Hela 1 962 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 (edytowane) Jeden z nielicznych seriali, który ma ciągle tendencję zwyżkowa. 4 sezon, a pomysłów nie brakuje; anioły, diabeł, apokalipsa - a mi się wydawało, że w poprzednim sezonie się dużo działo. Edytowane 28 września 2008 przez Hela Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 29 września 2008 Opublikowano 29 września 2008 Fakt, Mq zgrabnie napisał, ze serial jest lepszy niz ma prawo być. Jak ma być zabawny to śmieszy, jak ma byc straszny to straszy, a gdy ma wciagac to wciaga. Pomysł ma kazdy odcinek jest indywidualny i jedyny w swoim rodzaju. Bardzo podobały mi sie te epy z przymrozeniem oka - o dżinie, tricksterze i w wytworni filmowej. Fabuła też niczego sobie, a aktorzy jak aktorzy. Nie jest to ambitne aktorstwo, ale kurcze Sam i Dean to naprawde swietne postacie. Hela napisał wyżej wiec nie ma co chować tego w spoiler. 4 sezon zapowiada sie ciekawie, ale troche sie boje, ze za bardzo pojadą w strone religii, a wszystko wskazuje na finałową konfrontacje Bog Vs Lucyfer. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Nowy odcinek ponownie swietny, zadanie Dean'a zaczyna sie powoli klarować i wszystko wskazuje na to, że to, o czym pisałem kilka postów wyżej w tym temacie, ma szanse sie spełnic. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 3 października 2008 Opublikowano 3 października 2008 Czwarty sezon miazdzy i zostawia inne seriale daleko w tyle. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 października 2008 Opublikowano 4 października 2008 Ma ktos namiary na odcinek pilotowy? Wyszło cos takiego jak 00 Pilot i to jest podobno cos innego niż o1 Pilot: Woman in White. Sezon 4 swietny. Nie sadziłem, ze scenariusz moze sie tak rozwinąć. Wszystko trzyma sie kupy, fakty sa przedstawiane w innym swietle, a nie pomijane czy przeinaczane jak w herosach czy PB. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) Jedyne czego mi brakuje w ostatnim supernatural czy smallvile to za(pipi)ista muzyka wystepujaca w pierwszych odcinkach tych seriali . zauwazcie ze np w Smallville - w pierwszym sezonie mozna bylo uslyszec 152 utworow (http://smallvillesoundtrack.svfan.com/) w ostatnim pelnym sezonie jedynie 38 ;( to samo tyczy sie supernaturall-a ktory dostal nominacje Emmy za pilotazowy odcinek( to chyba cos znaczy?? ) ehh szkoda ze nie slychac juz utworow takich jak The Calling - Wherever You Will Go czy tez Laugh I nearly died - the Rolling Stones, tak fajnie sie dokanczalo browarka Jesli zas chodzi o fabule to jestem spokojny (jesli chodzi o supernatural chociaż smallv od drugiego odcinka tez daje rade ) za bledy ortograficzne/interpukcyjne oraz skladnie PRZEPRASZAM (wszak jest miedzy sobota a niedziela) KOCHAM TE SERIALE!!!!! http://pl.youtube.com/watch?v=p5Be77GgVTc Edytowane 12 października 2008 przez smallv86 Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Bardzo dobry sezon, juz teraz bije poprzednie na glowe, bo w koncu zachowuje ciaglosc fabuly, a nie jak to bylo 1,2,3, kazdy odcinek o czyms innym, a dopiero pod koniec sezonu fabula sie jakos rozwija i nabiera tempa, przez co nie jestem fanem tego serialu ;] Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Jedyne czego mi brakuje w ostatnim supernatural czy smallvile to za(pipi)ista muzyka wystepujaca w pierwszych odcinkach tych seriali . zauwazcie ze np w Smallville - w pierwszym sezonie mozna bylo uslyszec 152 utworow (http://smallvillesoundtrack.svfan.com/) w ostatnim pelnym sezonie jedynie 38 ;( to samo tyczy sie supernaturall-a ktory dostal nominacje Emmy za pilotazowy odcinek( to chyba cos znaczy?? ) ehh szkoda ze nie slychac juz utworow takich jak The Calling - Wherever You Will Go czy tez Laugh I nearly died - the Rolling Stones, tak fajnie sie dokanczalo browarka Jesli zas chodzi o fabule to jestem spokojny (jesli chodzi o supernatural chociaż smallv od drugiego odcinka tez daje rade ) za bledy ortograficzne/interpukcyjne oraz skladnie PRZEPRASZAM (wszak jest miedzy sobota a niedziela) KOCHAM TE SERIALE!!!!! http://pl.youtube.com/watch?v=p5Be77GgVTc OO widzisz, a znasz ten utworek, ktory leciał w pierwszym sezonie w odcinku Phantom Travler, jak Dean i Sam kupowali garnitury? Od dawna mi to chodzi po głowie, a piosenka bardzo znana tyle, ze nie moge skojarzyc zespolu i tytułu. Moze daremne pytanie, ale warto sprobowac. Cytuj
Royal 620 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 Lista utworów odcinek po odcinku... http://supernaturalplanet.com.pl/viewpage.php?page_id=109 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) Nowy ep dla wielbicieli starych filmow. Troche smieszny, fajny klimat, ale srednio mi sie podobał. Zero wspolnego z głowna osią fabularną przez co troche ziewałem. Ale pomysł mieli na odcinek swietny. Edytowane 18 października 2008 przez gekon Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 (edytowane) Odeszli od głównego wątku, co może rozczarować większość ludzi, bo jak wszyscy wiemy, ten wątek to Supernatural na najwyższym poziomie, ale ten odcinek i tak był fantastyczny. Klimatyczny, zabawny; taki Burton ze Sleepy Hollow + Mell Brooks z Young Frankenstein spotyka Supernatural. Mieszanka wybuchowa, efekt świetny. Motyw jak Dracula odjeżdża na skuterze mnie rozwalił na łopatki, kudosy scenarzyście, który na to wpadł. Edytowane 18 października 2008 przez Hela Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 W sumie to zastanawia mnie troche jaki był cel realizacji tego odcinka w ten własnie sposób, do Haloween troche daleko jeszcze... aczkolwiek oczywiscie świetny odcinek Cytuj
Sztajniec 18 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 (edytowane) Genialny odcinek i tyle, swietnie wykonana piosenka przez Dean'a : D Scena z kotem + krzyk Dean'a rownie genialne xD Edytowane 24 października 2008 przez Sztajniec Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Rewelacja odcinek, przy akcji z kotem omal nie spadlem z krzesla ze smiechu :DDD No i Eye Of The Tiger... ;]]] Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 oni chyba czekaja az Lilith sprowadzi szatana na ziemie i dopiero wtedy przestana ganiac duchy 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jakby szli torem fabularnym to sezon pewnie by trwał z 6 epów. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 oni chyba czekaja az Lilith sprowadzi szatana na ziemie i dopiero wtedy przestana ganiac duchy Jakby szli torem fabularnym to sezon pewnie by trwał z 6 epów. Dokładnie, zresztą można łatwo to wytłumaczyć mówiąc, że w tej chwili nie mają żadnych tropów dotyczących Lilith, a przecież nie będą siedzieć z założonymi rękami. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 I tak dobrze wiażą te epy poboczne z głownymi. Zawsze jest jakaś gadka szmatka, albo chociażby w ostatnim epie to czego Dean boi sie najbardziej - Lilith Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 (edytowane) A nie chodziło czasem w tym epie o to, że Dean najbardziej boi się Sama w demonicznej postaci ? Edytowane 26 października 2008 przez Hela Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 No masz rację, jednak na koncu przyszła ta cała Lilith . co nie zmienia faktu, że serial trzyma się kupy. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 No masz rację, jednak na koncu przyszła ta cała Lilith . co nie zmienia faktu, że serial trzyma się kupy. Jakby na nią przeszła, to by się Dean nie bał Samowi powiedzieć na sam koniec odcinak czego się bał najbardziej. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Cytuj
Kriseh 26 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Lechero z Prison Break'a jako aniol loool - taka mala dygresja jeszcze z poprzedniego odcinka. A ten nowy? Typowy zapychacz, najslabszy odcinek w tym sezonie, choc watek z misiem w depresji (jego proba samobojstwa - masakra :DDD) swietny . Ciekawe kiedy sie dowiemy co dokladnie sie dzialo z Deanem w piekle, podejrzewam ze Sam (a my razem z nim) bedzie mial mozliwosc zobaczenia tego wszystkiego w jakiejs wizji czy cos. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 dla mnie nie było źle ;] w ogole, reakcja chłopaków na to co sie dzieje w miescie miażdżyła - baranieli na kazdym kroku, co chwile gdzies siadali i gapili sie w ziemie, nie mogąc wydobyc jednego sensownego słowa xD Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 jak dla mnie chyba najzabawniejszy odcinek supernatural, mis gwiazda odcinka, akcja gdy Dean mowi do dzieciaka " z wielka moca zwiazana jest wielka..." rozwala 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 No i to jak chodzili po tym całym miescie i nie potrafili nic sensownie powiedzieć :] A miś był troche straszny. Zabawniejszym odcinkiem był ten o tricksterze co kazał jakiemuś małolatowi tańczyć wolnego z UFOludkiem Oo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi