Parannana 9 Opublikowano 21 maja 2019 Opublikowano 21 maja 2019 Panowie chciałbym wrócić do oglądania serialu a skończyłem na motywie z Spoiler uwolnieniem ciemności po zabiciu śmierci Pytanko, który to był sezon i czy istnieje jakiś sensowny recap poprzednich sezonów? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Skończyłem chyba na 11 sezonie, Masorz coś pisał, że obecny jest ostatnim, wiec chyba sie wezme za nadrabianie. Co oni tam teraz wyrabiają skoro już nawet sam Spoiler bóg był ? Ktoś jeszcze ma cierpliwość i ogląda? Crowley jeszcze zyje? 1 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Ja jestem w ostatnim sezonie i dalej daje radę crowley niestety w pewnym momencie znika a szkoda, bo jest za(pipi)isty. Chociaż Castiel też ma swoje chwilę. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Opublikowano 19 sierpnia 2021 Ma powstać prequel, głównymi postaciami mają być rodzice Sama i Deana Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 Juz oficjalnie pilot zamowiony https://comicbook.com/tv-shows/news/supernatural-prequel-pilot-cw/ 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 7 lutego 2022 Opublikowano 7 lutego 2022 To ma byc o Johnie i Mary Winchester tak? W sumie nie wazne bo glowny serial juz mocno meczy i tylko komediowe odcinki jeszcze dawaly rade. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Humor w Supernatural jest chyba koniem pociągowym serialu no i oczywiście postacie. Crowli, Mus, Diabeł, Pani szeryf no i oczywiście Castiel. Ostatni sezon również bardzo mi się podobał i fajnie zamknęli klamra serial. Tylko Jack wkurwial nie miłosiernie, ale fakt 15 sezon po 24 odcinki to potrafi wymęczyć. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 Ja jestem w połowie 12ego sezonu i póki co jest mocno średnio/poprawnie Wątek powrotu Spoiler Lucyfera zrealizowany bez polotu i nie grzeje prawie w ogóle. Oby druga połowa była lepsza i czekam na jakiś naprawdę śmieszny odcinek. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Mozna jeszcze spokojnie obejrzec ten serial czy mocno sie postarzal? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 Pierwsze 5 sezonów to nadal złoto. 2 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 To mam troche seriali do nadrobienia, z tego kilkanascie sezonow Supernatural Niedlugo czas zaczac to wszystko ogladac, lacznie mam kilkadziesiat sezonow seriali do obejrzenia xD Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 lutego 2022 Opublikowano 9 lutego 2022 3 godziny temu, Shen napisał: Pierwsze 5 sezonów to nadal złoto. Plus świetne sezony 8 oraz 11. 2 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 Najgorszy to chyba jest 6. Matko jak to zobaczyłem po genialnych 5. Ogólnie odnoszę wrażenie, że oni mieli w planach te pierwsze 5, a później już lecieli na fali. Dla mnie jeden z ciekawszych seriali jakie oglądałem, ale ciężko mi komuś z czystym sercem takiego tasiemca polecić. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 10 lutego 2022 Opublikowano 10 lutego 2022 25 minut temu, Sedrak napisał: Ogólnie odnoszę wrażenie, że oni mieli w planach te pierwsze 5, Bo tak było, po piątym przecież odszedł twórca serialu. 1 Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 (edytowane) Najgorsze byly lewiatany. 6ty bardzo milo wspominam. Spoiler Sam psychopata bez duszy to swietny pomysl jako motyw przewodni sezonu. Kurde te najnowsze sezony jakos tak sterylnie wygladaja, obraz taki czysty jak by ktos dobrym telefonem krecil. Pierwsze sezony mialy jakis taki filtr filmowy/vhs owy. Kiedys to bylo... Edytowane 11 lutego 2022 przez smallv86 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 lutego 2022 Opublikowano 11 lutego 2022 Ja odpadłem po lewiatanach, potem wróciłem i nadrobiłem zaległości jak już ostatni sezon się kończył. Czuje sentyment bo to był jeden z moich pierwszych amerykanskich seriali, ktory sledzilem od samego początku i wyczekiwałem tydzien na kazdy odcinek. Moj ziomek z ławki tez sie jarał, to potem sie wymienialismy wrazeniami. Na dobra sprawe mogli skonczyc na tym 5 sezonie. Demony wtedy jeszcze były straszne i prawie niemozliwe do pokonania, potem zrobili z nich kitowców. 1 1 Cytuj
Kontdrad 19 Opublikowano 12 lutego 2022 Opublikowano 12 lutego 2022 Kolega kiedyś dał mi cały pakiet płyt z serialami a w tym supernatural, pierwsze sezony były bardzo fajne i klimatyczne, potem kupsztal. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 lutego 2022 Opublikowano 22 lutego 2022 Chciałem tylko napisać, że o ile pierwsza połowa 12 serii była bardzo słaba, tak potem było coraz lepiej aż do całkiem dobrego finału. Teraz jestem po 4 odcinkach 13 sezonu i cóż, ogląda się to świetnie. Postać Jacka wniosła odrobinę świeżości i jestem ciekawy w którą stronę pójdzie rozwój jego postaci. Spoiler Lucek uwięziony na alternatywnej Ziemi z mamą Winchester to też ciekawy wątek. Lecę dalej Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 lutego 2022 Opublikowano 22 lutego 2022 Jack będzie jedna z kluczowych postaci, żeby za duzo nie zdradzac. Mi się te sezony ostatnie troche zlewaja bo robilem maraton. Sam finał nawet niezły był jak na tak długi serial. Jestem ciekawy twojej opinii jak skonczysz. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 21 maja 2022 Opublikowano 21 maja 2022 O Boże ale cringe. To się nie uda. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 stycznia 2023 Opublikowano 22 stycznia 2023 Oglądam sezon 15sty i naprawdę trzyma dobry poziom. Wiecie, to jest moment, kiedy scenarzyści nie są kompletnymi debilami i całość lore się ładnie uzupełnia/ zazębia. Konflikt z Chuckiem jest bardzo sprawnie napisany, cholera. Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 9 listopada Opublikowano 9 listopada Korci zrobić rewatch. Ktoś się odważył? Cytuj
Mani 685 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Ja. Zajebiście mi się oglądało nawet gówno z leviathanami nie przeszkadzalo. Choć początkowe sezony są już nadgryzione zębami czasu. Podobnie miałem oglądając X-files. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 10 listopada Opublikowano 10 listopada Sezon 1-6 jak najbardziej, pozniej poszczegolne odcinki tylko. Te nowsze sezony sa dla mnie zbyt czyste tzn te starsze maja taki fajny filtr tv vibe bo te nowsze jak by ktos iphonem krecil. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi