Opublikowano 31 października 20213 l Do połowy jeszcze to nawet było spoko, ale potem jak Pokaż ukrytą zawartość potwory zaczeły gadac to juz odpadłem i przewijalem do konca
Opublikowano 1 listopada 20213 l O kurde. Pierwsze dwie części były kozackie jak się za gówniarza oglądało. Ale pewnie zjebia to jak ten nowy wrong turn
Opublikowano 2 listopada 20213 l Bylem na 1 w kinie, jakis "maraton" wakacyjny bo sie kupowalo karnet na Residenta, Jeepersa i Reke Boga. Doskonale wydane pieniadze, jeszcze koszulke z logo RE dostalem.
Opublikowano 11 listopada 20213 l Halloween Kills - kurcze podobał mi się ostatni Halloween. Tutaj mamy bezpośrednią kontynuację, taką która zaczyna się tam gdzie tamten film się skończył. Nawet postacie 3-planowe które miały jakąś scenę w tamtym filmie, mają tutaj swoje 5 minut, a do tego jeszcze aktorzy co grali w filmie z 1978 r.. Fajny zabieg. No ale niestety poszli w tej części w ilość a nie w jakość. Ilość trupów jakie zostawia Michael i ilość ran jakie odnosi. Jeśli mnie pamięć nie myli w żadnym innym filmie go tak nie sponiewierali. Wole te spokojniejsze odsłony. Dobra ma być jeszcze Halloween Ends, ciekawe co tam za finał przewidują
Opublikowano 14 grudnia 20213 l antlers ? całkiem okej body horror/dramat z dobrze nakreślonymi postaciami i słabym finałem.
Opublikowano 14 grudnia 20213 l Z tego co czytam to kolejny horror z p r z e s l a n i e m. Takze je.bac.
Opublikowano 13 lutego 20223 l Od Pelunia to przynajmniej można się spodziewać ciekawych pomysłów. Na pewno zobaczę. Czasem warto przełknąć to BLM u nigga reżyserów.
Opublikowano 13 lutego 20223 l Po Us wiem już że szkoda odpalać torrent na kolejne gnioty tego murzyna.
Opublikowano 13 lutego 20223 l To nawet na horror nie wygląda po tym zwiastunie. Pewnie się obejrzy z ciekawości.
Opublikowano 13 lutego 20223 l W dniu 13.02.2022 o 16:35, japco napisał(a): Po Us wiem już że szkoda odpalać torrent na kolejne gnioty tego murzyna. a co ci się nie podobało z ciekawości?
Opublikowano 13 lutego 20223 l Us miało kozacki trailer. Sam film był już wg mnie średni. Tu tez trailer w podobnym niepokojącym tonie, nie napalam się
Opublikowano 16 lutego 20223 l Dwojka nawet niezła, wiec łykne i trojke https://heroichollywood.com/john-krasinski-a-quiet-place-part-iii/
Opublikowano 16 lutego 20223 l W dniu 16.02.2022 o 11:32, Shen napisał(a): Dwojka nawet niezła, wiec łykne i trojke https://heroichollywood.com/john-krasinski-a-quiet-place-part-iii/ Oj nie, dwójka to najbardziej niepotrzebny sequel w historii.
Opublikowano 16 lutego 20223 l W dniu 16.02.2022 o 12:49, Czoperrr napisał(a): Oj nie, dwójka to najbardziej niepotrzebny sequel w historii. Nie zgodzę sie. Mi zabrakło w jedynce kilku wątków, ktore dwójka wyjaśnia - miedzy innymi jak doszło do inwazji plus padlo troche nowosci. 3 to juz bedzie ostatnia czesc - zakonczenie, wybicie obcych imo.