milan 7 022 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 Dobrą ściągawką do fajnych horrorów i thrilerów jest to cor 11 utwór ;] chyba ze znasz Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 a nie znałem, ale ładnie wchodzi, przynajmniej ten kawałek o Henrym. resztę też zaraz przesłucham Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 29 czerwca 2017 Opublikowano 29 czerwca 2017 (edytowane) Zdecydowanie posłuchaj, uwaznie, bo to jedna z najlepszych płyt na swiecie :) Niestety nie przerobili welcome to the jungle. Edytowane 29 czerwca 2017 przez milan Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) Przesluchalem, jak samego gatunku nie jestem fanem tak musze przyznać że ten album naprawdę, naprawdę dobry Edytowane 30 czerwca 2017 przez c0r Cytuj
Mejm 15 369 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Zdecydowanie posłuchaj, uwaznie, bo to jedna z najlepszych płyt na swiecie :) Niestety nie przerobili welcome to the jungle. Chyba wole jednak welcome to the jungle. Za duzo kakofonii jak na moje wrazliwe uszy. nie wierze Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 mejmik jakie delikatne uszka Cytuj
Mejm 15 369 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Dzieci jeszcze nie mam to niewycwiczone bebenki. Swoja droga klotnie o gust muzyczny przywoluja mile wspomnienia z poczatkow internetu i pojawienia sie na forum. Takie pierwotne wspomnienie dawno zakopane pod sterta forumowych afer i wojen o kolor plastiku. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 To już nie to co kiedyś, wiadomo ze GnR budzi powszechne oburzenie, ale ludzie już są bardziej tolerancyjni z wiekiem. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 obejrzałem ten wasz film o świeżej policjantce co spędza noc na komendzie całkiem ok, tylko nie wiem co myśleć o zakończeniu. raz się budzę i mi się podoba, a raz mam z niego bekę 6/10 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 (edytowane) że w sumie to jej odje,bało i odstrzeliła normalnych obywateli, a nie członków sekty Edytowane 30 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
Mejm 15 369 Opublikowano 30 czerwca 2017 Opublikowano 30 czerwca 2017 Koszmar minionego lata to chyba jakas podroba Krzyku byla. Nie zeby ten drugi jakis wybitny nawet w swoim czasie. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Na tym filmie o tej policjantce zasnąłem po 30 minutach (chyba zbyt zmęczony byłem) i rozerwałem słuchawki bo na telefonie oglądałem, tyle pamiętam Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 Koszmar minionego lata to chyba jakas podroba Krzyku byla. Nie zeby ten drugi jakis wybitny nawet w swoim czasie. No w pierwszym Krzyku jak na tamte czasy miałem opad szczęki jak się okazało kto morduje. Największy i tak w pierwszej części cyklu "Saw". Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 (edytowane) MUM & DAD jak już naprawde nie macie nic ciekawego do ogladania to mozna właczyć. Psychopatyczna rodzinka na miare tej z RE7 porywa i torturuje ludzi, jako że film brytyjski to mamy klimat, akcent brytyjski, brutalnosć, i obrzydliwość. W zasadzie nic nowego poza kadłubkiem faceta który został w wigilie przybity do ściany, wydrazono mu otwór w brzuchu na swieczke, oraz przybito penisa do brzucha, nie zobaczycie. p.s. miły akcent na koniec, głowna bohaterka o polka "na zmywaku", postarano sie o soczyste KUR.W.A MAĆ po naszemu, możnaby rzec ze film na czasie, ale jest z 2008 Edytowane 1 lipca 2017 przez milan Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 nie wiem czy możesz to oglądać cor Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 lipca 2017 Opublikowano 1 lipca 2017 będę zamykał oczy w co brutalniejszych scenach kek, pierwsza scena z tym ojcem, myślałem że to Stonoga xD Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 (edytowane) Ej, ten film jest świeży pod wieloma względami :D. Dawno nie oglądałem niczego w tym stylu i dobrze się bawiłem, oczywiście podchodząc do tego z przymrużeniem oka, nie mogło być inaczej gdy tylko zobaczyłem tatusia. Ten facet jest niesamowity. Ten pot kapiący z podwójnego podbródka, te okulary, ta żonobijka. Nawet głos jest tak stereotypowy pod taki wygląd, że bardziej się nie da. Chodzący ideał, nie dało się lepiej zobrazować chorego zwyrola xD. 10/10 I ten rubaszny humor - Widzisz co przez ciebie musiałem zrobić? Znałem gościa 15 je.banych lat i przez twoje wybryki musiałem go teraz pokroić. Co poczuje jego żona i córka jak nie wróci na noc do domu?! - On nie widywał się z dziećmi, mówiłeś że ma zakaz sądowy - Zamknij pysk i nie przerywaj mi jak pouczam córkę! złoto xD fuck, przez przypadek dałem wyślij, a tu jeszcze 20 minut filmu, zaraz dopiszę wrażenia z zakończenia Edytowane 2 lipca 2017 przez c0r Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 (edytowane) też porobiła, niesamowity klimacik, aż sobie kolędy zacząłem nucić pod nosem. Hojny tatuś grosza nie poskąpił na prezenty, oj nie. xD patrzcie tylko na tę twarz jakbym miał oceniać to 8/10, no niżej nie mogę, banan mi nie schodził z twarzy przez większość filmu :> zakończenie to typowe kill'em all ale nie żebym się spodziewał czegoś innego. Denerwowały mnie te wstawki z latającym samolotem co chwilę. Edytowane 2 lipca 2017 przez c0r Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 Nadal z tego kisnę, a w filmie brzmi to jeszcze lepiej Albo tekst tatusia "nie potrzebuję prezentów, ważne że mam ciebie i dzieci", romantyk Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 No stary byl troche nerwowy, ale jak się ma córe w tym wieku to trzeba troche rozumiec Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 lipca 2017 Opublikowano 2 lipca 2017 (edytowane) Dla przeciwwagi postanowiłem obejrzeć The Children z 2008. Pomyślałem sobie, że była by niezła h e c a gdybym jednego dnia obejrzał filmy o śmiercionośnych rodzicach i dzieciach. Było nawet podobieństwo, w filmie jest scena w której noszona jest ta sama "korona" na głowie którą nosi wyżej wrzucony przeze mnie Tatuś ;D. Ogólnie nie jestem fanem dzieci w horrorach, ba, wręcz denerwują mnie te motywy, ale raczej w horrorach paranormalnych - w wydaniu slasherowym były znośne, a nawet doceniam twórców za kreatywność do obsadzenia ich w takiej roli. Co do filmu, to suspens jest dobrze budowany, napięcie stopniowane, zimowy klimacik bardzo przyjemny. Akcja momentami jak w Oszukać Przeznaczenie, ale to jest spoko, nie podchodziłem do tego filmu z myślą że dzieci będą się napier.dalać z dorosłymi albo latać za nimi z maczetami. Całość nie sprawia absurdalnego wrażenia. Z wad to na pewno zbyt chaotyczny montaż w scenach akcji. 7/10, a może nawet 7+/10 za satysfakcjonujące sceny śmierci antagonistów Edytowane 2 lipca 2017 przez c0r Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi