Czoperrr 5 046 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Jestem wielkim miłośnikiem horrorów, widziałem ich setki ale tego Insidious po prostu nie potrafię przełknąć. Jedynkę obejrzałem do końca, strasznie przy tym cierpiąc. Dwójka mnie pokonała po 20 minutach. Nic odkrywczego sobą nie reprezentują, a to co kopiują to robią to po prostu źle. Nachalna promocja też nie pomaga. Tak samo z Oculusem, o którym czytam ostatnio codziennie a film to typowy średniak z chamskim product placementem apple. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 30 marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2015 Wracajac do wilkolakow, ogladal ktos Wolfen? Dobre? Film ma fajny klimat i dobrą muzykę. Ale to (jak naprawdę chcesz obejrzeć to może lepiej nie czytaj) nie jest o wilkołakach o wilkołakach, ostatni etap - late phases (2014) choć nie przepadam za horrorami o tematyce wilkołaków film całkiem niezły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bKEiQKYQHGk Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Ej koneserzy. Tom Six nakręcił nową LUDZKĄ STONOGĘ 3 - szykuje się akcja najdłuższa ludzka stonoga. Na niedziele jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Tak, super film, na metacritic ma 1 słownie JEDEN punkt na 100. This has to be the new low. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Ktoś dał 42/100. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Kto by się na metacritic patrzył jak wielka trylogia dobiega końca? Trzeba znać jak alfabet i wszystko w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Wielka Trylogia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Jedynka i dwojka byly zwyczajnie obrzydliwe, tutaj sie dobra beka szykuje https://www.youtube.com/watch?v=fhI64Dk-c7o Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Jeju, jak to dla was obrzydliwe było to mi jest przykro ja wyznaję zasade: człowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jest mi obce! takie filmy trzeba oglądać, po prostu dla orzeźwienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 c0r, Ty chory pojebie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Ja odpadłem po 1 części. Dla mnie nie do ogarnięcia jak show Drzyzgi. Niby nic co ludzkie nie powinno być obce ale to mi gwałci tolerancję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 23 maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2015 Trzecia stonoga jest słaba po maksie. W poprzednich częściach było morze krwi i jakieś poschizowane pomysły, w trójce przez półtorej godziny obserwujemy maksymalnie denerwującego niemca drącego ryj na przydupasa i przez ostatnie 10 minut można popatrzeć na stonogę. Ale ta blond maniura grająca sekretarkę niezła. Chociaż tak czy siak, kapa po całości, nie polecam - szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2015 "green inferno" eliego rotha we wrześniu wreszcie doczeka się premiery w amerykańskich kinach . Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2015 Backcountry Bardzo solidny animal attack z ładnymi widokami i głupimi mieszczuchami ala "po co mi mapa" albo "wysusze zakrwawioną skarpete na drzewie". Klimaty bezradności pod koniec porównywalne z Eden Lake tylko zamiast Brytyjczyków grizzly. Spoilery http://postimg.org/image/prwz41kxj/full/ http://postimg.org/image/w116nxl59/full/ http://postimg.org/image/u2k6lmrzd/full/ solidne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2015 human centipede 3 puszczone przypadkiem, oglądane kontem oka, o dziwo mocno przykuwa, aktorstwo bardzo natchnione, wieczne oczka puszczane do widza, naprawdę popaprane pomysły, fajny odrzut rewolwera, świetny Roberts, no i death rape. Najlepsza część trylogii, mocne 4/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 Xtro - o kur.va jakie gó.wno. Stary zostaje porwany przez kosmitów po czym po trzech latach wraca choć nie jest już tym kim wcześniej. Natknąłem się na gif który mnie niesamowicie podjarał na ten tytuł i myślałem, że dostane mocne 5/10. Niestety, początkowe 5 minut i był to koniec przyjemności. Na plus - cycki francuskiej niewiasty. Skowyt - i znowu zawód. Prócz już legendarnej, 3-minutowe przemiany w werewolfa (charakteryzacja na mega plus) film mnie raczej wynudził, liczyłem na coś o wiele lepszego zwłaszcza że ktoś mocno chwalił ten film w tym temacie. An American Werewolf in London - głupkowaty brytyjski horror komediowy - fajna atmosfera, fajne efekty specjalne, fajna gra aktorska, 5/10 i słodziutka Jenny Agutter The Entity - Najlepszy z filmów które ostatnio obejrzałem. Główna bohaterka zostaje zaatakowana i zgwałcona przez niewidzialną istotę. Nie wiedząc co zaszło i po powtórzeniu się ataków kobieta szuka pomocy u psychiatry. Mocne sceny, świetny soundtrack, klimat Poltergeista, nie żałuje czasu spędzonego z tym filmem choć skróciłbym go o ~20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2015 Xtro - o kur.va jakie gó.wno. Stary zostaje porwany przez kosmitów po czym po trzech latach wraca choć nie jest już tym kim wcześniej. Natknąłem się na gif który mnie niesamowicie podjarał na ten tytuł i myślałem, że dostane mocne 5/10. Niestety, początkowe 5 minut i był to koniec przyjemności. Na plus - cycki francuskiej niewiasty. Skowyt - i znowu zawód. Prócz już legendarnej, 3-minutowe przemiany w werewolfa (charakteryzacja na mega plus) film mnie raczej wynudził, liczyłem na coś o wiele lepszego zwłaszcza że ktoś mocno chwalił ten film w tym temacie. An American Werewolf in London - głupkowaty brytyjski horror komediowy - fajna atmosfera, fajne efekty specjalne, fajna gra aktorska, 5/10 i słodziutka Jenny Agutter The Entity - Najlepszy z filmów które ostatnio obejrzałem. Główna bohaterka zostaje zaatakowana i zgwałcona przez niewidzialną istotę. Nie wiedząc co zaszło i po powtórzeniu się ataków kobieta szuka pomocy u psychiatry. Mocne sceny, świetny soundtrack, klimat Poltergeista, nie żałuje czasu spędzonego z tym filmem choć skróciłbym go o ~20 minut. xtro 3 pamiętam to była klasyczna podróbka obcego w wypożyczalniach VHS, człowiek po godzinie łażenia i czytania tyłów pudełek w końcu się dał na to nabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 22 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2015 Nie wiem jak ten gif może kogokolwiek podjarać, chyba że oczekujesz po nim dymiącej kupy 1/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2015 American warewolf in London to jest sztos jakich mało. powszechnie uważany za jeden z lepszyc filmów o wilkołakach. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2015 (edytowane) http://bloody-disgusting.com/videos/3355895/tribe-goes-hunt-green-inferno-clip/ Edytowane 4 sierpnia 2015 przez Toudi_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Pie.rdole, nie oglądam. ciekawe czy będzie dało się to zobaczyć szybciej niż "knock knock". Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 Ale tam nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 No nie ma , ale niedługo będzie, i chyba nikt nie ma wątpliwości że będzie krwawo. Fakt że coś się dzieje to już coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 cannibal holocaust 21 wieku jak nic. roth jak doje.bie to z grubej rury. już się cabin feverem zapisał w historii horroru, a to może być jeszcze mocniejsze uderzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi