Skocz do zawartości

HORROR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Eh, musiałem aż sobie ściagnąć kamerkę US by obejrzeć na szybko pare scen, film mocno siedzi po seansie, i jak znajdę czas to może pójdę drugi raz. Myślę że Lupita może za to dostać trochę nagród.

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

ESCAPE ROOM

Dla fanów Cube'a i pierwszej i drugiej piły, czyli rodzynków.

Swietni bohaterowie, brak dłużyzn, w zasadzie film bez wad w kategorii "wpuscmy ludzi do pokojów i niech probują przezyć".

Jest jak pyszny drink po którym nie ma kaca, polecam.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

No i trzeba przyznać że pokooje rzeczywiście byly wspaniale zaprojektowane, człowiek czekał na każdy z wypiekami, jak w dobrej gierce.

Beka, doczytałem ze po akcji w Koszalinie film byl zdjęty  z kin.

Edytowane przez milan
Opublikowano

The head hunter

Niskobudżetowiec w klimatach średniowiecza, Rycerz - łowca głów przez 1,5 h poluje na stwory i szuka tego który zabił mu córkę. Jedyne co wyróżnia go to całkiem fajnie zrobiona cześć z wyrabianiem środków leczniczych i maszynka do ostrzenia pali. Nie warto.

Opublikowano

No juz nie narzekaj na koncowke ;]

Kontynuacja? Tylko z innymi bohaterami. Niech nie ciagna fabuly z jedynki. Nowe pokoje, i tak maksymalnie 1 czesc bo wyjdzie z tego oszukac przeznaczenie 8.

• Plusik 1
Opublikowano

A jak myslisz :D Dzis sens z horrorami i polecam tez Wciaz cie widze z 2018 roku.Bardzo ciekawe podejscie do apokalipsy,chyba w zadnym filmie tego nie bylo jeszcze i oglada sie naprawde fajnie. Takie w sam raz do kotleta 6/10

Opublikowano

No też obejrzałem tego Escape Rooma po waszych wrażeniach i dobrze się to oglądało. Co prawda momentami mocno przewidywalny no ale nawet mimo tego to twórcom należą się kudosy za oryginalność zagadek. No ale tak jak pisze milan, jeszcze maksymalnie jedna część z nowymi bohaterami bo więcej to już będzie zjadanie własnego ogona. 

Opublikowano

Escape Room zaliczony. Skojarzenia z serią Saw były. Końcówka rzeczywiście słaba i rozczarowuje. Poza tym spoko się oglądało. :cool: Pokoje dopracowane, fabuła wartko prowadzona i nie było nudy. Przedostatni pokój dobrze odjechany. Aktorzy nie drażnili, trochę czasem głupie komentarze i niesamowite zdolności akrobatyczne bohaterów raziły oczy. Zabrakło mi też dynamiczniejszego montażu przy walce o przetrwanie ale jest i tak bardzo fajnie bo filmów takich jak na lekarstwo. Trochę boję się kontynuacji węsząc na maxa odgrzewany kotlet ale pierwsza część to 6/10 i zgadzam się z burakiem jak mało kiedy, że warto sprawdzić!

Opublikowano

Prawdę mówiąc jedyne co mi się podoba w tym trailerze to plansza ORION.

Sterowanie innymi urządzeniami? No nie.

Aubrey, model Chuckiego, dużo tutaj rzeczy które to pogrążą.

Poza tym oryginalna jedynka jest nie do poprawienia.

• Smutny 1
Opublikowano
47 minut temu, milan napisał:

Najważniejsze to nie oglądać rzeczy które on sam z siebie poleca. A najlepiej głupka zblokować.

Burak co ja ci zrobiłem że ty wciąż się dąsasz i fochujesz jak dzietlatka? A Escape Room spoczko.