JaskinieTerrigenoweMarvela 129 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego https://www.filmweb.pl/film/Pukając+do+drzwi-2023-10003038 ,,Pukając do drzwi", z 2023. Film pewnie znany w kręgach miłośników thrillera i horroru. Ciekawi mnie czy jest to bardziej horror czy coś o wiele dosadniejszej, głębszej atmosferze, np. jako thriller. Bo z filmami M. Night Shyamalana... to kruci bywa różnie. To takie ,,cusik" na pograniczu horroru i dreszczowca z jakąś psychologiczną ,,zagrywką" ze strony twórcy w tle. ,,Pukając do drzwi" ogarnąłem przypadkiem na PrimeVideo; filmu jeszcze nie widziałem, mam zamiar, a na ten moment szukam info jedynie ,,z czym się ten tytuł je" xD. Czy jest to kino warte poświęcenia czasu, czy nie. 18 godzin temu, Rtooj napisał(a): Kiepsko to wygląda Ułaaaa. Ale kupsztal z tego Micky'ego. Jeżeli tak faktycznie będzie prezentował się ów ,,wielki zły" w Screamboat, to na sali kinowej oglądać coś takiego... będzie prawdziwą masakrą. Wyzwanie przyjęte. Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Może trzeba zrobić jakiś bojkot to go naprawią jak Sonica. Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano wczoraj o 11:47 Opublikowano wczoraj o 11:47 Obejrzałem Nosferatu Eggersa i mam pytanie bo już dobrze nie pamiętam - często i gęsto używany jest zwrot "wampir", czy oryginalnie to nie był Wąpierz ze względu na różnice nazw między jednym filmem a Dracula? 1 Cytuj
Czoperrr 5 404 Opublikowano wczoraj o 13:23 Opublikowano wczoraj o 13:23 1 hour ago, XM. said: Obejrzałem Nosferatu Eggersa i mam pytanie bo już dobrze nie pamiętam - często i gęsto używany jest zwrot "wampir", czy oryginalnie to nie był Wąpierz ze względu na różnice nazw między jednym filmem a Dracula? W Nosferatu z 1922 nie padało określenie wampir. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano wczoraj o 13:28 Opublikowano wczoraj o 13:28 Takie coś wleciało na netflix, ale pewnie dopiero w weekend obejrze 1 Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano wczoraj o 16:15 Opublikowano wczoraj o 16:15 2 godziny temu, Czoperrr napisał(a): W Nosferatu z 1922 nie padało określenie wampir. No właśnie, a w tym nowym dużo rady pada i cos mi tu nie pasowało. Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano wczoraj o 16:52 Opublikowano wczoraj o 16:52 3 godziny temu, Shen napisał(a): Takie coś wleciało na netflix, ale pewnie dopiero w weekend obejrze Ciekawie wygląda, taki indonezyjski Terrifier. Szkoda że 3/4 filmu zaspoilerowane w trailerze 1 Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu 19 godzin temu, Shen napisał(a): Takie coś wleciało na netflix, ale pewnie dopiero w weekend obejrze Nie widzę tego na netflixie. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 4 minuty temu, XM. napisał(a): Nie widzę tego na netflixie. Język na angielski trzeba zmienić w ustawieniach jak nie widzisz na polskim netflixie. Ja już z polskiego nie korzystam od miesięcy, bo się traci mase filmów i seriali Cytuj
Mejm 15 528 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu https://www.netflix.com/pl/title/81971171 Ale nie uzywam netflixa wiec nie wiem co ten link pokaze po zalogowaniu. W kazdym razie jest tez w wypozyczalni i pewnie w weekend wleci. Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 15 minut temu, Shen napisał(a): Język na angielski trzeba zmienić w ustawieniach jak nie widzisz na polskim netflixie. Ja już z polskiego nie korzystam od miesięcy, bo się traci mase filmów i seriali Łokurwa nawet nie wiedziałem - dzięki za info. Cytuj
Shen 10 167 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu 1 minutę temu, XM. napisał(a): Łokurwa nawet nie wiedziałem - dzięki za info. No niestety bardzo dużo azjatyckich produkcji się np traci, bo mają tylko angielskie napisy. To co polecałem kilka stron temu też było tylko na angielskim, nie wiem czy się coś zmieniło, bo nie chce mi sie zmieniać teraz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi