Opublikowano 29 marca29 mar Blake Lively w ,,183 metry strachu"... Tego ,,rekiniego" survival-horroru (bo ponoć nie jest to sam film z rekinami w roli głównej, lecz ambitne kino zahaczające o coś z motywem przetrwania związanego!) jeszcze nie widziałem... Oczywiście ,,Rekinado" jako Uniwersum to dla mnie świętość w tym względzie, jak i pierwsze 2 filmy z Uniwersum Szczęki... No ale mamy jeszcze kilka innych produkcji o tej niszowej tematyce, których jeszcze nie widziałem, w tym m.in. 183 metry strachu. Ktoś poleca? Widzieliście ten specyficzny tytuł?
Opublikowano 3 kwietnia3 kwi Właśnie Terrifier 3 wylądował w ofercie prime video. Kolejne przygody Arta zawsze na propsie.
Opublikowano 4 kwietnia4 kwi Na horrorowe świętości! Łej kierna! A cóże to?1 XDCiekawe... Jeden z tych jakichś tam filmów ,,crapo-kiczowatogennych", które obejrzę nie z racji tego, że w ogólnym odbiorze przez społeczność to coś uchodzi za ,,totalne gówno!", gdzie fabuła, efekty i cała produkcja, wraz z aktorami, po prostu leży na dnie, ale tylko z racji tego... jak to coś jest przez polskiego dystrybutora/wydawcę przetłumaczone na nasz język. ,,Szczurwiel" - 🌚tiaaa, i moje życie jest kompletne... Hue hue hue. To będzie moje prywatne filmowe guilty pleasure najbliższych miesięcy - film dostępny do oglądnięcia na PrimeVideo, np. w ramach wypożyczenia za jakieś 7 czy 10 zł.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi W dniu 27.03.2025 o 18:22, Rtooj napisał(a):Monkey Największy zawód roku. Tragedia.No może nie aż tak źle, ale słaby to film.Zupełnie do mnie nie trafił, ani pod względem fabuły, ani klimatu. Rozczarowanie.
Opublikowano 7 kwietnia7 kwi Myślę ,,niekonwencjonalny film z gatunku horror z miksem akcji, może by tak jakiegoś motywu wojennego, no i fantastyki naukowej, mówię: Primitve War"... Może i widzieliście ten zwiastun, do... dynamicznego widowiska horrorowego, które łączy Wojnę Wietnamską z DINOZAURAMI, ale i tak mimo wszystko wrzucam taki trailerek w tym wątku... Ależ filmicho się szykuje... Ułaaa! Widziałem ten materiał promujący ,,Primitive War" dość dokładnie: to nie wygląda źle! I co jest zaskakujące: choćbym i chciał coś kijowego, ot mega kiczowego tu znaleźć, nic w tym zwiastunie z perspektywy całości filmu nie znajduję. Jeżeli ,,Primitive War" całe tak będzie się prezentować... Łej Panie. xD. Ja chcę tego filmu na już! :D