Opublikowano 17 października 20159 l chyba ten film o zielonej dzungli wypłynął ! :O mam nadzieje ze narracje zapewni Krystyna
Opublikowano 17 października 20159 l Zielone Inferno już leci i będzie na jutrzejsze posiady z moimi przyjaciółmi
Opublikowano 17 października 20159 l ja własnie puszczam E:No i po Wiele hałasu o nic. Fajny film naprawde dobrze sie oglada ale nie ma zadnego o ble. Edytowane 17 października 20159 l przez Toudi_89
Opublikowano 1 listopada 20159 l Dlaczego nikt nie recenzuje green inferno, aż tak byle jakie nie jest. Btw, knock knock całkiem ok, ale głownie przez laski. Keanu wykazał się wielkim dystanserm co do siebie, ponieważjest najbardziej drewniana częscią swojego domu w filmie.
Opublikowano 1 listopada 20159 l Dlaczego nikt nie recenzuje green inferno, aż tak byle jakie nie jest. Btw, knock knock całkiem ok, ale głownie przez laski. Keanu wykazał się wielkim dystanserm co do siebie, ponieważjest najbardziej drewniana częscią swojego domu w filmie. Nie ma czego recenzować. Obejrzane i zapomniane. Knock Knock i Green Inferno, ta sama laska ten sam reżyser który jest mężem tej laski. Dlatego załapała się do filmów.
Opublikowano 3 listopada 20159 l Oglądaliście Sinistera? Polecam. Dobre w chuy. Jutro mam zamiar obejrzeć sequel z sierpnia tego roku.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Nie rób tego lepiej. Wczoraj byłem na Crimson Peak od Del Toro. Całkiem ciekawy ale horror to napewno nie jest.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Oglądaliście Sinistera? Polecam. Dobre w chuy. Jutro mam zamiar obejrzeć sequel z sierpnia tego roku. Też niby mam na oku sequel, ale raczej nie spodziewam się jakiś rewelacji. Crimson Peak też, ale poczekam aż wyjdzie na BD bo opinie są naprawdę rozbieżne, jedni chwalą, jedni mieszają z błotem.
Opublikowano 4 listopada 20159 l nawet fani sinister uważają ze dwójka jest beznadziejna, ciekawe co uważają osoby które gardzą jedynka ;]
Opublikowano 4 listopada 20159 l sinister miał jeden z lepszych trailerów w historii trailerów, ale wyszło średnio. no ale czego więcej się spodziewać? to w końcu tylko film o duchach...
Opublikowano 5 listopada 20159 l Z nadchodzących filmów grozy poza Krampusem niegłupio zapowiadają się następujące pozycje:
Opublikowano 5 listopada 20159 l Ten Krampus sie fajnie zapowiada.Jak leciał trailer przed seansem Crimson Peak to mysłałem napoczatku ze to jakas glupawa komedia swiateczna.
Opublikowano 5 listopada 20159 l polecam przed krampusem obejrzeć poprzedni film reżysera - trick'r'treat.
Opublikowano 6 listopada 20159 l sequel potwierdzony już oficjalnie. niedawno wyszła też powieść graficzna w "uniwersum".
Opublikowano 6 stycznia 20169 l niezłe, w ogole ten kanał ma pare dobrych horrorków, ale szkoda że takich na zasadzie BUUU z szafy.