Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Blake Lively w ,,183 metry strachu"... Tego ,,rekiniego" survival-horroru (bo ponoć nie jest to sam film z rekinami w roli głównej, lecz ambitne kino zahaczające o coś z motywem przetrwania związanego!) jeszcze nie widziałem... Oczywiście ,,Rekinado" jako Uniwersum to dla mnie świętość w tym względzie, jak i pierwsze 2 filmy z Uniwersum Szczęki... No ale mamy jeszcze kilka innych produkcji o tej niszowej tematyce, których jeszcze nie widziałem, w tym m.in. 183 metry strachu. Ktoś poleca? Widzieliście ten specyficzny tytuł?

7788872_2.10.webp

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 426,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ciężko coś więcej napisać bez spoilerów, ale całkiem spoko

Opublikowano

Właśnie Terrifier 3 wylądował w ofercie prime video. Kolejne przygody Arta zawsze na propsie.

Opublikowano

Na horrorowe świętości! Łej kierna! A cóże to?1 XD

ccc.jpg

Ciekawe... Jeden z tych jakichś tam filmów ,,crapo-kiczowatogennych", które obejrzę nie z racji tego, że w ogólnym odbiorze przez społeczność to coś uchodzi za ,,totalne gówno!", gdzie fabuła, efekty i cała produkcja, wraz z aktorami, po prostu leży na dnie, ale tylko z racji tego... jak to coś jest przez polskiego dystrybutora/wydawcę przetłumaczone na nasz język. ,,Szczurwiel" - 🌚tiaaa, i moje życie jest kompletne... Hue hue hue. To będzie moje prywatne filmowe guilty pleasure najbliższych miesięcy - film dostępny do oglądnięcia na PrimeVideo, np. w ramach wypożyczenia za jakieś 7 czy 10 zł.

Opublikowano
W dniu 27.03.2025 o 18:22, Rtooj napisał(a):

Monkey

Największy zawód roku. Tragedia.

No może nie aż tak źle, ale słaby to film.

Zupełnie do mnie nie trafił, ani pod względem fabuły, ani klimatu. Rozczarowanie.

Opublikowano

Myślę ,,niekonwencjonalny film z gatunku horror z miksem akcji, może by tak jakiegoś motywu wojennego, no i fantastyki naukowej, mówię: Primitve War"... Może i widzieliście ten zwiastun, do... dynamicznego widowiska horrorowego, które łączy Wojnę Wietnamską z DINOZAURAMI, ale i tak mimo wszystko wrzucam taki trailerek w tym wątku... Ależ filmicho się szykuje... Ułaaa! D Widziałem ten materiał promujący ,,Primitive War" dość dokładnie: to nie wygląda źle! I co jest zaskakujące: choćbym i chciał coś kijowego, ot mega kiczowego tu znaleźć, nic w tym zwiastunie z perspektywy całości filmu nie znajduję. Jeżeli ,,Primitive War" całe tak będzie się prezentować... Łej Panie. xD. Ja chcę tego filmu na już! :D