Mejm 15 268 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 No czarny telefon troche kupsztal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 12 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Better watch out/uwazaj kochanie Moze to nie horror ale calkiem udana thriller z elementami komedii. Jeden z tych filmow ktorych nie polecam ogladac wczesniej trailerow ani czytac opisow . Jeszcze jak ktos lubi swiateczne klimaty to maly plusik Polecam bo idealny film pod popcorn i browarka . A i jeszcze ta Olivia de Jong 7/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2022 Halloween Ends w sklepach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/ No ciekawe, pewnie dla horrorowych wyjadaczy nie będzie to nic aż tak okropnego. Jedynka miała sporo gore z tego co pamiętam, ale nic co by zapadło mi w pamięć. No zobaczymy co tutaj wysmażono. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 https://www.metacritic.com/movie/halloween-ends No nie jest za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 3 godziny temu, Sep napisał: https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/ No ciekawe, pewnie dla horrorowych wyjadaczy nie będzie to nic aż tak okropnego. Jedynka miała sporo gore z tego co pamiętam, ale nic co by zapadło mi w pamięć. No zobaczymy co tutaj wysmażono. Całkiem niezła ta jedynka, własnie skonczylem. Sporo gore i niepokojący klimat. To ta scena na której ludzi niby mdleli, troche gore widzialem i faktycznie dosc mocne Spoiler opis scen, no grubo https://m.imdb.com/title/tt10403420/parentalguide/violence Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 No chyba bym nie zemdlał ja dziś sobie obejrze "incantation" jak czas pozwoli bo niby kozag Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Silny, ze jej tak reke wyrwal jak kurczakowi skrzydelko z grilla sie wyrywa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 1 godzinę temu, smallv86 napisał: Silny, ze jej tak reke wyrwal jak kurczakowi skrzydelko z grilla sie wyrywa Po jedynce to raczej wiadomo, że typ nie jest człowiekiem. Takiego gore w kinach to chyba nie było od dawna. Po opisie widać, że i tak w tych moich klipach nie ma wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 Jak to w kinach puszczaja to grubo xd Raczej spodziewał bym sie takich scen w jakims filmie klasy b straight to dvd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 12 minut temu, smallv86 napisał: Jak to w kinach puszczaja to grubo xd Raczej spodziewał bym sie takich scen w jakims filmie klasy b straight to dvd. Kolega wyzej wrzucał info https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 W dniu 17.10.2022 o 21:43, Sep napisał: https://moviesroom.pl/newsy/filmy/terrifier-2-traumatyzuje-widzow-ludzie-mdleja-i-wymiotuja-na-sali/ No ciekawe, pewnie dla horrorowych wyjadaczy nie będzie to nic aż tak okropnego. Jedynka miała sporo gore z tego co pamiętam, ale nic co by zapadło mi w pamięć. No zobaczymy co tutaj wysmażono. W dniu 18.10.2022 o 08:33, smallv86 napisał: Silny, ze jej tak reke wyrwal jak kurczakowi skrzydelko z grilla sie wyrywa Już w sklepach internetowych dopiero co kolacje zjadłem, ale odpalam Cytuj Odnośnik do komentarza
smallv86 856 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Jeszcze Pearl w wypozyczalniach! Chyba zrobie sobie maraton tych dwoch i nowego hellraisera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 20 minut temu, smallv86 napisał: Jeszcze Pearl w wypozyczalniach! Widze, że to prequel horroru który ogladalem i kompletnie nic z niego nie pamieta, wiec srednio jestem zachecony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 O panie, ten Terrifier 2 wszystko robi lepiej od jedynki Cholernie długi, ale tempo dobre i się w sumie nie nudziłem. Jeśli chodzi o gore, jest mocno, brutalnie i obrzydliwie, ale nie jest to czysta sieczka, fabuła dobra i z furtką na kolejne części. Zdziwiłem się, że przy budżecie 250k efekty wyszły tak dobrze, ostatni Smakosz miał 2 bańki, a wyglądał jak gówno obesrane. Muzyka bardzo dobra, fani synthwave powinni rozpoznać pare kawałków. Główna bohaterka tez dobrze napisana, a finałowa scena z jej udziałem ciareczki. Cholernie solidny horror moim zdaniem, daje 8/10. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Hellraiser (2022) - nie jestem jakimś wielkim fanem serii, lata temu obejrzałem tylko dwójkę i trójkę i w sumie poza sadystycznymi postaciami Cenobitów oraz bohaterami rozrywanymi na strzępy niewiele zapamiętałem z tych filmów. Niemniej z tego co widzę najnowsza odsłona kontynuuje znany styl, co najwyżej nieco wzbogacając go o lekką domieszkę woke (główny antagonista zamieniony na laskę oraz jeden wątek homo, wiadomo musi być współcześnie ). Fabuła nie jest zbyt odkrywcza, ot jak to w slasherkach bywa zgraja niezbyt rozgarniętych ludków zostaje mordowana przez demoniczne dziwolągi i to w sumie tyle. Całkiem konkretne gore, niezły design Cenobitów, momentami czuć nawet klimat Silent Hilla. Jak macie ochotę na coś krwawego i niezbyt ambitnego to polecam. 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 10 minut temu, Josh napisał: Hellraiser (2022) - Całkiem konkretne gore. Jak macie ochotę na coś krwawego to polecam. Chyba inny film ogladalismy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jedyne "gore" jakie tam bylo to rozciete dlonie od pudelka. Reszta to jakies slabe cgi albo zamazany ekran. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 W dniu 23.10.2022 o 03:31, Shen napisał: panie, ten Terrifier 2 wszystko robi lepiej od jedynki Cholernie długi, ale tempo dobre i się w sumie nie nudziłem. Nakręciłem się nieźle na ten film, tylko długi niemiłosiernie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 godziny temu, Shen napisał: Chyba inny film ogladalismy Ostatnio nie oglądam dużo horrorów, a te co widziałem to nie miały nawet kropli krwi, więc dla mnie nowy Hellraiser okazał się całkiem brutalny. Przy czym dopiero od połowy filmu się rozkręcili: Spoiler scena z azjatką, z drutami pod koniec albo sposób torturowania Rolanda były mocne Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 4 godziny temu, Crazy Horse napisał: Nakręciłem się nieźle na ten film, tylko długi niemiłosiernie. Idealnie długi Tylko nie wyłączaj jak sie napisy zaczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Terrifier 2 pewnie sobie obejrzę w Halloween albo w weekend. Za to zaliczyłem Halloween Ends i muszę powiedzieć że mnie zaskoczył. Po zwiastunie wyglądało że to będzie kolejne ganienie z Michaelem po miasteczku i masa trupów, a film uderza w zupełnie inne prowadzanie historii. Chociaż po pierwszych 10 minutach można się domyśleć w jaką stronę pójdzie fabuła. A a poza tym standard, choć mnie trupów niż w Halloween Kills, ale z jedną fajną sceną Spoiler załatwienia typa w rozgłośni radiowej i obcięcia mu języka. Z tej trylogii którą nakręcił David Gordon Green tylko pierwszy film jest godny uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Barbarian w wypozyczalniach. Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 8 godzin temu, Crazy Horse napisał: Nakręciłem się nieźle na ten film, tylko długi niemiłosiernie. Wlasnie widziałem filmik jak ktoś dostał ataku epilepsji na seansie w USA Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 2 godziny temu, Mejm napisał: Barbarian w wypozyczalniach. Warto? Nie. Gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi