milan 7 022 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Zrobiłem risercz, film ok, ale widac że ktoś wpadł na twista i wokół tego zrobił film, do tego język niemiecki. Afuj Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez milan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Niemieckie filmy? Tylko z angielskim dubbingiem bym oglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 potrzebny dobry horror na dzis. nie musi byc wybitny. niestety sporo widzialem z tego co sie tu przewija. milky, na pomoc. @milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 847 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Pierwszy Omen. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 6 minut temu, Ölschmitz napisał: potrzebny dobry horror na dzis. nie musi byc wybitny. niestety sporo widzialem z tego co sie tu przewija. milky, na pomoc. @milan No co ja mogę tak z pamięci, najlepiej wpisz milan w wyszukiwarce w tym temacie i zobacz co polecałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 36 minut temu, Ölschmitz napisał: potrzebny dobry horror na dzis. nie musi byc wybitny. niestety sporo widzialem z tego co sie tu przewija. milky, na pomoc. @milan Polecałem tu wiele razy i się powtórzę- koreański The Wailing! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Ten soundtrack Carpentera Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Dziedzictwo jeden z najlepszych horrorów jakie ostatnio widziałem. Obawiałem się, że będzie to fałszywy Mesjasz jak Ciche Miejsce, ale był sztosik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Ghostland - 8/10 Delirium - 8/10 Dwa mocne tytuły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Hereditary / Dziedzictwo - za dużo się spodziewałem po recenzjach ekolegów. Klimat pierwszej połowy filmu to Wszystkie ujęcia, praca kamerzysty i ta genialnie niepokojąca muzyka. Rozpływałem się z każdą chwilą. Później robi się Poltergeistowo i mało strasznie - zbyt dosadnie. Zakończenie nie porwało ale pewnie za dużo się nakręciłem. Chciałem kulminacji strachu i napięcia w endingu a to opadło w 3/4 filmu. Ja rozumiem, że końcowa scena w pełni uzasadniona kolejnymi scenami z filmu, które pozbierane na końcu tworzą logiczną kolej rzeczy no ale czułem się jakbym 1 film kręcony przez 2 reżyserów oglądał. 7/10 Edytowane 24 Września 2018 przez Krystyna JJanda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 No i co Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Może być z tego bdb horror. Wrzucam żeby ludzie wiedzieli o premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Szybciej sharknado dostanie oscara niż halołin nie od Zombiego będzie chociaż mierny. Chyba ze ktoś lubi oldschoolowe gonitwy z maczeta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 No recki na pomidorach i na imdb bardzo pochlebne. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 No chyba że Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Unfriended Dark Web Po pierwsze: nie oglądać trailerów, czytałem że wszystko zdradzają, na szczęście oglądałem bez nich, ale przeczytałem to w komentarzach do recek. Po drugie bardzo ciekawy horror, jeżeli pamiętacie Cyberbully z Maisie Williams to łapiecie konwencję. Tutaj jest to podane zdecydowanie bardziej bezpośrednio, rezultat zadziwia, film zdecydowanie należy oglądać na laptopie po ciemku, I M M E R S J A. Po trzecie - występuje znana z get out i upgrade Betty Gabriel, która chyba celuje w same fajne filmy. Po czwarte - warto obejrzeć, jest klimacik, nie żal seansu. Można nawet zaryzykować że jeden z ciekawszych w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dziedzictwo jeden z najlepszych horrorów jakie ostatnio widziałem. Obawiałem się, że będzie to fałszywy Mesjasz jak Ciche Miejsce, ale był sztosik Beka, dałbym 7/10 ale to zakończenie... no śmiech na sali.Jak bym poszedł na to do kina to bym żałował.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Sleepaway Camp (1983) - zbierałem się i wreszcie obejrzałem. Naczytałem się jaka to zaskakująca jest ostatnia scena w filmie, i faktycznie zaskoczyła chociaż też trochę rozśmieszyła bo uwidacznia się w niej niski budżet filmu, który zresztą jest widoczny przez cały seans. No ale 30 lat temu pewnie robiła wrażenie i mocno zaskakiwała. A poza tym to film niczym szczególnym się nie wyróżnia, kiepskie aktorstwo, ubogie sceny morderstw no i łatwo odgadnąć kto eliminuje obozowiczów. Dla fanów slasherów z dawnych lat pozycja do obejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Ciche miejsce 6/10Delirium(2018) 7 na szynach.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 24 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 (edytowane) Że nikt o "Mandy" z Cagem jeszcze nie pisał. Co za psychodela. Edytowane 24 Października 2018 przez Krystyna JJanda Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 18 godzin temu, Krystyna JJanda napisał: Że nikt o "Mandy" z Cagem jeszcze nie pisał. Co za psychodela. no kur.wa na pewno nikt W dniu 16.09.2018 o 16:16, Dante napisał: Mandy 8,5/10 Powiedzieć, że to dziwny film to trohę za mało. Całość jest mocno hipnotyczna i odjechana jak mało który film. Wizualnie wypada lepiej od Beyon Black Rainbow, które wgniatało w fotel. Teraz mamy revenge story na narokotykach i Nic Cage umazany w krwi zabija (chyba) członków kultu. W dniu 19.09.2018 o 07:59, Wiolku napisał: Wczoraj obejrzałem Mandy Cosmatosa. Jezus Mariusz jakie to było wspaniałe. Grindhousowa, kwasowa jazda... naprawdę bałbym się oglądać ten film na tripie. Spójrzcie tylko na twarz tej aktorki Zdjęcia, muzyka, feeling to już wizytówki włoskiego reżysera. To mój pierwszy kontakt z jego dziełem i jestem pod ogromnym wrażeniem. Nudy? Przerost formy? Proszę Was, to byłą czysta przyjemność. Coś na granicy obcowania ze sztuką miejską w zapadłem dzielnicy, gdzie w każdej chwili możesz wyrwać kosę antycznym sztyletem jeźdźców motocyklowych wypchanych po brzegi popsutym LSD. Co tutaj odnicolasocageuje Klatka Nie raz pokazywał, że filmowa złość wychodzi mu dobrze. Istne nemezis. W kwestii fabularnej nie było tu nic mega odkrywczego, ale obraz, dźwięk i chęć vendetty mocno trzymał mnie za pysk. Na plus zgraja fajnie zagranych postaci - nikt tu nie jest normalny. Kosmaty wskakuje u mnie na listę must watchy. Biorę się za Beyond. SOLID 8/10 W dniu 28.09.2018 o 20:17, milan napisał: Mandy Tak bardzo chciałem wpaść w zachwyt po zobaczeniu trailera. A okazał się beznadziejnym g,ownem z typowym Cage'em, z przesadzoną ilością czerwonych światełek, zielonych również. W zasadzie początek był spoko, i naprawdę dawał nadzieję, ale wszystko było jasne po scenie w toalecie, stary Cage, stary cringe, zero stylu. 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 O, widzę ze znowu mu się odkleił mózg, dlaczego mnie nie dziwi ze jj'owi się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Przecież dobrze wiem @milan, że nie masz mnie w ignorach. Wracaj już do Obornika. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 27 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi