Opublikowano 4 listopada 20168 l Sharknado 1 i 2 widziałem ze 4 razy i mi się podobało za każdym a jeśli chodzi o Krampusa i tylko jedną część to którą mam wybrać? Krampus 2015 Krampus 2: The Devil Returns 2016 Krampus: The Reckoning 2015 Krampus Unleashed 2016
Opublikowano 4 listopada 20168 l dyskusja z gosciem ktory ogladal 4 razy sharkanado, i nie umie znalezc trasy do domu w google maps, sami piszecie o sobie swiadectwo
Opublikowano 4 listopada 20168 l Dzięki Butt ekolego a Milanem się nie przejmuj, nie idzie mu hejt ostatnio i jest rozgoryczony - próbuje tych swoich żałosnych docinek. Kiedyś dorośnie i w internetach. Mocno wierzę i trzymam kciuki za Roberta napinacza.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Szukam dobrych horrorów tylko nie gore, bardziej związanych ze zjawiskami paranormalnymi. Mogą być dokumenty i filmy oparte na faktach.Tak z 10 tytułów, już po premierze i z poprzednich lat Please :exact:
Opublikowano 5 listopada 20168 l Znaczy filmy o duchach tak? To chyba tylko Poltergeist. Oglądałam, niezły Dzięki Sprawdź koniecznie koreański Lament z 2016. Ok Lubię koreańskie kino. Mus wykorzystać "Gigant" transferu do środy, inaczej przepadnie.
Opublikowano 6 listopada 20168 l Ostatnio widzialem horror ktorego cala akcja dziala sie na ...pulpicie . Wydaje sie durne ale naprawde wciaga. http://www.filmweb.pl/film/Cybernatural-2014-721672 Całkiem spoko, ale jak sobie pomyślę jak bardzo skopano zakończenie a jak blisko było najlogiczniejsze zakończenie to aż mnie serduszko boli. Na końcu, gdy do bohaterki zaczęły być wysyłane wiadomości typu "zabij się" było zbliżenie na jej twarz i gdyby w tym momencie film się skończył, byłoby idealnie - po prostu przez to że nagrała ten film z tą pijaną Laurą doznałaby takich samych szykan i musiałaby z tym żyć tak jak Laura. Ale niestety, twórcy musieli nam zaserwować po tym głupi jumpscare z atakującym, demonem? Ech.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Szukam dobrych horrorów tylko nie gore, bardziej związanych ze zjawiskami paranormalnymi. Mogą być dokumenty i filmy oparte na faktach. Tak z 10 tytułów, już po premierze i z poprzednich lat Please :exact: Serial One step Beyonce słoneczko.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Szukam dobrych horrorów tylko nie gore, bardziej związanych ze zjawiskami paranormalnymi. Mogą być dokumenty i filmy oparte na faktach. Tak z 10 tytułów, już po premierze i z poprzednich lat Please :exact: Serial One step Beyonce słoneczko. Że niby ten? http://www.filmweb.pl/film/One+Step+Beyond-2002-219247/descs Dzięki Skateboarding zapewne niejednego przeraża ale nie o taki horror mi chodzi :facepalmz: Najlepsza rola Bijons. Nie wątpię.
Opublikowano 10 listopada 20168 l green room eee... bluber mi polecił na ircu i (pipi)a, coś fantastycznego, jeden z lepszych horrorków jakie ostatnio ogladalem, angielska szkoła, bez pier,dolenia, klimat miazdzy, aktorzy swietny, i nie zyebana koncowka, solidne 8+/10. i ta blondyna, mysle, cos za ładna jest, patrze na filmweba, a to Imogen poots
Opublikowano 10 listopada 20168 l tak ja obejrzałem własnie INTO THE DEEP Z 2015, dwie siostry uwiezione w klatce na gł. 47 metrów walcza o przetrwanie i z rekinem, całkiem ok, mozna obejrzec.
Opublikowano 10 listopada 20168 l green room eee... bluber mi polecił na ircu i (pipi)a, coś fantastycznego, jeden z lepszych horrorków jakie ostatnio ogladalem, angielska szkoła, bez pier,dolenia, klimat miazdzy, aktorzy swietny, i nie zyebana koncowka, solidne 8+/10. i ta blondyna, mysle, cos za ładna jest, patrze na filmweba, a to Imogen poots / 10 Ale szkoda że Anton Yelchin zasilił klub 27. Edytowane 10 listopada 20168 l przez c0r
Opublikowano 11 listopada 20168 l ja obejrzałem własnie INTO THE DEEP Z 2015, dwie siostry uwiezione w klatce na gł. 47 metrów walcza o przetrwanie i z rekinem, całkiem ok, mozna obejrzec. A to nie bylo 47 meters down z 2016? Na horror.com.pl dali 9/10
Opublikowano 11 listopada 20168 l tak, film ma podwójny tytuł. http://www.imdb.com/title/tt2932536/releaseinfo?ref_=tt_dt_dt#akas i fakt , 2016, ja ogladalem gdzies z mylnym rocznikiem. Edytowane 11 listopada 20168 l przez milan
Opublikowano 11 listopada 20168 l Obejrzałem wczoraj ten green room i to na pewno nie horror. Jest napięcie charakterystyczne dla thrillerów. Na pewno warto zobaczyć ze względu ma nietypowe dla takich filmów realia.
Opublikowano 11 listopada 20168 l Dla mnie jest więc tak piszę. Dla was może być nawet komedią o wikingach.