Gość osiol Opublikowano 25 lipca 2014 Opublikowano 25 lipca 2014 This record is my gift to you. 13 pażdziernik Steve I tak bym ściągnął. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) Animal Mother Track Listing:1. Animal Mother2. Dis(pipi)line3. Sick Of your Mouth4. Imperfection5. Law Of The Universe6. Outlaw (Acoustic)7. GodCrutch8. Divine Reward9. Masada10. Heathen11. Mystic12. The Last Strand13. Outlaw14. Bloodwood ZAPOWIEDŹ Przyznam że się prawie popłakałem ze szczęscia, to co słychać jest tak bardzo dobre i tak zgodne z tym czego się spodziewałem. Bogowie muzyki wracają.] I jeszcze na vinylu dodatkowo cover Zodiac z najlepszej płyty Melvinsów "bullhead". To wszystko się tak pięknie dopełnia. modern day Robert Fripp Edytowane 21 sierpnia 2014 przez _Milan_ 2 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) ku.rwa robert myśłałem, że całą płytę dajesz bo to już wczoraj na fejsbuku było, ogarnij dupę Edytowane 21 sierpnia 2014 przez _Be_ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 outlaw akustyczny i zwykły, całość pachnie mocno Temple of the morning star. Jezusku, nawet okładka piękna ku.rwa robert myśłałem, że całą płytę dajesz bo to już wczoraj na fejsbuku było, ogarnij dupę dzisiaj dopiero zajrzałem, wczoraj zapomniałem matko boska jak się podoba? ku.rwa robert myśłałem, że całą płytę dajesz bo to już wczoraj na fejsbuku było, ogarnij dupę poza tym nie mam facebooka, a Ty pewnie dostałes jakas wiadomość ze jest nowy news na tablicy. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 steve ma fejsbuka? myślałem, że na myspace nadal siedzi . Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) https://www.facebook.com/todayisthedayofficial dobry ten teaser czuje, że będzie srogo na jesienną depresje w sam raz Edytowane 21 sierpnia 2014 przez _Be_ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 a oni o jakims mastodonie xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 No i fakt okładka najlepsza od czasów Sadness. Tak w ogóle to nie słuchałem nigdy Axis of Eden bo bałem się, że słaba płyta, warto milan? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 (edytowane) to ta z karabinem? może być. mniej więcej poziom ostatniej albo przedostatniej płyty KoRn!!!! - tej na której brzmią tak surowo. Edytowane 21 sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 No i fakt okładka najlepsza od czasów Sadness. Tak w ogóle to nie słuchałem nigdy Axis of Eden bo bałem się, że słaba płyta, warto milan? a dlaczego się bałeś? Ja wszystkie kocham, każdą sekunde. Nawet uzupelniajace na sadnessie. Ale mowia ze axis najgorszy, z drugiej strony kmpletnie nie rozumiem hejtów na ostatnią któa jest po prostu doskonała. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 przeciez przez pierwsze utwory ta płyta pedzi jak express. No ale to tez moze nudzic. Wazne ze lepszych płyt i tak nikt nie popełnił! Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 No wyszła w 2007 roku a ja wtedy byłem po przesluchaniu Temple i Sadness, i mam coś takiego w głowie, że jak przesłuchałem coś co mi się zaje.biscie podobało i wydaje mi się, że to szczytowe osiągniecie zespołu to nie słucham innych płyt bo boje się, że zepsuje mi to cały wizerunek. Na przykład nowe Unsane po Visqueen wydali w 2012 doskonałą nude własnie ;/ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 no unsane tak. Umówmy się, drugiego sadnessa się już nagrac nie da, jak słychac temple może dostanie nastepce. Ja bym cieszył japę najbardziej gdyby wrocili do klimatu willpower, najblizsza memu sercu. Kiss the pig, axis, i pain to jednak bardziej klasyczne utwory, może sie wydawać że zespół cognął się w rozwoju po wymienionych buldozerach. No ale nie mi. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 21 sierpnia 2014 Opublikowano 21 sierpnia 2014 spoko za zajawka, będzie mocy materiał <3 tylko czy mnie się wydaje [albo mam jakieś dziwne głośniki] że za bardzo 'dudni' ten teaser? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 sierpnia 2014 Opublikowano 28 sierpnia 2014 btw słuchałem ostatnio tej płyty z 'karabinem' i daje radę Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 co za kuc w koszulkach zespołów będzie śmigał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi