Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

chyba ten film o zielonej dzungli wypłynął ! :O

mam nadzieje ze narracje zapewni Krystyna

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 423,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Zielone Inferno już leci i będzie na jutrzejsze posiady z moimi przyjaciółmi :usmiech:

Opublikowano

ja własnie puszczam

E:No i po

Wiele hałasu o nic.

Fajny film naprawde dobrze sie oglada ale nie ma zadnego o ble.

Edytowane przez Toudi_89

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego nikt nie recenzuje green inferno, aż tak byle jakie nie jest.

Btw, knock knock całkiem ok, ale głownie przez laski. Keanu wykazał się wielkim dystanserm co do siebie, ponieważjest najbardziej drewniana częscią swojego domu w filmie.

Opublikowano

Dlaczego nikt nie recenzuje green inferno, aż tak byle jakie nie jest.

Btw, knock knock całkiem ok, ale głownie przez laski. Keanu wykazał się wielkim dystanserm co do siebie, ponieważjest najbardziej drewniana częscią swojego domu w filmie.

Nie ma czego recenzować. Obejrzane i zapomniane. Knock Knock i Green Inferno, ta sama laska ten sam reżyser który jest mężem tej laski. Dlatego załapała się do filmów. 

Opublikowano

Oglądaliście Sinistera? Polecam. Dobre w chuy. Jutro mam zamiar obejrzeć sequel z sierpnia tego roku. 

Opublikowano

Nie rób tego lepiej.

Wczoraj byłem na Crimson Peak od Del Toro. Całkiem ciekawy ale horror to napewno nie jest.

Opublikowano

Oglądaliście Sinistera? Polecam. Dobre w chuy. Jutro mam zamiar obejrzeć sequel z sierpnia tego roku. 

Też niby mam na oku sequel, ale raczej nie spodziewam się jakiś rewelacji.

Crimson Peak też, ale poczekam aż wyjdzie na BD bo opinie są naprawdę rozbieżne, jedni chwalą, jedni mieszają z błotem. 

Opublikowano

nawet fani sinister uważają ze dwójka jest beznadziejna, ciekawe co uważają osoby które gardzą jedynka ;]

Opublikowano

sinister miał jeden z lepszych trailerów w historii trailerów, ale wyszło średnio. no ale czego więcej się spodziewać? to w końcu tylko film o duchach...

Opublikowano

No gdyby jeszcze straszyl i zaskakiwal to by bylo milo.

Opublikowano

Z nadchodzących filmów grozy poza Krampusem niegłupio  zapowiadają się następujące pozycje:

Opublikowano

Ten Krampus sie fajnie zapowiada.Jak leciał trailer przed seansem Crimson Peak to mysłałem napoczatku ze to jakas glupawa komedia swiateczna.

Opublikowano

polecam przed krampusem obejrzeć poprzedni film reżysera - trick'r'treat.

Opublikowano

sequel potwierdzony już oficjalnie. niedawno wyszła też powieść graficzna w "uniwersum".

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

It Follows - no takie 6+/10. 2 oczka za te blond aktorke.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

niezłe, w ogole ten kanał ma pare dobrych horrorków, ale szkoda że takich na zasadzie BUUU z szafy.