Gość _Milan_ Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 zdaje sie, w 1 jest st a w drugim su, polecam je sciagnac, juz danwo je mam, zremasterowanie kopie zady, no i nareszcie bonusowe kawalki w dobrej jakosci. zreszta, o czym ja gadam... Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 5 maja 2008 Autor Opublikowano 5 maja 2008 no wlasnie chyba nie, sciagnalem pierwszy a tam supernova, zreszta luknij na wielkosc plikow, indentiko co do kilobajta Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 maja 2008 Opublikowano 5 maja 2008 (edytowane) http://rapidshare.com/files/110553101/Toda...08-hXc.zip.html self-titled http://rapidshare.com/files/110561445/Toda...08-hXc.zip.html supernova sam je sciagalem wiec na bank sa dobre to juz przy okazji dam linka do dvd WILLPOWERa, 750 mb, 37 minut. http://milaneze.diinoweb.com/files/Today%2...illpower%20DVD/ Edytowane 5 maja 2008 przez _Milan_ Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 9 maja 2008 Opublikowano 9 maja 2008 Wziąłem s/t i Supernowę, niezłe (to mój pierwszy kontakt z tymi płytami). Dzięki. Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 ok mam s/t, In the Eyes of God, Kiss the Big i The Temple of the Morning Star. Co jeszcze jest dobre, bo te albumy zdrowy rozpier.dol w bani robią. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Jak dla mnie Supernova jest chyba najlepsza, ale to kwestia tego, ze jest utrzymana w nurcie post-hc, math rocka (odpowiednio rpzez mtoday zmodyfikowanego na swoj styl) krolujacego w latach 90 w podziemiu muzycznym. Nie chce mi sie szukac, ale pewnie Albini tak cos mieszal, bo to w jego stylu album. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Jak dla mnie Supernova jest chyba najlepsza, ale to kwestia tego, ze jest utrzymana w nurcie post-hc, math rocka (odpowiednio rpzez mtoday zmodyfikowanego na swoj styl) krolujacego w latach 90 w podziemiu muzycznym. Nie chce mi sie szukac, ale pewnie Albini tak cos mieszal, bo to w jego stylu album. no chyba Cie yebie ;] psyko, pierd,olisz ze to co masz jest zdrowo zayebiste, i sie zastanawiasz czy sciagac reszte, troche poryte co? sciagasz tyle gowien a zal Ci sciagnac pozostale pare plyt Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 Milan nie gorączkuj się ; ] Po prostu nie wiem czy nie ma wśród innych płyciw jakiejś kupy... Tak wiem jesteś fanboyem TitD. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 tu nawet nie chodzi o moj fanboizm, jak sciagne zayebista plyte zespolu X to nawet sie nie zastanawiam i sicagam reszte, przeciez za to nie place, nie rozumiem innego zachowania ;] a co do kupy- czy Cie pokur,wilo!!!!!!??? xD Cytuj
golab 1 672 Opublikowano 27 maja 2008 Opublikowano 27 maja 2008 jeżeli komuś podoba się axis of eden, to titd nie ma żadnej kaki w dyskografii Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Jak dla mnie Supernova jest chyba najlepsza, ale to kwestia tego, ze jest utrzymana w nurcie post-hc, math rocka (odpowiednio rpzez mtoday zmodyfikowanego na swoj styl) krolujacego w latach 90 w podziemiu muzycznym. Nie chce mi sie szukac, ale pewnie Albini tak cos mieszal, bo to w jego stylu album. no chyba Cie yebie ;] no lol, ale niby co?;] To, ze Supernova najlepsza? Bo jezeli chodzi o gatunek to jest jak mowilem, "Supernova" jest inna od reszty dyskografii TiTD i graja tam w ten sposob w jaki gralo wtedy troche zespolow. Dziwnym trafem wiekszosci pomagal Albini albo byli pod jego wplywem;] Cytuj
Specu 148 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 ja i tak nie czaje tego orgazmowania sie nad titd. jest fajne, ok, ale raczej nic ponad to ;] Cytuj
Gość Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 zayebiste jest, jak tego słucham to odczuwam duchowy orgazm : ] Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 Otwiera mi sie trzecie oko w du,pie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 no dlaczego sie obso wyszukujesz wplywow Albiniego ;] do niedawna uwazales ze gra gejowskiego noisa, a nawet w calkowicie specyficznym Todayu go wyczuwasz. To jest po prostu titd i kropka. a supernova to czolowka z pewnoscia, the kick inside i 6 dementia satyr to kawalki absolutne. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 lol no bo gra gejowskiego niosa w Shellac, to kapela dla pedalow, nudy na pudy. Jest dobrym producentem i tez nie zawsze. Nie wiem jaki jest teraz jego zasieg dzialania, ale kiedys krecil sie wokol kapel, co graja w ten sam kombinowany sposob, mozna bylo od razu sluchajac danego zespolu skojarzyc, ze to cos ma z nim wspolnego, Today na tej plycie brzmi dokladnie tak jak takie zespoly, te same schematy i pomysly. to i skojarzylem to z Albinim;] Mogli juz zostac przy takiej muzyce jak dla mnie. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 daj mi linki do plyt podobnych do supernovy, serio, musze ich posluchac ;] Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 maja 2008 Opublikowano 28 maja 2008 No moge potem cos wrzucic, zobacz sobie te 2 kawalki: http://www.mediafire.com/?vywlmie42l2 http://www.mediafire.com/?tmd5xkic9dg Ten sam okres, ten sam Albini, te same wplywy slychac w Supernova. Cytuj
Gość tk Opublikowano 29 maja 2008 Opublikowano 29 maja 2008 http://rapidshare.com/files/118030807/comp...ns_of_guilt.rar jeden z supportów na obu koncertach. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 Jakiś większy ode mnie fan wie może, co będzie grane na koncercie? Głównie ostatnia płyta, czy wszystko po trochu? Teraz podobno byli w Skandynawii w tym samym zestawie - co tam grali? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 1 czerwca 2008 Opublikowano 1 czerwca 2008 (edytowane) Total Resistance The Man Who Loves To Hurt Himself The Descent The Color Of Psychic Power Spotting A Unicorn Six Dementia Satyr Sabbath Bloody Sabbath Realization Pinnacle Mother's Ruin Marked Kiss The Pig In The Eyes Of God If You Want Peace Prepare For War I.E.D. Hands and Knees Going To Hell Free At Last Broken Promises and Dead Dreams Axis Of Eden Maggots and Riots Temple Of The Morning Star czyli wiekszosc od temple of the... w gore. Razi troche brak materialu z pierwszych 3 plyt, no dobra, 3 kawlaki sa, ale ile z nich zagraja ;]? ogladalem parenascie videł, i ta lista jest pewna raczej. Edytowane 1 czerwca 2008 przez _Milan_ Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 lol no bo gra gejowskiego niosa w Shellac, to kapela dla pedalow, nudy na pudy. Jest dobrym producentem i tez nie zawsze. Nie wiem jaki jest teraz jego zasieg dzialania, ale kiedys krecil sie wokol kapel, co graja w ten sam kombinowany sposob, mozna bylo od razu sluchajac danego zespolu skojarzyc, ze to cos ma z nim wspolnego, Today na tej plycie brzmi dokladnie tak jak takie zespoly, te same schematy i pomysly. to i skojarzylem to z Albinim;] Mogli juz zostac przy takiej muzyce jak dla mnie. Kawałek The Kick Inside ma wyraźny slintowy posmak, a więc Albini jak się patrzy. Cytuj
kempa 0 Opublikowano 2 czerwca 2008 Opublikowano 2 czerwca 2008 Total Resistance The Man Who Loves To Hurt Himself The Descent The Color Of Psychic Power Spotting A Unicorn Six Dementia Satyr Sabbath Bloody Sabbath Realization Pinnacle Mother's Ruin Marked Kiss The Pig In The Eyes Of God If You Want Peace Prepare For War I.E.D. Hands and Knees Going To Hell Free At Last Broken Promises and Dead Dreams Axis Of Eden Maggots and Riots Temple Of The Morning Star czyli wiekszosc od temple of the... w gore. Razi troche brak materialu z pierwszych 3 plyt, no dobra, 3 kawlaki sa, ale ile z nich zagraja ;]? ogladalem parenascie videł, i ta lista jest pewna raczej. zaraz uloze se taka playliste (swoja droga mocno srednia jak dla mnie) na winampa i bede mial jak koncert zaliczony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi