milan 7 022 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 No będzie musiał się postarać jednak by zaszokować publikę, ostatnio była nuda w temacie, a małym kamyczkiem milowym była jedynie scena usuwania jąder nożem w Human centipede 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 ja już się green inferno nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2015 http://bloody-disgusting.com/news/3355931/kevin-bacon-revisits-tremors-wants-battle-worms/ wiadomo że będzie kupa, ale chciałem przypomnieć o tym kultowym filmie, dwójkę pamiętam jak przez mgłę, pozostałych nawet nie ruszałem. Scena gdy glista przebija sie przez betonową ścianę, majstersztyk. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 roth jak doje.bie to z grubej rury. już się cabin feverem zapisał w historii horroru, a to może być jeszcze mocniejsze uderzenie. wczoraj widziałem to pierwszy raz i horrorem to ciężko nazwać, takiej kopalni beki już dawno nie oglądałem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 Oglądałem wczoraj remake Poltergeista...ja (pipi)e kto przepuscil to przez kontrole jakosci. Profanacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2015 no zgadza się koval. ale jest uznawany za modern Classic w swojej kategorii i od niego nazwisko Eli roth zaczęło coś znaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Odpaliłem kuzynowi Evil Deada 2, powiedział że straszny a jak wlazła do pokoju jego matka to się rozryczał xD Nie przypuszczałem że ten film może kogoś przestraszyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Następnym razem poleć mu Dead Silence. :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Znacie może jakieś dobre horrory z porywaniami obcych lub ogólnie w tematyce UFO? Pamiętam, że kiedyś (sam i po ciemku) zobaczyłem "The Fourth Kind". Film porył mi beret konkretnie, a byłem już dorosły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Dobrze wspominam "Fire in the Sky" z 1993 r. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Następnym razem poleć mu Dead Silence. :idea: Ten Dead Silence aż tak daje rade ? Muszę obadać któregoś wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 18 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 sierpnia 2015 Dobrze wspominam "Fire in the Sky" z 1993 r. Opis całkiem ciekawy. Zobaczę przy najbliższej okazji, łap plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 Następnym razem poleć mu Dead Silence. :idea: Ten Dead Silence aż tak daje rade ? Muszę obadać któregoś wieczora. Mi zapadł w pamięci - lubię takie klimaty. Tylko trailera nie oglądaj ale jedź od razu film. Ja mu daje mój znak jakości. 10 x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 19 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2015 No 10 wujaszków to już nie ma żartów z tym filmem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Znacie może jakieś dobre horrory z porywaniami obcych lub ogólnie w tematyce UFO? Pamiętam, że kiedyś (sam i po ciemku) zobaczyłem "The Fourth Kind". Film porył mi beret konkretnie, a byłem już dorosły. evil aliens xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 Mordercze klauny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2015 dzisiaj sobie obejrzę ten czwarty stopień, jeszcze nie oglądałem o dziwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Słabe to, ode mnie 5/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 A it follows? Na forumie zdania podzielone. Jaka jest prawdziwa wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO BARDZO SŁABE Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 A it follows? Na forumie zdania podzielone. Jaka jest prawdziwa wersja? BARDZO DOBRE. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 nigdy nie ufać fanom horrorów, rozmawiasz z takim, wydaje się że jest człowiekiem, a przynajmniej humanoidem, a okazuje się że nagle znikąd poleci polecenie conjuring i już wiesz że coś się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 789 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Z ostatnich to najlepsiejsze są It follows i Babadook. Przywróciły mi wiarę w dobry, współczesny horror. Jeśli mowa o "Conjuring", to niespecjalnie mnie przejął, ale trzeba przyznać, że zrealizowany jest bardzo sprawnie. Od J. Wana o wiele bardziej mi podszedł przygodówkowy Insidious (dwójka już słabsza i wydaje się bardziej opierać się na wyskakujących strachach. Trójki nie widziałem). Wie ktoś może, czy w najbliższym czasie można spodziewać się czegoś wartościowego w gatunku? Ostatnio zachwycił mnie zwiastun Witch (a właściwie VVitch), ale to dopiero wychodzi w przyszłym roku. Takie filmy lubią pojawić się znikąd i przejść zupełnie cichaczem, a np. taki "Sinister 2" to reklamuje się wszędzie, a na zwiastunie przed "The Gift" (swoją drogą bardzo polecam) prawie się pożygałem z nagromadzenia tych wszystkich pierdół. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 21 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2015 Green Inferno Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi