Pupcio 18 602 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Bo w tych abonamentach nigdy nie ma tego co chce się akurat obejrzeć Cytuj
Mani 694 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Więc chwała torrentom. https://yts.mx/movies/28-days-later-2002 Ja chyba w weekend sobie seans zrobię. Kurde ponad 20 lat, szmat czasu niewiele pamiętam. Cytuj
Pupcio 18 602 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia Wczoraj obejrzałem no fajny, fajny. Mocno kameralny ale przez to ma fajny klimacik. Chociaż z tym że Spoiler zombiaczki były poza uk to sequel chyba odkręcił? Tam dopiero na końcówce wirus się przedostał przez te dzieciaki no i dość naciągane że w centrum stolicy nie było ani jednego zombiaka ani nawet ciała tylko kompletne pustki xD Cytuj
Pupcio 18 602 Opublikowano 11 grudnia Opublikowano 11 grudnia 10 godzin temu, Pupcio napisał(a): Wczoraj obejrzałem no fajny, fajny. Mocno kameralny ale przez to ma fajny klimacik. No i dość naciągane że w centrum stolicy nie było ani jednego zombiaka czy nawet ciała tylko kompletne pustki xD Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 112 Opublikowano piątek o 18:01 Opublikowano piątek o 18:01 Egzorcysta Papieża, 2023 - obejrzane po raz drugi, PsCore, UHD, IMAX Enhanced oraz systemy Dolby. Wypożyczone za około 5zł w ramach promocji z okazji 30-lecia premiery pierwszej konsoli PlayStation. I co ja mogę ponownie napisać innego o tym filmie: po raz kolejny ocenię ten film na klasyczne,,7/10". Mocne rozdanie horroru z motywami egzorcyzmów i opęta, wykonane w bardzo dobrym hollywoodzkiego stylu, niekiedy nawet bez pompy i super-duper efektów wizualnych, ale z surowością i czymś konserwatywnym, niczym z nutką stylu ,,Egzorcysty" z 1973 roku. Pan Crowe spisał się aktorsko na medal: skradł show w całym filmie, a ten jego akcent! Bueno! Mogę się pokusić o stwierdzenie, że,,Egzorcysta Papieża" to w dużej mierze świeżość w każdym aspekcie tego gatunku/tematu w kinie grozy. W dniu 10.12.2024 o 09:33, Pupcio napisał(a): Jest i trailer Ten trailer do 28 lat później, a raczej teaser, jest bardziej tajemniczy niż cokolwiek wyjaśniający. Wzbudza mega hype u oczekujących na widowisko. Meeega hype! Bo te 2 minuty z hakiem, WoW!, mają taki klimat, atakują świetną dynamiką dobranych sekwencji, pięknymi scenami w plenerze, w ogóle pracą kamery etc. A ta jakaś inkantacja, która leci w tle - ja prdl., to wszystko jest straszne i maksymalnie wciągające! Czeeeeeekam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi