Ma_niek 882 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Dobra ale tej dwójki to już nie ogladajcie. Totalne gówno Cytuj
Ma_niek 882 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Trójki też xd Ale tak trochę off top. Możecie polecić jakieś antologie horrorów w stylu opowieści z krypty/crepshow./mistrzowie horroru. Tak że każdy odcinek to inna historia. Cytuj
Shen 10 467 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 5 minut temu, Ma_niek napisał(a): Możecie polecić jakieś antologie horrorów w stylu opowieści z krypty/crepshow./mistrzowie horroru. Tak że każdy odcinek to inna historia. Wymieniłeś wszystko co znam xd Jak anime cie nie odrzuca to sprawdz Jest też stara seria, ale to już trzeba na torrentach szukać. Cytuj
Rtooj 1 778 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 48 minut temu, Ma_niek napisał(a): Trójki też xd Ale tak trochę off top. Możecie polecić jakieś antologie horrorów w stylu opowieści z krypty/crepshow./mistrzowie horroru. Tak że każdy odcinek to inna historia. Było jeszcze chyba The ABCs of Death, parę części. Cytuj
Sylvan Wielki 4 854 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca W dniu 26.02.2025 o 12:38, Sep napisał(a): Zakończenie które zostaje w głowie na zawsze Obejrzałem ten film za łebka. Zakończenie zmiotło mnie z planszy. Natomiast biorąc się za bary z nowościami, to mamy nowy zwiastun: Cytuj
Dante 508 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca W dniu 2.03.2025 o 21:20, Ma_niek napisał(a): Trójki też xd Ale tak trochę off top. Możecie polecić jakieś antologie horrorów w stylu opowieści z krypty/crepshow./mistrzowie horroru. Tak że każdy odcinek to inna historia. Z seriali jest jeszcze Tales from the Darkside, Nightmare Gallery, Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities, część odcinków The Outer Limits by pasowała, The Hitchhiker od HBO, Hammer House of Horror, Fear Itself to taka próba drugiego Masters of Horror. Jeszcze by się trochę znalazło, zwłaszcza tych starszych, ale musiałbym poszukać w folderach. 1 1 Cytuj
Butt 3 500 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Jak ktoś lubi lata 80-te, to producenci Tales from the Darkside stworzyli jeszcze serial Monsters w 1988 roku. Jest bardziej horrorowy niż Tales from the Darkside, którego odcinki bywały z różnych gatunków. Cytuj
JaskinieTerrigenoweMarvela 136 Opublikowano 6 marca Opublikowano 6 marca Thriller, z elementami dramatu? Horror nowego nurtu? Hmmm, patrząc się na zwiastun filmu ,,Kobieta w ogrodzie" (jeśli to tłumaczenie polski dystrybutor dla tej produkcji zostawi), ciężko jest stwierdzić, jaki gatunek/podgatunek to ,,cosik" prezentuje. Przeraża, fascynuje i zastanawia - co to do kruciego wafla jest?! Miks ,,Siły strachu" i całych tych produkcji o ,,nieznajomych atakujących rodzinę we własnym domu"... Mieszane odczucia. Ale... seansik w kinie? Czemu nie!? Ha! Cytuj
KrYcHu_89 2 628 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca W dniu 24.02.2025 o 22:50, Czoperrr napisał(a): Właśnie wracam z seansu Nosferatu i dwóch byczków wychodząc z kina tak podsumowało film Pokaż ukrytą zawartość No kurwa typ tak ruchał że aż zdechł Byłem wczoraj, ogólnie gdyby nie cwele siedzący na końcu sali kinowej ciągle coś gadający byłby niezły horror. Oceniam na plus, szczególnie początek. Cytuj
Sep 1 701 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Obejrzałem wreszcie Substancje. Zwlekałem bo nie jestem fanem body horrorów, ale tutaj już po 10 minutach czułem że to będzie film który mi podejdzie. Strona wizualna filmu robi wrażenie. Ogólnie spodziewałem się że fabuła pójdzie w coś w stylu eliminowania przez Elisabeth wszystkich co poznają jej sekret. A tutaj niespodzianka, jest to zupełnie coś odmiennego i chcę się poznać zakończenie tej historii. Zakończenie które niestety mi nie podeszło, ostatnie 5 minut to jakby oderwanie od tego co film pokazywał wcześniej i zrobienie sceny niczym z Spoiler Martwicy Mózgu Ale i tak to bardzo dobry horror z ładną ekspozycją kobiecych walorów. 1 Cytuj
Sep 1 701 Opublikowano 17 marca Opublikowano 17 marca Heart Eyes (2025) - kolejny slasher na wesoło, choć zwiastun w żadnym stopniu nie pokazywał że będziemy mieli do czynienia z motywami komediowymi. Mamy więc seryjnego mordercę w masce z wyciętymi sercami zamiast oczu. Zabija on w Walentynki wybrane pary. Jak na gatunek, jest dość średnio. Środek filmu jest strasznie nudny i tylko początek i koniec dają więcej emocji. Do tego jak to na slasher przystało jest kilka dużych głupot fabularnych. Sprawdzić można, ale bez szału. Cytuj
Shen 10 467 Opublikowano niedziela o 18:54 Opublikowano niedziela o 18:54 W ramach ciekawostki wrzucam, widać, że prawa i do Popeya wygasły, już w sklepach a z tego może coś być Cytuj
Ma_niek 882 Opublikowano niedziela o 19:03 Opublikowano niedziela o 19:03 (edytowane) Bardzo orginalne te horrory co wygasły tam prawa. Każdy przerabia głównego bohatera na mordercę. Kubuś morderca, Bambi morderca, myszka Miki, a teraz popeyes. Edytowane niedziela o 19:04 przez Ma_niek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi