Opublikowano 17 października 20177 l Istnieja ludzie, co nadal ogladaja Flasha i Arrowa, wiec nic mnie nie zdziwi.
Opublikowano 18 października 20177 l Ale weź się odpierdol od Arrowa. Ostatni sezon z Prometeuszem był dobry.
Opublikowano 18 października 20177 l Uwaga podaję oficjalny ranking sezonów serialu Arrow: 2 >>> 1 > 5 >>>>>>>>>>> 3 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 4
Opublikowano 24 stycznia 20187 l Singer robi więc będzie pewnie kupa jak i cały ten bezsensowny sezon.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Na bieżąco to nie. Robię sobie od święta maraton z odcinkami jak siostra się pojawia. To jedyny serial oprócz X-Files i Stranger Things jaki razem oglądamy. A poza tym ciekawi mnie co wymyślą ze Scooby Doo.
Opublikowano 26 marca 20187 l Mimo, że supernatural już od kilku sezonów nie oglądam to ten crossover to must-see Edytowane 26 marca 20187 l przez sprite
Opublikowano 27 marca 20187 l No ba. Dean jako fan dobrego hentai nie odpuści sobie przecież wyrwania Daphne.
Opublikowano 23 kwietnia 20186 l W weekend obejrzałem 10 odcinków i bardzo przyjemnie wchodzi. Ciężko stwierdzić czy jest lepiej niż wcześniej, ale stęskniłem się za braćmi.
Opublikowano 24 kwietnia 20186 l Ale bym obejrzał crossovera braci jadących na polowanie z Ashem. Ash i dean w impali żłopiących zimne brontozaurusy, komentujących okrągłości kobiet a wszystko to przy utworach klasycznego rocka.
Opublikowano 5 czerwca 20186 l OK sezon się skonczył także zacząłem oglądać i narazie jestem po 3 epkach i.... z jednej strony brakowało Winchesterów a z drugiej mam wrażenie, że ten sezon to będzie stał głównym tematem bycia babysitterami młodego. I już po 3cim epku 1szy minus .... po co kogoś uśmiercać skoro później poprostu w cudowny sposób można go przywrócić do "życia". No nic będę oglądał dalej zobaczymy jak to się wszystko potoczy.
Opublikowano 6 czerwca 20186 l W dniu 5.06.2018 o 04:00, Mani napisał: . po co kogoś uśmiercać skoro później poprostu w cudowny sposób można go przywrócić do "życia". O,stary nawet nie masz pojęcia...
Opublikowano 6 czerwca 20186 l 9 odcinków za mną .... ogląda sie dobrze bo to przez tą tęsknote za Winchesterami (supernatural oglądam tylko jeżeli sezon się skończy - nie chce czekać tydzień na kolejny odcinek) cały czas ta sama formuła czyli 1 odcinek który pcha fabułe główną lekko do przodu a za chwile 5 odcinków monster of the week. I tak już od 13 sezonów No nic dziś dalszy seans..
Opublikowano 23 marca 20196 l Supernatural do 5 sezonu włącznie to dla mnie serial numer jeden, potem zaczął się powolny upadek i przeciąganie na siłe. Sam cierpliwość straciłem po zakończeniu 11 sezonu, chyba się teraz wezmę za nadrabianie, zaczynając od 1 sezonu bo jednak trochę mi brakuje tego klimatu. Od Supernatural i Prison break jeszcze w liceum zaczeła się moja przygoda z serialami. Edytowane 23 marca 20196 l przez Shen
Opublikowano 23 marca 20196 l (pipi)niesz tym znowu po sezonie z Lewiatanami 300 odcinek miał być kozak, a wyszło słabo. Były ckliwe momenty ale brakowało konkretnego tąpnięcia. Mieli to zostawić na koniec serialu i to w zupełnie innej formie.
Opublikowano 23 marca 20196 l 3 godziny temu, Farmer napisał: (pipi)niesz tym znowu po sezonie z Lewiatanami 300 odcinek miał być kozak, a wyszło słabo. Były ckliwe momenty ale brakowało konkretnego tąpnięcia. Mieli to zostawić na koniec serialu i to w zupełnie innej formie. Ten był straszny, chyba 7? Z tym całym Dickiem. No ale pierwszy sezony miały klimat, demony były prawdziwym wyzwaniem, a nie kitowcami do bicia. Kino drogi z szukaniem starego i demonem z żóltymi oczami w tle. Odcinek z Lilith i posterunkiem mocno też mi zapadł w pamięc.
Opublikowano 23 marca 20196 l Najbardziej mnie boli olanie dwóch rzeczy: opętania (teraz nawet nie patrzą co i jak tylko sztylet w bebechy i do widzenia) i Adam. Spoiler Dramat straszny ja Dean i Sam siedzieli w piekle ale przyrodni brat? Niech gnije
Opublikowano 23 marca 20196 l No to też mnie trochę bolało, na początku się bawili w egzorcyzmy, żeby nie zabić opętanej osoby, a potem napierdalali jak leci xd