Opublikowano 22 stycznia 201411 l Nie bardzo rozumiem, sam przecież czekam na nowy album Stone Colda.
Opublikowano 23 stycznia 201411 l Dobra, skoro nowa płyta wychodzi, to może bym się w końcu bardziej zapoznał z tym zespołem. Wrzuci mi ktoś 'Sadness Will Prevail' i jeszcze jakieś dwie najbardziej reprezentatywne płyty? Metoda 'nazwa albumu + zippyshare/blogspot' nie działa, wszystkie linki martwe. A z torrentów nie umiem
Opublikowano 23 stycznia 201411 l lol miało być 'wyślij mu' Xd Chyba niedomagam ostatnio. ;/ Ale jak masz jakieś jak zabawiasz się ze Steve'm to chętnie przygarnę.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Dobra, skoro nowa płyta wychodzi, to może bym się w końcu bardziej zapoznał z tym zespołem. Wrzuci mi ktoś 'Sadness Will Prevail' i jeszcze jakieś dwie najbardziej reprezentatywne płyty? Metoda 'nazwa albumu + zippyshare/blogspot' nie działa, wszystkie linki martwe. A z torrentów nie umiem To się naucz, tam są wszystkie płytki. Albo wejdź na Spotify. LOL! Edytowane 24 stycznia 201411 l przez Grze(pipi)
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Dobra, skoro nowa płyta wychodzi, to może bym się w końcu bardziej zapoznał z tym zespołem. Wrzuci mi ktoś 'Sadness Will Prevail' i jeszcze jakieś dwie najbardziej reprezentatywne płyty? Metoda 'nazwa albumu + zippyshare/blogspot' nie działa, wszystkie linki martwe. A z torrentów nie umiem bunalti.com
Opublikowano 28 lutego 201411 l http://thelmaandthesleaze.bandcamp.com/ Powstały po rozpadzie Trampskirts, w porządku babki. PS Wrzućcie tę składankę od Austina z Germz, Taipanem, Early Graves itd. Proszę. Dziękuję.
Opublikowano 28 lutego 201411 l pozdrowienia od Piotrka, przytyl swiniak, ale z akcji sie nie smial, ma zadre s(pipi)esyn.
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l 6 666 polubień na Facebooku. Fajowo, pewnie powalczą z Mastodonem o tytuł najzabawniejszego albumu roku.
Opublikowano 11 maja 201410 l poca mi się ręcę, Stefan mówi że będzie ciężko, Stefan wie co mowi, Stefan kończy nagrywać gitary.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l dokument o nalepszej wytwórni na świecie https://www.youtube.com/watch?v=hLBlqYrDFY4#t=120
Opublikowano 24 lipca 201410 l After many days and many nights in the studio crafting on this, Today Is The Day's new Album "Animal Mother" is Mixed and Mastered and turned in to Southern Lord. Working on this record was like being in a house of horrors having an exorcism performed on me. So many heavy and hard feelings to work out. So many questions that became answered. Facing what is really inside you is sometimes a terrifying thing. I don't think I have ever worked so hard on any record ever. This record is my gift to you. 13 pażdziernik