tukan 1 917 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 ej koval byłeś na correction house? ta, doje.bali fest, mike wyglądał jak nawiedzony ćpun a kelly jest gruby i nie ma zębów [z relacji mojej dziewczyny] poza tym nagłosnienie kosa i takie serve or survive/dirty poor and mentally ill wypadły prześwietnie plus hoax the sytstem rozciągniete chyba na 15min z taki nosie pier.dolnięciem że prawie się obsrałem z zachwytu Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 to fajnie, ale jakoś nie jara mnie ta płyta. pewnie się do niej przekonam za trzy miesiące i będę żałował. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 wypie,rdlalac z tym mainsromem do the PIT. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 z tego co pamiętam to ten bojsbend tudej is the day grał w klubie firlej gdzie jest klimatyzacja, chłopaki z dzisiaj za to w spelunie jaką jest pod pałacykiem. wiec kto tu jest mainstreamem? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 ok, niech bedzie gów.no ok. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 bardziej bolał Gabriel w przebraniu kwiatka Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 robert, to że masz co innego do roboty i nie orientujesz się co się dzieje w ekstremalnym metalu i nawet nie wiesz skąd się płyty ściąga nie upoważnia cię do obrażania tak ważnej supergrupy i nowej siły na scenie niezależnej jaką jest correction house. opanuj się! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 nic nie upowaznia do pisania o nich w tym temacie <metalhead> Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 będą jakieś foto z wigilii Steve'a? Cytuj
Gość osiol Opublikowano 4 stycznia 2014 Opublikowano 4 stycznia 2014 Zapytam, może coś rzuci ze stołu wiernym fanom. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 stycznia 2014 Opublikowano 17 stycznia 2014 band camp 1 kawałka z nowej płyty ( sick of your mouth): https://todayistheday.bandcamp.com/ i nowa kapela Steve'a, na wokalu u brata: http://laemusic.bandcamp.com/ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Trochę takie lajtowe jak na TitD SICK OF YOUR MOUTHMediaSICK OF YOUR MOUTHMainstreamSICK OF YOUR MOUTHInternetSICK OF YOUR MOUTHTV serio? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 no ale to sie zgadza z tym co probuje od poczatku przekazac. jak wolisz spiewanie o tym ze sztorm nadchodzi i czy sluchacz to widzi to to nie ta kapela. Cytuj
Gość osiol Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 Myślę, że tekst to akurat najmniejszy problem tego utworu. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 18 stycznia 2014 Opublikowano 18 stycznia 2014 to przejscie w 1:13 - 1:20 to kwintesencja stylu Austina, nalezy tez dodać że utwór pewnie zostanie nagrany na nowo bo ten jest jeszcze z byłymi cżłonkami nagrany, jeśli w sumie w ogóle trafi na płytę. Dla mnie jest piękny, ale niższa klasa może narzekac. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Taki 'przystępny', Stone Coldowi chyba mięknie pała bo spodziewałem się raczej nienawiści wykręcającej uszy niż potupanki do tramwaju. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 (edytowane) ja tupie nawet do butterflies wiec nie kumam ;] Kawałek nie wychodzi kompletnie poza ramy dotychczasowych płyt. Jak możesz pisać że mu mieknie pała po takim napierd,alaczu jakim był Expectations Exceed Reality z ostatniej płyty? Na podstawie kawałka który prawdopodobnie jest gratisem koncertowym? Edytowane 19 stycznia 2014 przez Gość_Milan_* Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 (edytowane) Koval nie miękknie pała tylko koleś się mocno rozwinął pod kątem pisania piosenek i nawet sporo melodii się w nich znajduję. Dosyć naturalna kolej rzeczy oby nie wyszedł z tego drugi mastodon. Edytowane 19 stycznia 2014 przez _Be_ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 (edytowane) mastodon to cytryna która została wycisnieta na potrzeby ITYOG. Edytowane 19 stycznia 2014 przez Gość_Milan_* Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 http://www.earsplitcompound.com/site/2014/01/21/today-is-the-day-tenth-lp-set-for-mid-2014-release/ States Austin of the process, and on the energy channeling through the new album. “I am super excited about this new album. I feel it is my finest work to this date. It is the most complex and HEAVY metal/noise record we have ever made. This is real. We got together and wrote these songs. No bullshit Protools crap; just pure violent energy and real band songwriting in the middle of the woods in Maine. I would say it lies somewhere between Temple of The Morning Star and In The Eyes of God, and Jeff’s playing is beyond incredible. I was determined to push the limits in complexity, musicianship, and creativity as far as we could and I feel we have put together a record that narrates the horror and pain that we have been living through.” no to tyle na temat lekkosci nowej płyty ;] Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Slipkoty też tak mówiły. Xd Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 ja pie,rdole jak spotkam to zabije. Albo nie, gdzie pracujesz? Cytuj
Gość osiol Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Miej się na baczności Gonzo, mi wysyłał spoilery z filmów i gier po tym jak obraziłem Yordę z ICO. Do czego będzie zdolny za obrazę pół-boga, pół-człowieka Steve'a Austina? W sumie, kurde, jak dadzą dobry przester na wokalu, to będzie dobrze. Steve się starzeje, a głosu nigdy nie miał. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 wasze odbyty musza byc polaczone bo podobnie bolą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi