Opublikowano 9 kwietnia 20186 l O RANY RANY JENY JENY JAK JA JUŻ TO CHCĘ!!! Imdb 8,2 / filmweb 7,9 / rottentomatoes 92 % Nie ruszyłem żadnego trailera żeby nie psuć sobie ani jednej sceny. O filmie wiem niewiele. Oceny zaskakujące - idę do kina i czekam na sztos sztosów! Jeszcze kilka dni i mam nadzieję na @milan Słyszałeś o tym? Ja się jaram! PREMIERA W PIĄTEK!!!! Edytowane 9 kwietnia 20186 l przez JJoker
Opublikowano 9 kwietnia 20186 l Był trailer ostatnio w kinie. A dziś co widzę recenzję, to solidne spusty. Trzeba obserwować
Opublikowano 9 kwietnia 20186 l Day of the Dead: Bloodline - stanowczo odradzam. Początek nastraja nawet pozytywnie i człowiek myśli że może z tego będzie jakiś zjadliwy film o zombie, ale później..... Liczba idiotycznych rozwiązań fabularnych i debilnych zachowań postaci przeraża. Aż musiałem parę razy zapauzować żeby powiedzieć sobie na głos "serio (pipi)a?".
Opublikowano 10 kwietnia 20186 l Widziałem w piątek to Ciche Miejsce - takie 7/10 I ludzie mogą ostro spier.. ten film żrąc popcorn, pijąc colę i gadając.. (jak każdy, ale na tym wskazana jest cisza na sali)
Opublikowano 19 kwietnia 20186 l Finał serii po 4 dekadach. Oj czuję gniota ale chcę się miło rozczarować. Plakat świetny.
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l Wujek, oczywiscie, ze bedzie gniot, tak na 90%, no ale jezeli w filmie jest Myers to automatycznie ocena nie moze byc nizsza niz 5/10. Dodajmy piwo i blanta i masz solidne 6/10
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l Zawsze wolałem jednak Jasona czy Freddyego ale z pewnością nowe przygody Micheala sprawdzę.
Opublikowano 20 kwietnia 20186 l Najlepszy horror tajlandzki Shutter, Japonskie Ju Ony zwlaszcza te dwa piersze krecone kamer ąvideo tez robią wrażenie.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l W dniu 19.04.2018 o 17:57, JJoker napisał: Finał serii po 4 dekadach. Oj czuję gniota ale chcę się miło rozczarować. Plakat świetny. Plakat jest tak dobry, jak Twój gust xD @milan proszę rzuć jakim horrorem na niedzielę, może być coś z lat 90/00.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l 8 godzin temu, chris85 napisał: @milan proszę rzuć jakim horrorem na niedzielę, może być coś z lat 90/00. Może przejrzyj temat, poecałem pare całkiem ok horrorów, tytułów nie pamiętam, ale fajny był ten w którym laska uciekała przez pustynię przed zombiakiem, inny i bardzo dobrze się oglądało. O mam https://www.imdb.com/title/tt5735280/ Mam słabą pamięć do tytułów, a ostatnio nic nie ogladałem bo nie mam czasu, ale napiszę że w poczekalni mam stiill/born który zapowiada się spoko.
Opublikowano 29 kwietnia 20186 l 4 godziny temu, Shen napisał: Ciche miejsce - najlepszy horror ostatnich lat. Polecam. a to już w necie?
Opublikowano 5 maja 20186 l Byłem na "Cichym miejscu". Oczywiście, że wszystko gdzieś już widziałem i można by się czepiać na siłę pewnej dramaturgii vide końcówka i akcję z ojcem ale ja nie o tym. Z racji tego, że w całym filmie dialogów jak na lekarstwo na sali panowała autentyczna cisza i powiem wam, że to zdecydowanie na plus. Sam film nie zaskakuje starych wyjadaczy, ba - jump scareów jest kilka ale to nie one stanowią o wartości tego filmu. Mnie klimat zaszczucia i bezsilności filmowej rodziny absolutnie kupił. Obraz jest oszczędny w widowiskowe akcje i gore w nim jak na lekarstwo ale za to skromne budowanie napięcia i opowiadanie historii mnie kupiło. Mocarne 7/10 - nie typowy monster movie ani slasher ale warto sprawdzić nie szykując się na film o zabójczym tempie. Edytowane 5 maja 20186 l przez JJoker
Opublikowano 13 maja 20186 l Jeżeli ci chodzi o Insidious: The Last Key to tak. Z 2 razy w trakcie seansu zasnąłem i z 2 razy przewijałem. Straszna(no pun intended) szmira - 2/10. Edytowane 13 maja 20186 l przez sprite
Opublikowano 25 maja 20186 l Ciche miejsce początek 9/10, środek 8/10, końcówka 7/10, zakończenie 6/10. Fajnie ze ludzkość nie wpadła na pomysł z falami dzwięku, byle głupek by o tym pomyślał w ciągu godziny by może zbadać nadrzędny zmysł wroga i jego słabe strony. No i commando mama na koniec też słabo.
Opublikowano 25 maja 20186 l No na dobrą miarę mi za bardzo nie leżało, że nie było pokazane jak ludzkość poległa od ataku potworów. Nie wierzę też, że nikt nie wpadł na pomysł by strzelać w narząd słuchu gdy ten się pojawiał na chwilę. Wojsko, komandosi nie dali rady a nagle matka ogarnia jak pokonać pogromcę ludzkości. Zaskakujące - pewnie instynkt macierzyński zwyciężył. No i czepiłbym się mocno tego ojca, co dzieci ratował z auta. Przecież gdyby rzucił czymś gdzieś dalej od siebie to potwór pobiegłby sprawdzić. No i poród w wannie. Dziecko nie wydało najmniejszego dźwięku a i gdy w chałupie pływało w skrzyni też ani pisku. Akurat by w skrzynce stłumiła głodnego bobasa. Film dalej mi się podoba ale lubię tak się czepiać. :p