c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 o, dobrze że przypomniałeś że dwójka wyszła, obada się Cytuj
japco 275 Opublikowano 27 grudnia 2017 Opublikowano 27 grudnia 2017 Ja się machnąłem i ścią... ekhm, wypożyczyłem Creepa z 2004. Do dupy był. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 29 grudnia 2017 Opublikowano 29 grudnia 2017 pomóżcie koledzy! szukam filmu gdzie laska ucekała w metrze przed takim człowiekostworkiem, laska była chyba blondi a stworek śmiesznie wył(też chyba) Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 5 godzin temu, Pupcio napisał: pomóżcie koledzy! szukam filmu gdzie laska ucekała w metrze przed takim człowiekostworkiem, laska była chyba blondi a stworek śmiesznie wył(też chyba) http://www.imdb.com/title/tt0381966/ 1 Cytuj
japco 275 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 11 godzin temu, Pupcio napisał: pomóżcie koledzy! szukam filmu gdzie laska ucekała w metrze przed takim człowiekostworkiem, laska była chyba blondi a stworek śmiesznie wył(też chyba) Post wyżej właśnie o tej padace pisałem. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 30 grudnia 2017 Opublikowano 30 grudnia 2017 No troche lepiej to zapamiętałem Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Jak ktos lubi krotkometrazowe horrory to polecam ten kanal : https://www.youtube.com/channel/UCpJ6Dn01AqjvFVN2EiK72Ag Niektore z nich to napraawde perelki. Krotkie wiec wszystko idealnie nadaje sie do ogladania przy prasowaniu. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 1 stycznia 2018 Opublikowano 1 stycznia 2018 Autopsja Jane Doe - straszy? Dobre? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 W dniu 1.01.2018 o 20:34, Mejm napisał: Autopsja Jane Doe - straszy? Dobre? Z braku laku można obejrzeć, chociaż lepszy jest ten o kobitce samej na posterunku policji, Last Shift jeśli jeszcze nie widziałeś. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 6 stycznia 2018 Opublikowano 6 stycznia 2018 No wlasnie duzo osob tutaj zachwalalo LS ale historia mi chyba nie bardzo lezy. JD nawet ok 6+/10. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Nadrobiłem Rec3, odeszli mocno od tego co było w poprzednich częściach. Trochę się uśmiałem, mam nadzieję, że to był celowy zabieg. Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 8 stycznia 2018 Opublikowano 8 stycznia 2018 Wczoraj obejrzałem ,,Przypadek 39'' z 2009 ze swoja kobitą. Powiem tak bardzo dobry horror. Oczywiscie końcówka z dupy ale jako całokształt solidne 8 Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 10 stycznia 2018 Opublikowano 10 stycznia 2018 Mogliby zostawić tę zacną markę w spokoju. Choć i tak wygląda to lepiej niż ten ostatni Hellraiser: Revelations, który jest dnem totalnym. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Oczywiście sprawdzę a studio z lwem daje nadzieję. Po cichu trzymam kciuki bo uwielbiam postać pinheada (szczególnie gdy grał go Doug Bradley). Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 11 stycznia 2018 Opublikowano 11 stycznia 2018 Ja tam lubię Hellraisery, chociaż widziałem pierwsze 6 części, tych ostatnich dwóch już nie. Trailer nowego całkiem okej, pewnie obejrzę. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Jigsaw nie jest tak źle jak sądziłem że będzie, podobał się wujaszkowi więc spodziewałem się najgorszej szmiry, a wyszedł całkowicie na poziomie podobnym do poprzednich, nie wiem, 3 części, czyli średniak. Happy Death day No tutaj mamy petardę koledzy, bo zapowiedź robiła nadzieję na 7/10 porządne, a wyszedł, no nie będę się (pipi)ił, porządne 8+, i to naprawdę porządne, film do którego w ogolnym rozrachunku nie można się przyczepić, i ma twista, oj ma, piwo dla tego kto się domyśli kto i dlaczego zanim film mu to powie. Zalecam obejrzenie. IT Ależ to się dobrze oglądało, zdecydowanie 100 razy lepszy niż poprzednia wersja, a z rudej będzie niezła laska. Czekam na 2 rozdział. Leatherface wkrótce... i kończę niestety z określeniem "film do prasowania" dojrzałem do suszarki chlip 2 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Ten Smierc nadejdzie dzis to jeden z lepszych thrillerow tamtego roku. Odpalilem i myslalem ze to bedzie kolejny sredniak a przez caly film nie moglem sie oderwac. Jednak da sie jeszcze zrobic cos ciekawego w zalewie tych crapow. Dla mnie mocne 8/10 Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 16 godzin temu, Masorz napisał: Ja tam lubię Hellraisery, chociaż widziałem pierwsze 6 części, tych ostatnich dwóch już nie. Trailer nowego całkiem okej, pewnie obejrzę. Ja tak samo. Chyba dojechalem do 8ki. Tez pewnie obejrze bo gorzej niz 9ka to juz zapewne nie bedzie. Jerome? 9 godzin temu, milan napisał: Happy Death day No tutaj mamy petardę koledzy, bo zapowiedź robiła nadzieję na 7/10 porządne, a wyszedł, no nie będę się (pipi)ił, porządne 8+, i to naprawdę porządne, film do którego w ogolnym rozrachunku nie można się przyczepić, i ma twista, oj ma, piwo dla tego kto się domyśli kto i dlaczego zanim film mu to powie. Zalecam obejrzenie. IT Ależ to się dobrze oglądało, zdecydowanie 100 razy lepszy niż poprzednia wersja, a z rudej będzie niezła laska. Czekam na 2 rozdział. Co do hdd to wiedzialem, ze Spoiler bedzie drugie dno bo zabojca na ktorego wskazywal film byl zbyt banalny Film to takie polaczenie dnia swistaka, krzyku i paddingtona. IT mnie irytowal schematem straszonko, gadka, straszonko, gadka oraz tym, ze dzieciaki po paru dniach dopiero opowiedzialy sobie o tym, ze widza klalna (jerome?). Ale to w sumie wina tego grafomana od ksiazki. A przy okazji dowiedzialem sie, ze oni tam w powiesci sie "float" czyli unosza, jak balonk bo w polskim tlumaczeniu ksiazki bylo "plawimy sie" i za ch.uja nie wiedzialem co tak wlasciwie sie dzieje. Ot taka ciekawostka dropsa. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 Jedno przewidzieć twista, drugie go odgadnąć więc nie podskakuj kolego! Szkoda ze nie dopieścili szczegółów, jak laska wychodzi wcześniej z budynku to nie powinna trafiać na ludzi w tym samym miejscu. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 12 stycznia 2018 Opublikowano 12 stycznia 2018 jo calkiem spoko happy death day, zaden horror, nawet nie taki pelnoprawny thriller, ale nie dluzyl sie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi