oFi 2 496 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 13 godzin temu, Masorz napisał: Dzisiaj wychodzi pierwszy nowy album Mr Bungle od 21 lat! Już leży na dysku/w Spotifaju i całość będzie słuchana po robocie Nie znam zespołu, wokal dla mnie to darcie yapy, ale riffy i perkusja cymesik Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 Chujowy ten album po całości a patton wypalił się już lata temu co też widać po tej płycie właśnie bo nagranie ponownie jakiegoś obesranego demo sprzed 30 lat zamiast nowego materiału chyba o czymś świadczy? Pamiętacie dead cross od niego? To samo, posłuchać, zapomnieć. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 Pozwolę się nie zgodzić. No tak, nagrał od nowa demówki sprzed 34 lat, ale za to jak to brzmi! Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 nom brzmi jak gówno a mike może już spierdalać i nie wracać Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 listopada 2020 Opublikowano 1 listopada 2020 jestem psychofanem Miska ale ostatnia dobra rzecz od niego to album Tomahawka z 2007 Anonymous. Dead Cross to niestety kolejny jego wymysł artystyczny. Na moje to powinien wziazc sie do rzetelnej roboty nad nowymi LP Tomahawka i Fantomasa. Reszta niech sobie odpuści. Ognia w tym nie ma tak jak kiedys Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi