Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Sharknado 1 i 2 widziałem ze 4 razy i mi się podobało za każdym a jeśli chodzi o Krampusa i tylko jedną część to którą mam wybrać?

Krampus 2015

krampus-poster1-14564031293547.jpg

Krampus 2: The Devil Returns 2016

5ad01c2b8d23dd9ec7904859eb48142712c21add

Krampus: The Reckoning 2015

krampus-14466814534803.jpg

Krampus Unleashed 2016

krampus-14780073611434.jpg

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 424,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

dyskusja z gosciem ktory ogladal 4 razy sharkanado, i  nie umie znalezc trasy do domu  w google maps, sami piszecie o  sobie swiadectwo

Opublikowano

Obejrze krampusa w święta, tak jak pan jezus powiedział.

Opublikowano

Dzięki Butt ekolego a Milanem się nie przejmuj, nie idzie mu hejt ostatnio i jest rozgoryczony - próbuje tych swoich żałosnych docinek. Kiedyś dorośnie i w internetach. Mocno wierzę i trzymam kciuki za Roberta napinacza. :)

Opublikowano

Znaczy filmy o duchach tak? To chyba tylko Poltergeist.

Oglądałam, niezły :) Dzięki

Sprawdź koniecznie koreański Lament z 2016.

Ok :) Lubię koreańskie kino.

Mus wykorzystać "Gigant" transferu do środy, inaczej przepadnie.

Opublikowano

Ostatnio widzialem horror ktorego cala akcja dziala sie na ...pulpicie . Wydaje sie durne ale naprawde wciaga.

http://www.filmweb.pl/film/Cybernatural-2014-721672

Całkiem spoko, ale jak sobie pomyślę jak bardzo skopano zakończenie a jak blisko było najlogiczniejsze zakończenie to aż mnie serduszko boli.

Na końcu, gdy do bohaterki zaczęły być wysyłane wiadomości typu "zabij się" było zbliżenie na jej twarz i gdyby w tym momencie film się skończył, byłoby idealnie - po prostu przez to że nagrała ten film z tą pijaną Laurą doznałaby takich samych szykan i musiałaby z tym żyć tak jak Laura. Ale niestety, twórcy musieli nam zaserwować po tym głupi jumpscare z atakującym, demonem? Ech.

Opublikowano

Szukam dobrych horrorów tylko nie gore, bardziej związanych ze zjawiskami paranormalnymi. Mogą być dokumenty i filmy oparte na faktach.

Tak z 10 tytułów, już po premierze i z poprzednich lat  :)

Please   :exact:

Serial One step Beyonce słoneczko.
Opublikowano

Szukam dobrych horrorów tylko nie gore, bardziej związanych ze zjawiskami paranormalnymi. Mogą być dokumenty i filmy oparte na faktach.

Tak z 10 tytułów, już po premierze i z poprzednich lat   :)

Please   :exact:

Serial One step Beyonce słoneczko.

Że niby ten?  http://www.filmweb.pl/film/One+Step+Beyond-2002-219247/descs  

Dzięki :) Skateboarding zapewne niejednego przeraża ale nie o taki horror mi chodzi   :facepalmz:

Najlepsza rola Bijons.

Nie wątpię. 

Opublikowano

green room

eee... bluber mi polecił na ircu i (pipi)a, coś fantastycznego, jeden  z lepszych horrorków jakie ostatnio ogladalem, angielska szkoła, bez pier,dolenia, klimat miazdzy, aktorzy swietny, i nie zyebana koncowka, solidne 8+/10.

i ta blondyna, mysle, cos za ładna jest, patrze na filmweba, a to Imogen poots

Opublikowano

To mnie zainteresowałeś, dziś ogarnę.

Opublikowano

warto warto, nie ma opcji by się nie podobał.

Opublikowano

tak

ja obejrzałem własnie  INTO THE DEEP  Z 2015, dwie siostry uwiezione w klatce na gł. 47 metrów walcza o przetrwanie i  z rekinem, całkiem ok, mozna obejrzec.

Opublikowano

green room

eee... bluber mi polecił na ircu i (pipi)a, coś fantastycznego, jeden  z lepszych horrorków jakie ostatnio ogladalem, angielska szkoła, bez pier,dolenia, klimat miazdzy, aktorzy swietny, i nie zyebana koncowka, solidne 8+/10.

i ta blondyna, mysle, cos za ładna jest, patrze na filmweba, a to Imogen poots

/ 10

:fsg:

Ale szkoda że Anton Yelchin zasilił klub 27.

Edytowane przez c0r

Opublikowano

ja obejrzałem własnie  INTO THE DEEP  Z 2015, dwie siostry uwiezione w klatce na gł. 47 metrów walcza o przetrwanie i  z rekinem, całkiem ok, mozna obejrzec.

A to nie bylo 47 meters down z 2016? Na horror.com.pl dali 9/10 :notbad:

Opublikowano

Obejrzałem wczoraj ten green room i to na pewno nie horror. Jest napięcie charakterystyczne dla thrillerów. Na pewno warto zobaczyć ze względu ma nietypowe dla takich filmów realia.

Opublikowano

jest gore, jest slasher, dla mnie to horror.

Opublikowano

Dla mnie jest więc tak piszę.

Dla was może być nawet komedią  o wikingach.