Schranz1985 673 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Oczy matki oglądałem, słabizna.Widzę ze trzymasz poziom, niski ale trzymasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Intrygujące, Jordan Peele umie w horrory. Choć pachnie motywem z Triangle z Melissą George. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Trailer ciekawy, ale reżyser nie nastraja mnie pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Trailer ciekawy, a reżyser nastraja pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2018 Idę do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Najlepszym co znalazłem w Halloween to plakat. Film jest bezpośrednią kontynuacją pierwowzoru z 1978 więc o pozostałych zapominamy. Akcja wraca pp 40 latach. Główna bohaterka zrobiła się babcią, cycków raczej nie pokaże. Początek obiecujący - wizyta w psychiatryku i spotkanie z milczącą bestią zaje. Niestety im dalej tym mniej logicznie i głupio. Nie pomaga świetna postać Michaela i jego zabijanie - oprócz plakatu to ostatnie, co dobre w tym filmie. Mam również nadzieję, że wzmianki o kontynuacji to kiepski żart. Liczyłem po cichu na ten projekt ale niestety najlepsze IMO co się przytrafiło tej serii to protoplasta z 78 i wizja Roba Zombie. Nowy Halloween klimat pierwowzoru ma ale scenariusz to kpina. Finałowa konfrontacja to jeden wielki cringe. Uwielbiam postać Myersa i cycki Jamie Lee Curtis sprzed 40 lat więc dorzucam jedno oczko do oceny. 5/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) REVENGE 1.Zdjęcia 2. Gore 3. Akcja 4. Miejsce akcji 5. Muzyczka 6. Klimacik 7. Dystans i świetne pomysły + daje bardzo fajny slasherek jeżeli ktoś przymknie oko na ilośc krwi płynącej w bohaterach Edytowane 30 Grudnia 2018 przez milan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Royal 620 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Jakby miała puszkę po tyskim klasycznym, wyszłaby lepsza blizna. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Panie @Timmy poza minusem można widzieć, co Cię tak urzekło w nowym Halloween? Chętnie posłucham. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 (edytowane) jj dał serce royalowi ale pewnie kompletnie nie wie o co chodzi Edytowane 30 Grudnia 2018 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Weź ty się rozwiedź z Anką, znajdź sobie swoją Marzenę i się w końcu ode mnie odpie.r dol zazdrosny pajacu. Ileż te zaczepki można czytać no? Człowiek wchodzi żeby pogadać o filmie to zaraz jeden z Obory muczy drugi z oszczanymi spodniami coś ujada. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 What keeps you alive Bardzo spoko, polecam, po obejrzeniu zapomnicie o nim, ale te półtora godziny przebiega bardzo miło. Jak w kolejnym horrorze znowu ktoś kogoś bedzie zrzucał ze skarpy to znaczy ze to jakiś znak. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 No więc (pipi)a Pany mamy hiciora THE DOMESTICS Po zobaczneniu plakatu: myślę - no dobra, jak nie obejrze to nie uwierzę że to coś warte trailer również szału nie zrobił, no ale obejrzałem. I jest (pipi)a bomba Jeżeli: 1. Uważasz ze walkind dead to słaba opera mydlana i chcesz czegoś zwięźlejszego, barwnych postaci które mimo bycia 3 minuty na ekranie zapamiętasz, głównych bohaterów których polubisz i będziesz im kibicował to musisz obejrzec to cudeńko. 2. Jeżeli lubisz Lance'a Reddicka to musisz to obejrzeć. 3. Jeżeli lubisz klimaty post-apo ale uważasz że Droga była za nudna, i masz niedosyt, i chcesz cos brutalnego i mocnego, albo rozgrzewkę przed last of us 2 musisz to obejrzeć. 4. Jeżeli uważasz że ten kawałek jest bardzo spoko, to musisz obejrzec ten film. 5. Jeżeli uważasz że ta laska jest hot musisz to obejrzeć. 6. Jeżeli uważasz że film bez wad i z niesamowitymi akcjami przeplatanymi niesamowitymi przerywnikami jest wart obejrzenia to musisz to obejrzeć. Zapomnij o plakacie, masz tu lepszy i daj mu szansę, jestem jeszcze nagrzany po tym co obejrzałem. 9/10 i yebana pieczeć jakosci milana. 2 najlepsze zaskoczenie roku 2018. Nie wiem kiedy wcześniej oglądajac jeden film usmiechalem się, potrząsałem głową, i mówiłem "o kuurwaaaa". Muzyka, aktorzy, fabuła, nasycenie akcji, wszystko tutaj gra. Perełka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Nie wierze. Obejrzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 31 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2018 Jaranko Milana w temacie horror? Film na który normalnie nawet byś nie spojrzał? Trzeba obejrzeć xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Również sprawdzę w najbliższym czasie. Chociaż jemu ostatnio Predator nowy się podobał więc trochę strach. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 tobie Szarknado, wiec wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 W dniu 31.12.2018 o 00:58, milan napisał: No więc (pipi)a Pany mamy hiciora THE DOMESTICS Po zobaczneniu plakatu: myślę - no dobra, jak nie obejrze to nie uwierzę że to coś warte trailer również szału nie zrobił, no ale obejrzałem. I jest (pipi)a bomba Jeżeli: 1. Uważasz ze walkind dead to słaba opera mydlana i chcesz czegoś zwięźlejszego, barwnych postaci które mimo bycia 3 minuty na ekranie zapamiętasz, głównych bohaterów których polubisz i będziesz im kibicował to musisz obejrzec to cudeńko. 2. Jeżeli lubisz Lance'a Reddicka to musisz to obejrzeć. 3. Jeżeli lubisz klimaty post-apo ale uważasz że Droga była za nudna, i masz niedosyt, i chcesz cos brutalnego i mocnego, albo rozgrzewkę przed last of us 2 musisz to obejrzeć. 4. Jeżeli uważasz że ten kawałek jest bardzo spoko, to musisz obejrzec ten film. 5. Jeżeli uważasz że ta laska jest hot musisz to obejrzeć. 6. Jeżeli uważasz że film bez wad i z niesamowitymi akcjami przeplatanymi niesamowitymi przerywnikami jest wart obejrzenia to musisz to obejrzeć. Zapomnij o plakacie, masz tu lepszy i daj mu szansę, jestem jeszcze nagrzany po tym co obejrzałem. 9/10 i yebana pieczeć jakosci milana. 2 najlepsze zaskoczenie roku 2018. Nie wiem kiedy wcześniej oglądajac jeden film usmiechalem się, potrząsałem głową, i mówiłem "o kuurwaaaa". Muzyka, aktorzy, fabuła, nasycenie akcji, wszystko tutaj gra. Perełka. Na plakacie aktorka, która grała Lois Lane i aktor, który obecnie gra Supermana. To nie może być przypadek. Torrent poszedł w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Obejrzalem scene jak dmuchal w turbine statku, dobrze ze nie widzialem tego wczesniej. Tutaj zagral swietnie. Ogolnie ich relacja jest mega w filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No fajny nawet tylko szkoda że za 2 dni nie będę o nim pamiętał :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Milan oddawaj znaczek jakości. Oglądało się nieźle, ale ten film jest zbyt usiany dziwnymi zbiegami okoliczności oraz rzeczami, których się trzeba domyślać a i tak się nie wymyśli. Bardziej zlepek randomowych scen, niż film. 6/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Kompletnie nie rozumiem tych zarzutów. Nie żebym bronił wszystkiego, ale po prostu nie rozumiem, z powodu tego że film nie odkrywa ameryki pod względem fabuły i z powodu splotów nieszcześliwych wydarzeń, nie kumam dlaczego to nie jest może być nazwane filmem, nawet słabym. Nie spotkałem się z taką krytyką tego filmu, a obejrzałem mnostwo recek. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 No nic. Torrencik już leci i będziemy wyjaśniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 W dniu 31.12.2018 o 00:58, milan napisał: No więc (pipi)a Pany mamy hiciora THE DOMESTICS Po zobaczneniu plakatu: myślę - no dobra, jak nie obejrze to nie uwierzę że to coś warte trailer również szału nie zrobił, no ale obejrzałem. I jest (pipi)a bomba Jeżeli: 1. Uważasz ze walkind dead to słaba opera mydlana i chcesz czegoś zwięźlejszego, barwnych postaci które mimo bycia 3 minuty na ekranie zapamiętasz, głównych bohaterów których polubisz i będziesz im kibicował to musisz obejrzec to cudeńko. 2. Jeżeli lubisz Lance'a Reddicka to musisz to obejrzeć. 3. Jeżeli lubisz klimaty post-apo ale uważasz że Droga była za nudna, i masz niedosyt, i chcesz cos brutalnego i mocnego, albo rozgrzewkę przed last of us 2 musisz to obejrzeć. 4. Jeżeli uważasz że ten kawałek jest bardzo spoko, to musisz obejrzec ten film. 5. Jeżeli uważasz że ta laska jest hot musisz to obejrzeć. 6. Jeżeli uważasz że film bez wad i z niesamowitymi akcjami przeplatanymi niesamowitymi przerywnikami jest wart obejrzenia to musisz to obejrzeć. Zapomnij o plakacie, masz tu lepszy i daj mu szansę, jestem jeszcze nagrzany po tym co obejrzałem. 9/10 i yebana pieczeć jakosci milana. 2 najlepsze zaskoczenie roku 2018. Nie wiem kiedy wcześniej oglądajac jeden film usmiechalem się, potrząsałem głową, i mówiłem "o kuurwaaaa". Muzyka, aktorzy, fabuła, nasycenie akcji, wszystko tutaj gra. Perełka. sprzedaleś mi film reddickiem i goatsnakiem, też targam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi