Opublikowano 16 października 200915 l nie wiem, w domu zobacze, slcuhalem juz nowego albumu i jest spoczko
Opublikowano 16 października 200915 l bo chu jowa jakosc i nie wszystkie utwory, jak bedzie ofiszyl ryliz to sie podziele
Opublikowano 16 października 200915 l Wyszedl sto lat temu, jezeli mowisz o drugim Nonagonie. http://www.psxextreme.info/topic/53159-j-p-anderson/page__view__findpost__p__1888253 to już mam z dawien dawna,chodzi mi o trzecią część. w sensie płyta była podzielona na 3 party i do każdej miał dokleić coś jeszcze.Nonagon i Struggle są This Death Is Where You Get Life nigdzie nie zauważyłem.
Opublikowano 16 października 200915 l The Shizit - s.t. (2009) http://rapidshare.com/files/293890859/The_Shizit.rar pass: obsolete
Opublikowano 16 października 200915 l Na lansie jest coś, że niby za darmo do ściągnięcia dają tę płytę, ale nie wiem, nie ładuje mnie się strona Szizitu.
Opublikowano 16 października 200915 l Na lascie nie ma wszystkich utworow. jest kower nailbomba, dobra masa obes ralo dzis z dobrymi albumami
Opublikowano 16 października 200915 l Zanim się ściągnie to posłucham SFTR, dawno już to u mnie nie leciało.
Opublikowano 16 października 200915 l no zaje bisty album, z poczatku wydaje sie za bardzo gitarowy, ale potem juz calosciowo jest tip top. Non stop na pelnej ku rwie, takie 1985X11 utworow. Napie rdalam.
Opublikowano 16 października 200915 l z utworow, ktorych wczesniej nie zdobylem - cover nailbomb zaje bisty, J.P. robi swietne covery, a konczacy album Fat Slave no to ku rwa nozka sama tupie
Opublikowano 16 października 200915 l słucham tego nowego shizit i ciśnie mi się na usta tylko jedno: PKP!PIĘKNIE-KURWA-PIĘKNIE!!! dziękuje za uwagę,dawno tak fajnej napierdalankowej dyskoteki nie było.właściwie to chyba od czasów ostatnich płyt The Shizit
Opublikowano 16 października 200915 l nowy the shizit udowadnia, ze jak sie robi cos zaje biscie to trzeba sie tego trzymac, a nie robic ku rwa milion sto piecdziesiat projektow z chu jowa muzyka, jakies szanty ku rwa mu sie zamarzyly albo dzielenie RJ na segmenty, przez ten czas mogl puscic z 2-3 plyty shizit
Opublikowano 16 października 200915 l Autor gdzie sa kurfa moje sluchaaaaaaaaaawki!!!!!111111111111111
Opublikowano 17 października 200915 l Nie doszedłem, ale nie jest źle. Lepiej niż na najnowszym Rabbit Junku.
Opublikowano 17 października 200915 l obso,zapodaj 1985 i cover ministry gdzieś. na shizit militia mi nie każ jeno wchodzić,bo avast mi ryczy,że ta strona jest zła
Opublikowano 17 października 200915 l wlączylem , chu.jo,we nie wiem jak to może bawić takiego starego konia jak obso. Z jednej storny zlewa genghisa i kylese nową, a bawi go taki chłam.
Opublikowano 17 października 200915 l Masz piąteczkę u mnie Milan, też uważam tę płyteczkę za nudne gó'wno.