Skocz do zawartości

HORROR

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Dziś obejrzałem w kinie to:

http://www.imdb.com/title/tt3286052/

Blackcoat's Daughter - polskie tłumaczenie "Zło we mnie".

W Polsce dopiero wczoraj była premiera, choć film z 2015r. Puszczają w nielicznych kinach.

Dawno nie oglądałem tak dobrego horroru. Zrył mi banię ten film i autentycznie - wprowadził w lekki niepokój, pewnie też dlatego, że boję się okultyzmu itd.

Polecam, warto się wybrać do kina.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...

Czuc wieksza groze niz z pierwszego filmu. Zastanawiam sie czy przeczytac jeszcze raz oryginal, ktory czytalem 16 lat temu, moze jako staruch inaczej spojrze na niektore watki. Co zabawne, mimo tylu lat i jednokrotnego zapoznania (ponad 1000 stron w 7 dni, moj rekord), pamietam o co chodzilo i jak sie wszystko konczy.

No i ciekawe czy bedzie, no wiecie, ta scena :)

IT czytałem wieki temu, ale już nawet po trailerze widać, że klimat jest przeniesiony idealnie. Od razu odżywają wspomnienia. Ogólnie nie lubię filmowych horrorów, tak w tym jednym przypadku jaram się mocno. 

Shieeeet, myślę o książce, a przed godziną zapłaciłem za ...

Bastion Kinga XDD

Mógłby ktoś się zabrać za jakąś ekranizację Bastionu, choćby nawet jako serial.

IT czytałem wieki temu, ale już nawet po trailerze widać, że klimat jest przeniesiony idealnie. Od razu odżywają wspomnienia. Ogólnie nie lubię filmowych horrorów, tak w tym jednym przypadku jaram się mocno. 

Shieeeet, myślę o książce, a przed godziną zapłaciłem za ...

Bastion Kinga XDD

Mógłby ktoś się zabrać za jakąś ekranizację Bastionu, choćby nawet jako serial.

Przecież jest.

Podoba mi sie ten trailer, wyglada duzo lepiej niz poprzednia ekranizacja. Spodziewalem sie czegos duzo gorszego. King ostatnio nie mial szczescia do ekranizacji, trzymam kciuki.

A cos wyszlo ostatnio Kinga? Bo ja sie zatrzymalem na Zielonej Mili i sadzilem, ze dalej nic nie bylo. W sumie nie pamietam tez zadnego ch.ujowego filmu (przed ZM) na podstawie jego ksiazek, zawsze trzymaly poziom.

Edytowane przez Mejm