milan 7 022 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 musze poprsoic tediego by mi zrobil nakładke wymazujacą posty ze spoilerami, to dla mnie jak yebane kalendarze adwentowe, no musze od razu otworzyc, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 To ci pmki zrobi niewidoczne xD Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 Ja na dobrą sprawę mam 3 horrory które z czystym sumieniem oceniam na 10/10 - Evil Dead 2, Army of Darkness i House of 1000 Corpses Roba Zombiego i na razie nie zanosi się na to żebym miał jakikolwiek horror tak ocenić, a szkoda. Ale co do poważniejszych horrorów to słabo, że oglądam tyle lat horrory a nie pamiętam kiedy ostatni raz odczułem jakikolwiek strach podczas seansu. Może wy coś strasznego polecicie :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 (edytowane) Straszny horror xD Chyba najbardziej mi brakuje tego uczucia gdy za guwniaka nie mogłem spać przez następny tydzień po obejrzeniu martwicy mózgu i innych goty filmów Edytowane 27 marca 2016 przez Pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 (edytowane) no ten last shift troche straszył. Co do moich ideałów... The thing na pewno, ideał w każdym calu. child's play 1 poltergeist 1/2 mucha 1 Reszta zawsze ma jakies wady The woman ma najlepszy ost na świecie Eden Lake najlepszy element bezsilnosci Evil dead 2 ma to cos ze sie chce ciagle wracac wysłannik piekieł - za jedną z najlepszych scen "powrotu" w historii 28 tygodni później blair witch project piła 1 ukryty wymiar smetarz dla zwierzaków w paszczy szalenstwa milczenie owiec misery rec Edytowane 27 marca 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 A mnie najbardziej w zyciu (poza gumowymi horrorami z polsatu za gnoja) wystraszyl Ring. amerykanski C0r to jak z tym Dead End? Mialem racje w poprzednim poscie? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 (edytowane) Co prawda oglądałem dość dawno temu i trochę się zamazało, ale tak, końcówka to niezły mindfuck, inne wymiary, światy żywych i umarłych, no i ta rodzina rzeczywiście nie żyła z tego co pamiętam i jechała w nieskończoność Edytowane 27 marca 2016 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Mecenas 59 Opublikowano 27 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2016 (edytowane) Uspiony oboz dobra seria . słabymi ocenami na FW bym sie nie kierował bo to (pipi) jest. Edytowane 27 marca 2016 przez Mecenas Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Od czasów obejrzenia Shutter i A tale of two sisters (a to było ponad 10 lat temu) nie widziałem horrorów które by mnie mocno wystraszyły. No bo te obecne filmy typu Conjuring czy Insidious to takie w pewnym sensie straszenie z du.py Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 O, podbiam. Dokladnie te dwa wyzej wymienione rowniez przestraszyly jak diabli. A szykuje sie cos w podobnym stylu. Powrot mody na straszace male dziewczynki z dlugimi wlosami? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 a kiedys minęła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 'A tale of two sisters' to straszne ścierwo. Próbowałem obejrzeć jakoś dwa lata temu i odpadłem w połowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 ale jedno z drugim ma niewiele współnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 a kiedys minęła? Ostatni jaki jestem w sobie w stanie przypomniec to byl Shutter z 2005. Bylo cos potem? Pomijam remake'i. 'A tale of two sisters' to straszne ścierwo. Próbowałem obejrzeć jakoś dwa lata temu i odpadłem w połowie. Byc moze po po tylu latach sie zestarzal ale kiedy wyszedl to robil mocno. Raz, ze historia a dwa scenami, ktore odwracaly zwykle jap-horror o 180 stopni jak ta kiedy laska sie budzi, jest dzien, ptaszki spiewaja i nagle zaczyna ktos pelznac pod posciela. wystraszylem sie jak ch.uj ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Od czasów obejrzenia Shutter i A tale of two sisters (a to było ponad 10 lat temu) nie widziałem horrorów które by mnie mocno wystraszyły. No bo te obecne filmy typu Conjuring czy Insidious to takie w pewnym sensie straszenie z du.py Wziąłeś może pod uwagę, że raczej nic nie przestraszy cię już jak dekadę temu? Człowiek się starzeje, trochę inaczej patrzy na filmy, blablabla... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Ja sie nadal boje horrorow a mam 33 lata. (dzis urodziny ;/) Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 a kiedys minęła? Ostatni jaki jestem w sobie w stanie przypomniec to byl Shutter z 2005. Bylo cos potem? Pomijam remake'i. No pewnie, przecież nawet w Sinister końcówka to był z tego co pamiętam motyw z dziećmi Ogólnie strasznie nie lubię horrorów w których dużą rolę odgrywają dzieci. A co do strachu to przypomniałem sobie - pierwszy REC, ten hiszpański, oglądałem o drugiej w nocy i parę scen, szczególnie końcowych, ciarki wywoływało. Jak na film o zombie to szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Od czasów obejrzenia Shutter i A tale of two sisters (a to było ponad 10 lat temu) nie widziałem horrorów które by mnie mocno wystraszyły. No bo te obecne filmy typu Conjuring czy Insidious to takie w pewnym sensie straszenie z du.py Wziąłeś może pod uwagę, że raczej nic nie przestraszy cię już jak dekadę temu? Człowiek się starzeje, trochę inaczej patrzy na filmy, blablabla... Tak jest, zdaje sobie z tego sprawę i nad tym ubolewam. To znaczy są horrory które potrafią jakąś sceną wywołać strach, ale to już nie są czasy gdzie się nerwowo ręką szukało przełącznika żeby światło zapalić w pokoju podczas oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 a kiedys minęła? Ostatni jaki jestem w sobie w stanie przypomniec to byl Shutter z 2005. Bylo cos potem? Pomijam remake'i. No pewnie, przecież nawet w Sinister końcówka to był z tego co pamiętam motyw z dziećmi Ogólnie strasznie nie lubię horrorów w których dużą rolę odgrywają dzieci. A co do strachu to przypomniałem sobie - pierwszy REC, ten hiszpański, oglądałem o drugiej w nocy i parę scen, szczególnie końcowych, ciarki wywoływało. Jak na film o zombie to szacun. no jak ktoś ogladajac po ciemku 1 raz blair witch albo reca nie mił poczucia lekkiego chociaz stresu to jest pier,dolonym weteranem 5 wojen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Popieram aczkolwiek są tacy. Mój ojciec np. zawsze patrzył jak na debila jak podskakiwałem na krześle ze strachu jak oglądał ze mną horrory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 C0r ale Sinister ma tyle wspolnego z jap-horror i dziewczynkami z dlugimi wlosami co freddy kruger z horrorami o zombie. No i jest ch.ujowym horrorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Dobrze że dwójki nie widziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 @Mejm Myślałem że chodzi ci ogólnie o dzieci jako antagonistów w horrorach. BTW jeśli chodzi o azjatyckie horrory/thrillery to polecam I Saw the Devil z 2010. Kozak. W dodatku świetny zabieg twórców refleksja czy tym tytułowym diabłem jest przestępca czy bohater, który wymierza na nim sprawiedliwość Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 aye sir ! no ja bardzo mile wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 28 marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2016 Rowniez polecam I saw the devil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi