Skocz do zawartości

Today Is The Day

Featured Replies

• Odpowiedzi 535
  • Wyświetleń 57,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• JEST CAŁOŚĆ Today Is The Day Pain Is A Warning (2011)   01. Expectations Exceed Rea

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

calutki   <masturbacja w hd>

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Animal Mother Track Listing: 1. Animal Mother 2. Dis(pipi)line 3. Sick Of your Mouth 4. Imperfection 5. Law Of The Universe 6. Outlaw (Acoustic) 7. GodCrutch 8. Divine Reward 9. Masada 10. Heathen 11.

Opublikowano

mam.

...ale to nic nie zmienia...;]

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

To sobie kup jako symbol posiadania winyla, a słuchaj z MP3, tak jak teraz.

A Stone Cold, poprzez słowa "przenosimy się na nośnik XXI wieku i ratujemy naszą planetę!" chce pewnie po prostu przekazać "żadna wytwórnia nie chce już wydawać naszych płyt". Chrońmy środowisko, ta, jasne.

Opublikowano

Stone Cold ma chyba własną wytwórnię.

Opublikowano

1.Ma, dodatkowo Relapse ich tez wydaje.

2. sam zauwazylem ze ten tekst o ochronie ziemi jest smieszny.

3.vans-Slip-on-U-2m.jpg

Opublikowano

środowisko>vinyl>cd

Edytowane przez tk

Opublikowano

co lepsze, sprobowalem juz kupic tam jedna plyte, niby wszystko fajnie, ale przy wyborze kraju na formularzu jest do wybrania tylko 10 krajow, Polski ofkoz nie ma ;]

Opublikowano
co lepsze, sprobowalem juz kupic tam jedna plyte, niby wszystko fajnie, ale przy wyborze kraju na formularzu jest do wybrania tylko 10 krajow, Polski ofkoz nie ma ;]

Może brali pod uwagę tylko te kraje, w których na koncerty przychodzi więcej niż 50 ludzi.

Opublikowano

Sadze ze to przez srednia wzrostu publiki polecielismy na dno, gdybyscie nie przyszli z wietnamem do firleja pewnie bysmy tam byli!

Opublikowano

oku.rwa xD ale wam sie chlopaki dow(pipi) wyostrzyl.

EDIT

proponuje ocenzrurowac takie slowa jak : piwo, wino, stosunek, metalika, inkwizycja.

DZIEKUJE

Edytowane przez wozek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

drugi raz?

niee, to jest to samo co mozna juz bylo kupic na koncercie, co zreszta zrobilem.

chyba ze reissue oznacza dotloczenie, a nie zremasterowanie.

no ale (pipi), przynajmniej juz znam plyte roku 2008 ;]

KONCERT Z OSTATNIEJ TRASY !!

http://www.officinalive.it/pagine/todayistheday.html

o moj boze ;]

ale c(pipi) zgrany dzwiek, matko bosaka.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Nie wiem, wrzucilem bo zostalo to wrzucone przed chwila na siec. Nie pamietam, ktore albumy juz byly reissuowane i czy tu byly do nich linki;] Najwyzej to bedzie kolejne zrodlo do sciagniecia.

Opublikowano

koncert zaje.bisty, gdyby tylko nie ten okropnie głośny wokal. do tego ku.rwa tam orange man theory z nimi grało. jak powiedziałem steve'owi, że w sumie nie przepadam za jego muzyką, ale orendżami się jaram to mówił, że są zaje.biści no i trudno mu racji nie przyznać ;). gdyby tylko ktoś obcykany w tych wszystkich komputerowych mykach to zripował to byłoby ideales.

tracklista coś nie zgadza ździebko.

Opublikowano

no to mam chyba chu,jowe glosniki, bo perkusja brzmi jak walenie po garnkach, a gitara stev'a to jakby miala 5 przesterow.

jakis debil to miksowal.

no lista sie nie zgadza do konca, np. jest genialne 6 dementia satyr przed marked ;]

tez chce to miec zripowane.

Opublikowano

http://www.officinalive.it/pagine/concerts.html

na tej stronce sa tez inne niezle koncerty, a niedlugo ma byc black cobra, mniam.

Opublikowano

ja mam chu.jowe dlatego wychodze z założenia, że jak słysze cokolwiek to jest dobrze. jeszcze going to hell jest bankowo i jakoś zaraz potem descent z pełnej piz.dy ;p.

Opublikowano

Koncert na fulwypasie, zagrali moje ulubione wałki (Color of the Psychic Power, Pinnacle)

Jedynie moge się przyczepić do "The Man Who Loves to Hurt Himself" , kur.wa ale ten italiano fałszował ;[

gdyby tylko ktoś obcykany w tych wszystkich komputerowych mykach to zripował to byłoby ideales.
wpis
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.supernovarecords.net/site/SNRD004

;o

kuuurwaaa, i co tera xD

juz widze jak mi sie uda to kupic, i pozniej sciagnac na mojej tepsie 512 ktora lubi sie urywac czasami.

Kuuuurwaaaaaaaaa

Opublikowano

no ten, zaraz pewno będzie na torrentach czy innych rapidach to w czym problem ;]

Opublikowano

ale musi być oryginał!!!111

rolkę srajtaśmy z logiem titd też byś kupił?

Opublikowano

a masz?

btw, ogladalem 10 minut tego filmu , linku nie dam, bo nie xD

juz nie chce tego dvd ;]

Opublikowano

daj no linki głupi bucu,jak tłum ładnie prosi.

Opublikowano

Przy okazji możecie jeszcze wkleić linki do "Live at the Whiskey A Go-Go" i "Live In Japan" . Chyba nikt ich tu wcześniej nie wrzucał :>

Opublikowano

sam byl chcial, tym bardziej dziwne ze to mozna dostac tylko w wersji elektronicznej, czy nikt nie kupil tego jeszcze z ich sklepiku ;/ ?

wietek, sam sie dokop, pomysl ;]