AiszA 91 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Znacie jakis horror ktory moglby mnie nawet w tym wieku przestraszyc? Proponuję "przestronicować" ten topic i zerknąć do Horror Cytuj
87pizol87 0 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 Mam takie pytanie chociaz nie wiem czy tutaj powinienem zadac.Znacie jakis horror ktory moglby mnie nawet w tym wieku przestraszyc?Ale od razu mowie ze ze takie w stylu "duzo krwi"niegdy mnie nie przerazaly. obejrzyj sobie japońskie horrorki one missed call, the shutter, the eye potrafia wystraszyć Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 A tak serio to ostatnio oglądałem coś takiego co się nazywało Stukostrachy:)Początek lat 90 Klasyka ponoć Fajny filmik No Stukostrachy to jeden z moich ulubionych horrorkow, a dzis po obejrzeniu Mgly ktory to film okazal sie naprawde genialny uwazam ze da rade przeniesc wizje S.Kinga na ekran. Wlasciwe Stukostrachy i Mgla sa w bardzo podobny klimacie (ujecia, filtry, charakterystyczna obraz), obsada aktorska raczej drugiej kategorii ale dobrana idealnie. Moze w weekend wezme sie w koncu za Red Rose (tez na podstawie opowiadania S.Kinga) ale to bite 4.5 godziny wiec trzeba sie solidnie przygotowac. Cytuj
Stachu 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 stukostrachy to miniserial był:] bardzo fajny zresztą mgła tez była przyjemna Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 21 marca 2008 Opublikowano 21 marca 2008 Moze w weekend wezme sie w koncu za Red Rose (tez na podstawie opowiadania S.Kinga) ale to bite 4.5 godziny wiec trzeba sie solidnie przygotowac. Polecam Red Rose Nie jest to może obraz z Mgły, ale dość ciekawie zrealizowany film, który na pewno nie nudzi... Ostatnio nawet mogliśmy go podziwiać na małym ekranie... Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 wlasnie skonczylem ogladac "Egzorcyzmy Emily Rose" klimatyczny film i na faktach autentycznych.Polecam! a co do mgly to mnie strasznie zanudzila i te zakonczenie... Cytuj
Humulus 823 Opublikowano 22 marca 2008 Opublikowano 22 marca 2008 Ta scenka z Egzorcysty 3 nieźle mnie straszyła jak byłem smarkiem. W ogóle film miał kilka ciekawych motywów . Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 wlasnie skonczylem ogladac "Egzorcyzmy Emily Rose" klimatyczny film i na faktach autentycznych.Polecam! po prostu faktach ;] fakty zawsze sa autentyczne. mi się podobała Drabina Jakubowa. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Polecam À l'intérieur aka Inside by Alexandre Bustillo & Julien Maury. Film wrecz masakrycznie brutalny, do tego z doskonala rola Béatrice Dalle w roli psychopatki, bardzo dusznym klimatem, dziwaczna, budujaca chory klimat muzyka i swietnym finalem. Scena gore sa bardzo mocne i doskonale zrobione. Prawie z krzesla spadlem w pewnym momencie. Dla horrormaniakow mus, bo to imo jeden z najlepszych horrorow 2007r. I szczerze nie polecam osobom co bardziej wrazliwym na zachete pozwole sobie zacytowac kolega Embalmera z najlepszej strony horrorowej w pl : "À l'intérieur" to dzieło sztuki prosto z najohydniejszych czeluści piekieł, intensywny orgazm niewiarygodnego terroru, eksplozja krwi i pierwotnej brutalności" Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 26 marca 2008 Opublikowano 26 marca 2008 mord dla mordu, Haute Tension nie przebije Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 szukam jakiegos horroru ktory mozna obejrzec z dziewczyna. zebym ja sie smial a ona bala. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 oszukać przeznacznie rotfl. xD ja oglądałam wczoraj Event Horizon. ; o co film. jeden z takich, które wywołały na mnie wielkie wrażenie. gęsia skórka itp. xD Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 ja oglądałam wczoraj Event Horizon. ; o co film. jeden z takich, które wywołały na mnie wielkie wrażenie. gęsia skórka itp. xD Zgadzam się Film nietuzinkowy i na pewno godny obejrzenia... polecam dla co wybrednych horroro- maniaków Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 W sumie oglądałem tylko jeden film, który mnie nawet przeraził- Descent aka Zejscie. Cytuj
BieŃ 923 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Oooo tak..The Descent ogladalem pierwszy raz bardzo dobrze sfurgany i film mnie poprostu zniszczyl..klimat mnie przygniotl jeden z najlepszych horrorow jakie widzialem...to fakt Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 W sumie oglądałem tylko jeden film, który mnie nawet przeraził- Descent aka Zejscie. Oooo tak..The Descent ogladalem pierwszy raz bardzo dobrze sfurgany i film mnie poprostu zniszczyl..klimat mnie przygniotl jeden z najlepszych horrorow jakie widzialem...to fakt Fakt, horror odbiegający tematyką od rutyny straszenia... ciekawy, dreszczyk towarzyszy nam cały czas, niesamowicie zaskakuje zakończeniem Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 A kto z Was chłopaki/dziewczyny oglądał coś takiego jak KLESZCZE?to dopiero dobry film:) Kleszcze wielkości psa obronnego,i tabun dzieciarni na wakacjach w lesie:) Czy nie fabuła nie jest przypadkiem naciągana?NIeeee;) Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 ta, jeszcze były "Żaby" i "Szczury" ;] w ktoryms z tych filmow gigantyczny kogut zadziobal goscia w kurniku. oblesne to bylo nieziemsko, przynajmniej dla kilkuletniego dziecka. od tamtej pory nie cierpie dziadostwa ;] kur znaczy sie. Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Tamto z wielkim kogutem to był Park Jajcarski:)Nie Jurajski Tylko Jajcarski:)Ogladalem:)hehe Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 niekoniecznie. wielkie kury i inne przerosniete zwierzeta wystepowaly w filmach Foods of God 1 & 2 (choc nie wykluczam, ze jakies dziobanie bylo w P.Jaj. nie ogladalem ;] ) jest jeszcze fajny horrorek o morderczych zajączkach. oczywiscie w (pipi) ogromnych. Night of the Lepus sie zwie Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 szukam jakiegos horroru ktory mozna obejrzec z dziewczyna. zebym ja sie smial a ona bala. Nacho Cerda-Aftermath Cytuj
simian raticus 0 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Ja od siebie mogę tylko polecić stronke dla muła: http://forum.dead-donkey.com/ Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 (edytowane) szukam jakiegos horroru ktory mozna obejrzec z dziewczyna. zebym ja sie smial a ona bala. Nacho Cerda-Aftermath Nie... no, najbrutalniejsze gore chłopakowi podsuwasz On zemdleje a ona dostanie zawału Film bardzo realistyczny, tylko dla ludzi o mocnych nerwach i niewrażliwych :spox: Edytowane 9 kwietnia 2008 przez ^i^_AiszA_^i^ Cytuj
JanzKijan 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Czołem. Szukam dobrych horrorów (wiem, że to very oryginalne ). Chodzi mi jednak tylko i wyłącznie o filmy, których "straszność" polega na umiejętnym operowaniu ciekawym klimatem, niesamowitą atmosferą, niedomówieniem fabularnym i zagadką, a nie - pospolitymi ostatnio - stertami flaków i hektolitrami krwi. Coś ala stary dobry "Egzorcysta" lub "Opętanie" Żuławskiego, ale w żadnym wypadku jakieś "piłopodobne" trywialne rąbanki. Proszę o pomoc; są w ogóle dziś takie filmy z tego gatunku? (najlepiej byłoby wskazac dany film i krótko go scharakteryzować). Z góry thx i pozdrawiam. Cytuj
rymek1987 0 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Oglądałem ostatnimi czasy 28 tygodni później.Kurcze fajny nawet film.Fajne akcje ze snajperami kiedy dostali rozkaz strzelania do wszystkich,fajny motyw pościgu ojca - zombie za synem.Ogółem nawet ciekawy horror:) A właśnie,nie orientujecie się jaki to ma być horror(?) niebawem w kinach z polskimi aktorami?Gdzieś przewinęło mi się to migiem i nawet nie znam tytuły.Wrr Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi