Opublikowano 6 września 200816 l mam. ...ale to nic nie zmienia...;] Edytowane 6 września 200816 l przez _Milan_
Opublikowano 6 września 200816 l To sobie kup jako symbol posiadania winyla, a słuchaj z MP3, tak jak teraz. A Stone Cold, poprzez słowa "przenosimy się na nośnik XXI wieku i ratujemy naszą planetę!" chce pewnie po prostu przekazać "żadna wytwórnia nie chce już wydawać naszych płyt". Chrońmy środowisko, ta, jasne.
Opublikowano 6 września 200816 l 1.Ma, dodatkowo Relapse ich tez wydaje. 2. sam zauwazylem ze ten tekst o ochronie ziemi jest smieszny. 3.
Opublikowano 6 września 200816 l co lepsze, sprobowalem juz kupic tam jedna plyte, niby wszystko fajnie, ale przy wyborze kraju na formularzu jest do wybrania tylko 10 krajow, Polski ofkoz nie ma ;]
Opublikowano 6 września 200816 l co lepsze, sprobowalem juz kupic tam jedna plyte, niby wszystko fajnie, ale przy wyborze kraju na formularzu jest do wybrania tylko 10 krajow, Polski ofkoz nie ma ;] Może brali pod uwagę tylko te kraje, w których na koncerty przychodzi więcej niż 50 ludzi.
Opublikowano 6 września 200816 l Sadze ze to przez srednia wzrostu publiki polecielismy na dno, gdybyscie nie przyszli z wietnamem do firleja pewnie bysmy tam byli!
Opublikowano 6 września 200816 l oku.rwa xD ale wam sie chlopaki dow(pipi) wyostrzyl. EDIT proponuje ocenzrurowac takie slowa jak : piwo, wino, stosunek, metalika, inkwizycja. DZIEKUJE Edytowane 6 września 200816 l przez wozek
Opublikowano 19 października 200816 l Today is the Day :: Today is the Day [Reissue][2008] http://rapidshare.com/files/155532310/TITD-ST.rar Pass:www.mediaportal.ru
Opublikowano 19 października 200816 l drugi raz? niee, to jest to samo co mozna juz bylo kupic na koncercie, co zreszta zrobilem. chyba ze reissue oznacza dotloczenie, a nie zremasterowanie. no ale (pipi), przynajmniej juz znam plyte roku 2008 ;] KONCERT Z OSTATNIEJ TRASY !! http://www.officinalive.it/pagine/todayistheday.html o moj boze ;] ale c(pipi) zgrany dzwiek, matko bosaka. Edytowane 19 października 200816 l przez _Milan_
Opublikowano 19 października 200816 l Nie wiem, wrzucilem bo zostalo to wrzucone przed chwila na siec. Nie pamietam, ktore albumy juz byly reissuowane i czy tu byly do nich linki;] Najwyzej to bedzie kolejne zrodlo do sciagniecia.
Opublikowano 19 października 200816 l koncert zaje.bisty, gdyby tylko nie ten okropnie głośny wokal. do tego ku.rwa tam orange man theory z nimi grało. jak powiedziałem steve'owi, że w sumie nie przepadam za jego muzyką, ale orendżami się jaram to mówił, że są zaje.biści no i trudno mu racji nie przyznać . gdyby tylko ktoś obcykany w tych wszystkich komputerowych mykach to zripował to byłoby ideales. tracklista coś nie zgadza ździebko.
Opublikowano 19 października 200816 l no to mam chyba chu,jowe glosniki, bo perkusja brzmi jak walenie po garnkach, a gitara stev'a to jakby miala 5 przesterow. jakis debil to miksowal. no lista sie nie zgadza do konca, np. jest genialne 6 dementia satyr przed marked ;] tez chce to miec zripowane.
Opublikowano 19 października 200816 l http://www.officinalive.it/pagine/concerts.html na tej stronce sa tez inne niezle koncerty, a niedlugo ma byc black cobra, mniam.
Opublikowano 20 października 200816 l ja mam chu.jowe dlatego wychodze z założenia, że jak słysze cokolwiek to jest dobrze. jeszcze going to hell jest bankowo i jakoś zaraz potem descent z pełnej piz.dy ;p.
Opublikowano 22 października 200816 l Koncert na fulwypasie, zagrali moje ulubione wałki (Color of the Psychic Power, Pinnacle) Jedynie moge się przyczepić do "The Man Who Loves to Hurt Himself" , kur.wa ale ten italiano fałszował ;[ gdyby tylko ktoś obcykany w tych wszystkich komputerowych mykach to zripował to byłoby ideales. wpis
Opublikowano 3 listopada 200816 l http://www.supernovarecords.net/site/SNRD004 ;o kuuurwaaa, i co tera xD juz widze jak mi sie uda to kupic, i pozniej sciagnac na mojej tepsie 512 ktora lubi sie urywac czasami. Kuuuurwaaaaaaaaa
Opublikowano 4 listopada 200816 l no ten, zaraz pewno będzie na torrentach czy innych rapidach to w czym problem ;]
Opublikowano 4 listopada 200816 l ale musi być oryginał!!!111 rolkę srajtaśmy z logiem titd też byś kupił?
Opublikowano 4 listopada 200816 l a masz? btw, ogladalem 10 minut tego filmu , linku nie dam, bo nie xD juz nie chce tego dvd ;]
Opublikowano 8 listopada 200816 l Przy okazji możecie jeszcze wkleić linki do "Live at the Whiskey A Go-Go" i "Live In Japan" . Chyba nikt ich tu wcześniej nie wrzucał :>
Opublikowano 8 listopada 200816 l sam byl chcial, tym bardziej dziwne ze to mozna dostac tylko w wersji elektronicznej, czy nikt nie kupil tego jeszcze z ich sklepiku ;/ ? wietek, sam sie dokop, pomysl ;]