milan 7 022 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 szejdj, jak lubisz skakac razem z sebą i jessicą obok to spoko. Ja moze bylem na 2 horrorach w kinie, nie liczac pił. Wole jednak w domu. gowniany film to gowniany film. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 nie byłem nigdy na żadnych horrorze w kinie nie wiem jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 TAK CHCIAŁEM ZROBIĆ DLATEGO ZAPYTAŁEM CZY FABULARNIE JEST DUŻE POWIĄZANIE Z JEDYNKĄ A TU JAK ZWYKLE DYSKUSJA CZY TO DOBRY FILM I KTÓRY HORROR JEST NAJLEPSZY I OCZYWISCIE JAKIS Z LAT 80' CO TO FORUM INTERNETOWE CZY CO Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2016 obejrzałem witch i nie bijcie, ale dla mnie 7/10, za same zdjęcia i klimat nie mogę dać więcej, wybitna była tylko scena dojącej wiedźmy, cała reszta taka se. Nie kupil mnie tak jak was. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 nie (pipi), że scena jak dzieciak bredzi w amoku, że pocałowałby chrystusa nie jest wybitna zresztą subtelnych scen, nad którymi jakby się zastanowić, to aż zawiewa grozą jest w tym filmie co najmniej kilka Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 TAK CHCIAŁEM ZROBIĆ DLATEGO ZAPYTAŁEM CZY FABULARNIE JEST DUŻE POWIĄZANIE Z JEDYNKĄ A TU JAK ZWYKLE DYSKUSJA CZY TO DOBRY FILM I KTÓRY HORROR JEST NAJLEPSZY I OCZYWISCIE JAKIS Z LAT 80' CO TO FORUM INTERNETOWE CZY CO Degustatorzy horrorow xD. To ma bawic jak guwniana seria F&F a milan tworzy jakies historie do filmu popcornowego. Ja yebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 no ale najpierw jedynka co nie ogólnie jestem w szoku że ktoś nie widział ducha. Jedynka widziana wiele razy i, niestety, dwójka nie ma startu. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 obejrzałem witch i nie bijcie, ale dla mnie 7/10, za same zdjęcia i klimat nie mogę dać więcej, wybitna była tylko scena dojącej wiedźmy, cała reszta taka se. Nie kupil mnie tak jak was. też tak uważam, nie porwał mnie niczym ten film oprócz zdjęć, strasznie niewykorzystany potencjał, podobnie jak Sauna... ale znowu całe forum się jara jakimś filmem, który dla mnie jest średni (madmax, co robimy w ukryciu itd) więc wolałem się nie przyznawać Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Hehe, razem łatwiej. no ale najpierw jedynka co nie ogólnie jestem w szoku że ktoś nie widział ducha. Jedynka widziana wiele razy i, niestety, dwójka nie ma startu. ;/ Przy czym 3 nie warto w ogóle włączać. Chyba że z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 TAK CHCIAŁEM ZROBIĆ DLATEGO ZAPYTAŁEM CZY FABULARNIE JEST DUŻE POWIĄZANIE Z JEDYNKĄ A TU JAK ZWYKLE DYSKUSJA CZY TO DOBRY FILM I KTÓRY HORROR JEST NAJLEPSZY I OCZYWISCIE JAKIS Z LAT 80' CO TO FORUM INTERNETOWE CZY CO Degustatorzy horrorow xD. To ma bawic jak guwniana seria F&F a milan tworzy jakies historie do filmu popcornowego. Ja yebie. Bawią mnie ludzie którzy spłycają cale kino rozrywkowe, transfmormers również jest kinem rozrywkowym, ale czy to znaczy ze jest na równi z produkcjami Asylum - transmorphers? Wiem kobik że tobie nie wiele trzeba, nocnik, konsola i cieżarki, ale serio, nie pier,dol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Ja kocham pierwsze "Transformers", płakałem kiedyś przy "Armageddonie" ale 2 i 3 część "Sharknado" widziałem po kilka razy. A wczoraj widziałem 2 horrory bo wolne i nadrabiam przeglądając poprzednie strony tego topicu i wybierając filmy. It Follows - no klimat ciągłej niepewności był fajnie nakręcony, przekonał mnie, bohaterowie w miarę spoko, żadne znane twarze ale nie trąciło amatorką. Niestety cały misternie budowany klimat zagrożenia legł w gruzach z powodu fabuły, a właściwie sposobu przekazania klątwy dalej. Co to było? Niewyżyty demon? Oglądam film, fajnie się kręci, jakaś stara baba powoli goni bohaterkę, ta dostaje korby lekkiej, klimat gęstnieje i nagle bach - szybki numerek z Meksykańcem i podaj dalej. Nie przekonało mnie to. Nie potrafię ogarnąć. Pomysł fajny, w sumie bardzo dobry i konsekwentnie realizowany i jak dla mnie pogrzebany potencjał. Takie 5/10 Eden Lake - tu z kolei mamy do czynienia z kinem i to z morałem. Nawet pasuje do nowej polityki prorodzinnej PiS, pamiętajcie by interesować się swoimi dziećmi . Filmy, w których historia wydaje się prawdopodobna często mnie biorą bardziej niż wilkołaki i potwory z koszmarów sennych. Bardzo fajnie się ogląda, film jest dosadny, nie ma w nim poczucia humoru na siłę, surowy i zakończeniem bardzo fajnie strzelił mnie w pysk. Aktorstwo pierwsza klasa a mieszkańcy miasteczka powinni podostawać nagrody. Uwielbiam takie niespodzianki chociaż daleko temu filmowi do horroru, to bardziej thriller IMO. 8/10 Co na dzisiejszy wieczór poleca forumek? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 w Witch też jak byk przydałoby się 500+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Nie widziałem jeszcze, dzisiaj w końcu przysiądę. Idę wertować dalej ten topic, może coś wypatrzę z wartych do ogarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 It Follows - no klimat ciągłej niepewności był fajnie nakręcony, przekonał mnie, bohaterowie w miarę spoko, żadne znane twarze ale nie trąciło amatorką. Niestety cały misternie budowany klimat zagrożenia legł w gruzach z powodu fabuły, a właściwie sposobu przekazania klątwy dalej. Pomysł fajny, w sumie bardzo dobry i konsekwentnie realizowany i jak dla mnie pogrzebany potencjał. Takie 5/10 Dla mnie w It Follows głównie robił właśnie ten oryginalny pomysł (w końcu coś nowego, co na pierwszy rzut oka nie jedzie na schematach) i klimat, do momentu w którym okazało się, że cała ta "klątwa" przenosi się przez chędożenie . Dodatkowo z tej blondyny w głównej roli całkiem niezła doopa, ale, wiadomo, to kwestia gustu. Dla mnie więc mocne 7/10. Eden Lake nie widziałem, ale skoro rzeczesz że takie dobre, to również dopisuję do listy Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 jj, http://www.filmweb.pl/film/Naj%C5%9Bcie-2007-395895 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 no ja pamietam że film jest wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Nie widziałem, nie czytam fabuły, nie odwiedzam filmweb, najlepiej jak nic nie wiem o filmie - ocenami nie lubię się sugerować. 1080p już leci, wieczorem z żoną obczaję. Jak macie coś ekoledzy godnego polecenia, śmiało wrzucajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 no jak nie odwiedzasz to nie wiem co sciagasz, bo ciezko bedzie uzyskac tytuł tego co polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Wchodzę na filmweb i kopiuje oryginalny tytuł żeby łatwiej w sklepach internetowych wypożyczyć ale fabuły i opinii nie wertuję. Źle się wyraziłem poprzednio. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 masz jj no ten last shift troche straszył. Co do moich ideałów... The thing na pewno, ideał w każdym calu. child's play 1 poltergeist 1 mucha 1 Reszta zawsze ma jakies wady The woman ma najlepszy ost na świecie Eden Lake najlepszy element bezsilnosci Evil dead 2 ma to cos ze sie chce ciagle wracac wysłannik piekieł - za jedną z najlepszych scen "powrotu" w historii 28 tygodni później blair witch project piła 1 ukryty wymiar smetarz dla zwierzaków w paszczy szalenstwa milczenie owiec misery rec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Dziękuję ale filmy z twojej listy mam odhaczone, horrory od szczeniaka oglądam a z poprzednich stron w sumie już pościągałem, co chciałem. Muszę jeszcze V/h/sy ponadrabiać w sumie. Bóg zapłać! Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 chyba ze ogl. z nia human centpede 3, to to na luzi obejrzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 Luzik, ona też na horrorach wychowana i klasykę zna. Przy "Human Centipede" wszystkich częściach zakrywała tylko oczy co chwilę bo czegoś tak "obrzydliwie pojebanego nie widziała". Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 i spit on your grave też było dobre, ostatnio przyłapałem rodziców jak to w nocy oglądali na Pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2016 (edytowane) No było ok. Lepszy ostatni dom po prawej. Edytowane 9 czerwca 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi