michal 558 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 zdumiewajace ! Ta wiadomosc napewno ucieszy wszystkich forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 wykupilem wszystkie miejsca na zlosc fanom Majka Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2010 (edytowane) właśnie kurdens tak się zastanawiam jak to tam będzie pod tą sceną, bo płyta mi siadła ostro i co chwile sobie podśpiewuje il cielo in una stanza czy urlo negro, a z tego co gutek pisał na forum enh to po bokach jakoś trzeba się będzie kisić gdzieś. pozostaje chyba powrót do pierwotnej koncepcji napier.dolenia się gdzieś w pobliżu gdzie słychać koncert jak swego czasu na deep purple. Edytowane 23 kwietnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 24 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 maja 2010 W związku z licznymi zapytaniami postanowaliśmy zorganizować wyprawę na koncert Mike Patton/ Mondo Cane, który odbędzie się 22 lipca na Wyspie Słodowej we Wrocławiu w ramach festiwalu filmowego Era Nowe Horyzonty. Autokar rusza 22 lipca o 7.00 z Warszawy spod Sali Kongresowej. Trasa przejazdu obejmuje Łódź, w której pojawimy się około godziny 10.30. Do Wrocławia powinnismy dotrzeć około 14.00. Powrót po koncercie. Cena przejazdu w dwie strony z Warszawy to 110 pln a z Łodzi 80 pln. Shortcut.pl jest rekordzistą w ilości zorganizowanych wyjazdów na koncerty różnych projketów Mike Pattona. Byliśmy na pierwszym występie w historii projektu Peeping Tom, który debiutował na festiwalu Dour oraz na ich występie rok później w Berlinie, zaliczyliśmy koncerty projektu Tomahawk w Belgii oraz Holandii, byliśmy na słynnych występach projektów: Patton/Kaada oraz Maldoror w Danii (Roskilde Festiwal), Fantomas/Melvins Big Band w Słowenii, 3krotnie na Faith No More - w Berlinie, Austrii (Nova Rock) oraz Pradze, zaliczyliśmy kilka występów Fantomasa (Warszawa, Berlin,Roskilde), koncert Zu z Mikiem Pattonem w Pradze, Patton/Rahzel w Belgii oraz jeden z pierwszych występów projketu Mondo Cane właśnie, który odbył się we włoskiej malowniczej miejscowości Lugo we Włoszech w 2007 roku. Z wieką radością do listy naszych Pattonowych wypraw dopiszemy lipcowy koncert. Zapraszamy Tomo Żyżyk and Shortcut Team www.shortcut.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 23 czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2010 Mike Patton - Laborintus II (Holandia, Amsterdam - 18.06.2010) Ledwo żywy po Sonisphere Festival pojechałem 17 czerwca do Amsterdamu na koncert Mike Patton (jedyny taki koncert w Europie) Spędziłem 21h w autobusie, żeby wkońcu dotrzeć na 18 czerwca. Koncert odbył się z udziałem ponad 30 osobowej orkiestry i chóry (nie mylić z Mondo Cane) Nie będę się rozpisywał na teamt samego koncertu, bo pewnie i tak nikt tego by nie przeczytał Powiem tylko, że koncert składał się z dwóch częsci. Pierwsza odsłona trwała 30min i wyglądała tak : A druga część trwała 40min. i był to koncert improwizacyjny a brali w niej udział: 2 saksofonistów, perkusista, skrzypaczka, pianista i oczywiście Patton:) A wyglądało to tak: http://www.youtube.com/watch?v=hhk_oI9cS-0&feature=related (ten klip akurat nie mojego autorstwa) Przed koncertem udało mi się spotkać Pattona, poznał mnie bez problemu A po koncercie udało mi się pogadać z Pattonem dłużej i nawet wypić piwo (marzenie się spełniło mogę teraz spokojnie umrzeć ) Już nie mogę się doczekać kolejnego koncertu z udziałem mojego idola a polski koncert Mondo Cane zbliża się wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 10 lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2010 Jutro transmisja na żywo koncertu Faith No More z Serbii: http://www.livestream.com/exitfestival?utm_source=oldplayer&utm_medium=ui-play&utm_campaign=click-bait&utm_content=exitfestival Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 13 lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2010 Brak mi słów! Robić coś takiego w wieku 42lat Patton ma energii więcej niż nie jeden 18-latek:) Choćby nie wiem co się dizało Patton musi dalej śpiewać nawet jak ma zajęte obie ręce tak jak na tym klipie:) Najciekawsze zaczyna się dziać w 3min 45sek:) Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 22 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2010 Majk ! Gdzie do uja pana relacja z koncertu Mondo Cane ?? Na YT nadal nic nie ma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) kurde no patton rozje.bał system, tyle wam powiem. obcowanie z jego muzyką na żywo to przeżycie niemal mistyczne. naprawdę polecam wszystkim bliższy kontakt z twórczością mistrza. dobra idę spać bo nie wyrabiam padam z nugg po takiej dawce czystego geniuszu. Edytowane 23 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 nieprawdopodobny koncert, byłem pod wrażeniem, pare kawałków z poza płyty jest lepszych niz na niej. Yeeeaaah, i ten drugi, czasami bylo mocno ;] Trzeba stwierdzic jeden fakt, niezaleznie od gustu, i preferencji, Patton to prawdopodobnie najbardziej utalentowany wokalnie człowiek w historii muzyki. Czysty geniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 najbardziej utalentowany wokalnie człowiek w historii muzyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 no w ch,uj , Ty jestes specjalista muzyczny, taka z Ciebie wyrocznia jak z bartezza. Twoj komentarz jest warty tyle co golebie guano na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 Spędziłem prawdopodobnie sto razy tyle czasu w szkołach muzycznych, co ty, więc tak, w porównaniu z tobą jestem specjalistą. Mizernym, ale spokojnie wystarczy na obśmianie tekstu o Pattonie najlepszym w historii. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) http://rs685.rapidshare.com/files/408565347/MCMP.rar http://tnij.org/majkp bootleg z wczoraj Edytowane 23 lipca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 Trzeba stwierdzic jeden fakt, niezaleznie od gustu, i preferencji, Patton to prawdopodobnie najbardziej utalentowany wokalnie człowiek w historii muzyki. Czysty geniusz. Zgadzam się (pipi)a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 no ale ogor sie nie zgadza ciekaw jestem jego typów, ale pewnie nie poda bo i tak plebs nie bedzie znał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 Spędziłem prawdopodobnie sto razy tyle czasu w szkołach muzycznych, co ty, więc tak, w porównaniu z tobą jestem specjalistą. Mizernym, ale spokojnie wystarczy na obśmianie tekstu o Pattonie najlepszym w historii. to ty jestes tym gosciem od Mario? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 (edytowane) On jest specem od doszukiwania się Busza we Dark Najcie i piątego dna tam, oraz od potępiania ciekawych seriali. Cock : ( Edytowane 23 lipca 2010 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 dobra temu człowiekowi nie podobał się koncert tudeja bo austin sobie puszczał mptrójki w przerwach, nie zwracajcie na niego uwagi. dobry bis majku zagrał, nie? ciekawe czy nie kłamał jak mówił "see you soon!". Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 Phil Collins > Mike Patton Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 prawie sie nabrałemj ze wyjdzie po raz trzeci, ale to był tylko zart skrzypaczki ;/ najwieksze wrażenie zrobił kawałek STORIA D'AMORE, po prostu kosmos. jak bedzie znowu to ide ponownie. mamusia była zachwycona. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 a kiedy nowy fantomas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 ja tam nie wiem, nic nie wspominał. Ogolnie nic nie mowil , jedynie mile (!) rzeczy, ale takie typowe. CH.UJ W D.UPE KOLESIOWI KTORY STAL PRZY KAMERZE PO LEWEJ STORNIE, CHU.J JEMU I JEGO RODZINIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 Czego to się człowiek nie dowie o sobie... Nie dość, że ludzie, którzy pewnie raz w życiu byli w operze, na wycieczce szkolnej w liceum, chcą mnie obrażać, to jeszcze robią to w jakiś absurdalny sposób. Że jakiś Mario, że mi się koncert Tudeja nie podobał, o czym wy w ogóle mówicie, chyba się wam rzeczywistość pomyliła z własnym snem. Greyson Chance > Mike Patton Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 23 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2010 ale ja do szkoly muzycznej 5 lat chodzilem ale nie skonczylem :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi