Opublikowano 21 grudnia 201311 l ej koval byłeś na correction house? ta, doje.bali fest, mike wyglądał jak nawiedzony ćpun a kelly jest gruby i nie ma zębów [z relacji mojej dziewczyny] poza tym nagłosnienie kosa i takie serve or survive/dirty poor and mentally ill wypadły prześwietnie plus hoax the sytstem rozciągniete chyba na 15min z taki nosie pier.dolnięciem że prawie się obsrałem z zachwytu
Opublikowano 21 grudnia 201311 l to fajnie, ale jakoś nie jara mnie ta płyta. pewnie się do niej przekonam za trzy miesiące i będę żałował.
Opublikowano 21 grudnia 201311 l z tego co pamiętam to ten bojsbend tudej is the day grał w klubie firlej gdzie jest klimatyzacja, chłopaki z dzisiaj za to w spelunie jaką jest pod pałacykiem. wiec kto tu jest mainstreamem?
Opublikowano 21 grudnia 201311 l robert, to że masz co innego do roboty i nie orientujesz się co się dzieje w ekstremalnym metalu i nawet nie wiesz skąd się płyty ściąga nie upoważnia cię do obrażania tak ważnej supergrupy i nowej siły na scenie niezależnej jaką jest correction house. opanuj się!
Opublikowano 17 stycznia 201411 l band camp 1 kawałka z nowej płyty ( sick of your mouth): https://todayistheday.bandcamp.com/ i nowa kapela Steve'a, na wokalu u brata: http://laemusic.bandcamp.com/
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Trochę takie lajtowe jak na TitD SICK OF YOUR MOUTHMediaSICK OF YOUR MOUTHMainstreamSICK OF YOUR MOUTHInternetSICK OF YOUR MOUTHTV serio?
Opublikowano 18 stycznia 201411 l no ale to sie zgadza z tym co probuje od poczatku przekazac. jak wolisz spiewanie o tym ze sztorm nadchodzi i czy sluchacz to widzi to to nie ta kapela.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l to przejscie w 1:13 - 1:20 to kwintesencja stylu Austina, nalezy tez dodać że utwór pewnie zostanie nagrany na nowo bo ten jest jeszcze z byłymi cżłonkami nagrany, jeśli w sumie w ogóle trafi na płytę. Dla mnie jest piękny, ale niższa klasa może narzekac.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Taki 'przystępny', Stone Coldowi chyba mięknie pała bo spodziewałem się raczej nienawiści wykręcającej uszy niż potupanki do tramwaju.
Opublikowano 19 stycznia 201411 l ja tupie nawet do butterflies wiec nie kumam ;] Kawałek nie wychodzi kompletnie poza ramy dotychczasowych płyt. Jak możesz pisać że mu mieknie pała po takim napierd,alaczu jakim był Expectations Exceed Reality z ostatniej płyty? Na podstawie kawałka który prawdopodobnie jest gratisem koncertowym? Edytowane 19 stycznia 201411 l przez Gość_Milan_*
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Koval nie miękknie pała tylko koleś się mocno rozwinął pod kątem pisania piosenek i nawet sporo melodii się w nich znajduję. Dosyć naturalna kolej rzeczy oby nie wyszedł z tego drugi mastodon. Edytowane 19 stycznia 201411 l przez _Be_
Opublikowano 19 stycznia 201411 l mastodon to cytryna która została wycisnieta na potrzeby ITYOG. Edytowane 19 stycznia 201411 l przez Gość_Milan_*
Opublikowano 22 stycznia 201411 l http://www.earsplitcompound.com/site/2014/01/21/today-is-the-day-tenth-lp-set-for-mid-2014-release/ States Austin of the process, and on the energy channeling through the new album. “I am super excited about this new album. I feel it is my finest work to this date. It is the most complex and HEAVY metal/noise record we have ever made. This is real. We got together and wrote these songs. No bullshit Protools crap; just pure violent energy and real band songwriting in the middle of the woods in Maine. I would say it lies somewhere between Temple of The Morning Star and In The Eyes of God, and Jeff’s playing is beyond incredible. I was determined to push the limits in complexity, musicianship, and creativity as far as we could and I feel we have put together a record that narrates the horror and pain that we have been living through.” no to tyle na temat lekkosci nowej płyty ;]
Opublikowano 22 stycznia 201411 l Miej się na baczności Gonzo, mi wysyłał spoilery z filmów i gier po tym jak obraziłem Yordę z ICO. Do czego będzie zdolny za obrazę pół-boga, pół-człowieka Steve'a Austina? W sumie, kurde, jak dadzą dobry przester na wokalu, to będzie dobrze. Steve się starzeje, a głosu nigdy nie miał.