Opublikowano 1 maja 20204 l 48 minut temu, Fanek napisał: Obecność 2 ktoś może oglądał? mocno straszy.. ? Duuuużo mniej id jedynki, ale nadal do obejrzenia. Btw bardziej od dwójki podobał mi się Anabelle wraca do domu.
Opublikowano 4 maja 20204 l W dniu 1.05.2020 o 18:04, sprite napisał: Już lepiej "oryginał" obejrzeć. Który to będzie film? Obstawiam 'Cube'
Opublikowano 6 maja 20204 l W dniu 22.04.2020 o 21:57, Jotrazydwa napisał: Jest już Mandy z lektorem w blurayu. Nicolas Cage w horrorze mi podpasował a psychodela rozjepała. Pewnie nikomu się tu nie spodoba ale takie 6/10 spokojnie mu daje. Obejrzałem. Za(pipi)iście podszedł. Uwielbiam takie tripujące klimaty, na plus na pewno też to że film sam nie traktuje się zbyt poważnie. Jak dla mnie perełka. W podobnym klimacie jest też niedawny Kolor z przestworzy. Cage i kwasowe obrazy included. Również niezły.
Opublikowano 25 sierpnia 20204 l Train to Busan 2 już można targać z wypożyczalni Podobno sequel niewypał Edytowane 25 sierpnia 20204 l przez sprite
Opublikowano 23 października 20204 l Ej bo jest niedługo halloween i ja wtedy nac0rwiam horrory to mam pytanie, a nawet 2! Wyszły jakieś fajne horrory w ostatnich 2 latach? Nie wiem czy coś oglądałem z nowości przez te 2 lata. I jakieś fajne ale mniej znane horrorki z lat 80/90 by się przydały no to chyba mój ulubiony okres tego gatunku. Pewnie większość widziałem ale może coś się jeszcze uchowało fajnego A wy to znacie bo jesteście starzy. Ehh szkoda że nie ma milana
Opublikowano 23 października 20204 l Na szybko z pamięci to masz: 'US', 'Doktor Sen' (kontynuacja 'Lśnienia'), 'The Lodge' i 'Happy Death Day 2 You'. Najlepszy klimat mają Doktor i Lodge. Tylko czasem nie namyślij kolego odpalać 'Midsommar', bo guwno straszne
Opublikowano 23 października 20204 l Mam to samo co Pupcio, kocham horrory, dlatego cierpię bo już wszystkie widziałem. Te, które podał Masorz też widziałem Szukam Saint Maud bo zapowiada się fpyte.
Opublikowano 23 października 20204 l 1 godzinę temu, Masorz napisał: Na szybko z pamięci to masz: 'US', 'Doktor Sen' (kontynuacja 'Lśnienia'), 'The Lodge' i 'Happy Death Day 2 You'. Najlepszy klimat mają Doktor i Lodge. Tylko czasem nie namyślij kolego odpalać 'Midsommar', bo guwno straszne O zapomniałem żeby obejrzeć us. Ale z tym happy death Day to mam nadzieję że to żart
Opublikowano 23 października 20204 l Z nowości to za bardzo nie mam nic do polecenia. Z mniej znanych staroci warto sprawdzić: "Intruder" (1989), "The Horror Show" (1993), "The Kindred" (1987), "Castle Freak" (1995), "The Final Terror" (1983), "Dark Night of the Scarecrow" (1981). Jeszcze "Superstition" z 1982 r. miał swoje momenty. Edytowane 23 października 20204 l przez Humulus rozwinięcie
Opublikowano 23 października 20204 l Relic, Noc pożera świat, Terrifier, Suspiria, Hereditary (must watch), El Bar, To przychodzi po zmroku, Oczy matki, Autopsja Jane Doe, Kolor przestworzy, Overlord, Nocne istoty, Rytuał. Z ostatnich paru lat te mi się podobały. Midsommar jest spoko. Natomiast Us to słodki Jezu, nawet tego nie torrentuj. A jeszcze ze staroci to Nocny strażnik, Uliczny chłam, Powrót żywych trupów, W paszczy szaleństwa, Reanimator. Edytowane 23 października 20204 l przez japco
Opublikowano 23 października 20204 l Us (pipi) jak skuhwysyn, w to miejsce lepiej obejrzeć Get Out( dzieło tego samego reżysera).
Opublikowano 23 października 20204 l 4 godziny temu, Pupcio napisał: O zapomniałem żeby obejrzeć us. Ale z tym happy death Day to mam nadzieję że to żart A co jest kurde nie tak z happy deayh day? Jeden z lepszych komediowych horrorkow ostatniich lat. A jesli chodzi o komediowe to polecam tez Opiekunka z Netflixa i jak lubisz zombie to Scout guide to the zombie apocalypse.
Opublikowano 23 października 20204 l Pierwsza część? Zgadzam się, super popcornu. Dwójka? Nawet bym się na to nie wysrał
Opublikowano 23 października 20204 l 6 godzin temu, Boomcio napisał: Ten zapowiada się ciekawie: Jest całkiem ok, zwłaszcza początek fajny. No i jak się lubi folklor to spoko pomysł na fabułę.
Opublikowano 23 października 20204 l Obejrzany. Dobry, klimatyczny horrorek. W sam raz na jesienny wieczór przy piwku.