Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 423,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Obecność 2  ktoś może oglądał? mocno straszy.. ?

Opublikowano
48 minut temu, Fanek napisał:

Obecność 2  ktoś może oglądał? mocno straszy.. ?

Duuuużo mniej id jedynki, ale nadal do obejrzenia. 

Btw bardziej od dwójki podobał mi się Anabelle wraca do domu.

Opublikowano
W dniu 1.05.2020 o 18:04, sprite napisał:

Już lepiej "oryginał" obejrzeć.

Który to będzie film? Obstawiam 'Cube' :P

Opublikowano
W dniu 22.04.2020 o 21:57, Jotrazydwa napisał:

Jest już Mandy z lektorem w blurayu. Nicolas Cage w horrorze mi podpasował a psychodela rozjepała. Pewnie nikomu się tu nie spodoba ale takie 6/10 spokojnie mu daje. 

Obejrzałem. Za(pipi)iście podszedł. Uwielbiam takie tripujące klimaty, na plus na pewno też to że film sam nie traktuje się zbyt poważnie. Jak dla mnie perełka. 

W podobnym klimacie jest też niedawny Kolor z przestworzy. Cage i kwasowe obrazy included. Również niezły. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Train to Busan 2 już można targać z wypożyczalni

Podobno sequel niewypał :(

Edytowane przez sprite

Opublikowano

wyraźnie słabszy od jedynki, ale do kotleta można obejrzeć

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ej bo jest niedługo halloween i ja wtedy nac0rwiam horrory to mam pytanie, a nawet 2!

Wyszły jakieś fajne horrory w ostatnich 2 latach? Nie wiem czy coś oglądałem z nowości przez te

2 lata.

I jakieś fajne ale mniej znane horrorki z lat 80/90 by się przydały no to chyba mój ulubiony okres tego gatunku. Pewnie większość widziałem ale może coś się jeszcze uchowało fajnego A wy to znacie bo jesteście starzy. 

Ehh szkoda że nie ma milana :frog:

Opublikowano

Na szybko z pamięci to masz:

'US', 'Doktor Sen' (kontynuacja 'Lśnienia'), 'The Lodge' i 'Happy Death Day 2 You'.

Najlepszy klimat mają Doktor i Lodge.

Tylko czasem nie namyślij kolego odpalać 'Midsommar', bo guwno straszne :pechowiec:

Opublikowano

Mam to samo co Pupcio, kocham horrory, dlatego cierpię bo już wszystkie widziałem. Te, które podał Masorz też widziałem :frog:

Szukam Saint Maud bo zapowiada się fpyte.

Opublikowano

Ten zapowiada się ciekawie:

Opublikowano
1 godzinę temu, Masorz napisał:

Na szybko z pamięci to masz:

'US', 'Doktor Sen' (kontynuacja 'Lśnienia'), 'The Lodge' i 'Happy Death Day 2 You'.

Najlepszy klimat mają Doktor i Lodge.

Tylko czasem nie namyślij kolego odpalać 'Midsommar', bo guwno straszne :pechowiec:

O zapomniałem żeby obejrzeć us. Ale z tym happy death Day to mam nadzieję że to żart  :)

Opublikowano

Z nowości to za bardzo nie mam nic do polecenia. Z mniej znanych staroci warto sprawdzić: "Intruder" (1989), "The Horror Show" (1993), "The Kindred" (1987), "Castle Freak" (1995), "The Final Terror" (1983), "Dark Night of the Scarecrow" (1981). Jeszcze "Superstition" z 1982 r. miał swoje momenty.

Edytowane przez Humulus
rozwinięcie

Opublikowano

Relic, Noc pożera świat, Terrifier, Suspiria, Hereditary (must watch), El Bar, To przychodzi po zmroku, Oczy matki, Autopsja Jane Doe, Kolor przestworzy, Overlord, Nocne istoty, Rytuał. Z ostatnich paru lat te mi się podobały. 

Midsommar jest spoko. Natomiast Us to słodki Jezu, nawet tego nie torrentuj. 

A jeszcze ze staroci to Nocny strażnik, Uliczny chłam, Powrót żywych trupów, W paszczy szaleństwa, Reanimator.

Edytowane przez japco

Opublikowano

Us (pipi) jak skuhwysyn, w to miejsce lepiej obejrzeć Get Out( dzieło tego samego reżysera).

Opublikowano

Serio jest aż tak źle? xD get out mi się zajebiście podobał

Opublikowano
4 godziny temu, Pupcio napisał:

O zapomniałem żeby obejrzeć us. Ale z tym happy death Day to mam nadzieję że to żart  :)

A co jest kurde nie tak z happy deayh day? Jeden z lepszych komediowych horrorkow ostatniich lat. A jesli chodzi o komediowe to polecam tez Opiekunka z Netflixa i jak lubisz zombie to Scout guide to the zombie apocalypse.

Opublikowano

Pierwsza część? Zgadzam się, super popcornu. Dwójka? Nawet bym się na to nie wysrał  :)

Opublikowano

Get out > us. Sory milan.

Opublikowano
6 godzin temu, Boomcio napisał:

Ten zapowiada się ciekawie:

Jest całkiem ok, zwłaszcza początek fajny. No i jak się lubi folklor to spoko pomysł na fabułę.

Opublikowano

Obejrzany.

Dobry, klimatyczny horrorek. W sam raz na jesienny wieczór przy piwku.