gekon 1 787 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Pozostaje kupno gramofonu Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) mam. ...ale to nic nie zmienia...;] Edytowane 6 września 2008 przez _Milan_ Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 To sobie kup jako symbol posiadania winyla, a słuchaj z MP3, tak jak teraz. A Stone Cold, poprzez słowa "przenosimy się na nośnik XXI wieku i ratujemy naszą planetę!" chce pewnie po prostu przekazać "żadna wytwórnia nie chce już wydawać naszych płyt". Chrońmy środowisko, ta, jasne. Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Stone Cold ma chyba własną wytwórnię. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 1.Ma, dodatkowo Relapse ich tez wydaje. 2. sam zauwazylem ze ten tekst o ochronie ziemi jest smieszny. 3. Cytuj
Gość tk Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) środowisko>vinyl>cd Edytowane 6 września 2008 przez tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 co lepsze, sprobowalem juz kupic tam jedna plyte, niby wszystko fajnie, ale przy wyborze kraju na formularzu jest do wybrania tylko 10 krajow, Polski ofkoz nie ma ;] Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 co lepsze, sprobowalem juz kupic tam jedna plyte, niby wszystko fajnie, ale przy wyborze kraju na formularzu jest do wybrania tylko 10 krajow, Polski ofkoz nie ma ;] Może brali pod uwagę tylko te kraje, w których na koncerty przychodzi więcej niż 50 ludzi. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 Sadze ze to przez srednia wzrostu publiki polecielismy na dno, gdybyscie nie przyszli z wietnamem do firleja pewnie bysmy tam byli! Cytuj
wozek 77 Opublikowano 6 września 2008 Opublikowano 6 września 2008 (edytowane) oku.rwa xD ale wam sie chlopaki dow(pipi) wyostrzyl. EDIT proponuje ocenzrurowac takie slowa jak : piwo, wino, stosunek, metalika, inkwizycja. DZIEKUJE Edytowane 6 września 2008 przez wozek Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Today is the Day :: Today is the Day [Reissue][2008] http://rapidshare.com/files/155532310/TITD-ST.rar Pass:www.mediaportal.ru Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 (edytowane) drugi raz? niee, to jest to samo co mozna juz bylo kupic na koncercie, co zreszta zrobilem. chyba ze reissue oznacza dotloczenie, a nie zremasterowanie. no ale (pipi), przynajmniej juz znam plyte roku 2008 ;] KONCERT Z OSTATNIEJ TRASY !! http://www.officinalive.it/pagine/todayistheday.html o moj boze ;] ale c(pipi) zgrany dzwiek, matko bosaka. Edytowane 19 października 2008 przez _Milan_ Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 Nie wiem, wrzucilem bo zostalo to wrzucone przed chwila na siec. Nie pamietam, ktore albumy juz byly reissuowane i czy tu byly do nich linki;] Najwyzej to bedzie kolejne zrodlo do sciagniecia. Cytuj
Gość tk Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 koncert zaje.bisty, gdyby tylko nie ten okropnie głośny wokal. do tego ku.rwa tam orange man theory z nimi grało. jak powiedziałem steve'owi, że w sumie nie przepadam za jego muzyką, ale orendżami się jaram to mówił, że są zaje.biści no i trudno mu racji nie przyznać . gdyby tylko ktoś obcykany w tych wszystkich komputerowych mykach to zripował to byłoby ideales. tracklista coś nie zgadza ździebko. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 no to mam chyba chu,jowe glosniki, bo perkusja brzmi jak walenie po garnkach, a gitara stev'a to jakby miala 5 przesterow. jakis debil to miksowal. no lista sie nie zgadza do konca, np. jest genialne 6 dementia satyr przed marked ;] tez chce to miec zripowane. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 19 października 2008 Opublikowano 19 października 2008 http://www.officinalive.it/pagine/concerts.html na tej stronce sa tez inne niezle koncerty, a niedlugo ma byc black cobra, mniam. Cytuj
Gość tk Opublikowano 20 października 2008 Opublikowano 20 października 2008 ja mam chu.jowe dlatego wychodze z założenia, że jak słysze cokolwiek to jest dobrze. jeszcze going to hell jest bankowo i jakoś zaraz potem descent z pełnej piz.dy ;p. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Koncert na fulwypasie, zagrali moje ulubione wałki (Color of the Psychic Power, Pinnacle) Jedynie moge się przyczepić do "The Man Who Loves to Hurt Himself" , kur.wa ale ten italiano fałszował ;[ gdyby tylko ktoś obcykany w tych wszystkich komputerowych mykach to zripował to byłoby ideales. wpis Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 http://www.supernovarecords.net/site/SNRD004 ;o kuuurwaaa, i co tera xD juz widze jak mi sie uda to kupic, i pozniej sciagnac na mojej tepsie 512 ktora lubi sie urywac czasami. Kuuuurwaaaaaaaaa Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 no ten, zaraz pewno będzie na torrentach czy innych rapidach to w czym problem ;] Cytuj
golab 1 670 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 ale musi być oryginał!!!111 rolkę srajtaśmy z logiem titd też byś kupił? Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 a masz? btw, ogladalem 10 minut tego filmu , linku nie dam, bo nie xD juz nie chce tego dvd ;] Cytuj
wietnam 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 daj no linki głupi bucu,jak tłum ładnie prosi. Cytuj
Dreamcaster 23 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Przy okazji możecie jeszcze wkleić linki do "Live at the Whiskey A Go-Go" i "Live In Japan" . Chyba nikt ich tu wcześniej nie wrzucał :> Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 sam byl chcial, tym bardziej dziwne ze to mozna dostac tylko w wersji elektronicznej, czy nikt nie kupil tego jeszcze z ich sklepiku ;/ ? wietek, sam sie dokop, pomysl ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi