chuck już się pojawiał wcześniej przeca. To jest ten prorok wybrany przez boga. Jest też kimś więcej. Jego następcą był Kevin Tran. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zeby nie wiedziec kto to Chuck to chyba na przewijaniu trzeba ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi