Masorz 13 191 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Teraz to będzie już końcówka. Milan, pokazali w końcu wiedźmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Właśnie wróciłem z kina. Fillm średni, akcja toczy się za szybko, u(pipi)ali opowiadania o wiedźmie przez co nie byli w stanie nakręcić takiego klimatu jak w pierwszej części. @Masorz Pokazali przez 2 sekundy jak przebiega za futryną Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 września 2016 Szkoda strzępić ryja, naprawdę. Ostatni raz wsiadłem do hypetrainu, zachowałem się jak gówniarz, przepraszam. 3/10, pieniądze wydane na kino - nie żałuje, za karę że nie byłem na final girls. Teraz to będzie już końcówka. Milan, pokazali w końcu wiedźmę ? jak pisze kolega wyżej, plus migawka w lesie za drzewem. No i strzępie. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 18 września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 września 2016 Jesli chcecie sie ze(pipi) w gacie ze strachu to wlaczcie sobie na archive.org Lights out. Ofkors tuz przed snem najlepiej wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 (edytowane) R point taki sobie. Motywy z duchami fajne ale film mocno nie straszny a aktorzy mnie odrzucają, ten język, mimika,no nie zagrało mi to. Shutter czy Ringu to nie jest zdecydowanie. Dla mnie lekki zawód ale daje plusa, że skośne oczy chciały dobrze 6+/10 Conjuring 2 nie tak dobre jak jedynka ale wciąż w ostatnim zalewie lipy godny polecenia. Główny zły bardzo mi się spodobał. Motyw z obrazem i cieniem GOTY! Ostatnio najlepszy horror jaki widziałem. Udany sequell. 8/10 Edytowane 20 września 2016 przez wuJJek Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Oglądał już ktoś to Lights Out? Ten trzyminutowy film zawsze mnie wbijał w fotel, ciekawe czy potrafili to rozłożyć na cały film jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Wujek chyba tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 cos wspominał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 20 września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 września 2016 Mi tam sie podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 ekhm ja mówiłem o audycji radiowej z lat 30tych. Dużo odcinków do odsłuchania na stronie archive.org Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 nie róbta nic. Najlepiej srajta pod siebie. Jak chcecie skończyć na poziomie ''uwielbiam zapach napalmu o poranku'' to won do polskiej tv. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 ekhm ja mówiłem o audycji radiowej z lat 30tych. Dużo odcinków do odsłuchania na stronie archive.org a ja głupi zmarnowałem jakieś 4 minuty na szukanie filmu Lights Out na tym archive.org Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 https://archive.org/details/LightsOutoldTimeRadio Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 września 2016 Sinister 2 widziałem dzisiaj a jedynkę za takie 8/10 uznaje, jeden z lepszych horrorów ostatnich lat dla mnie. Conjuring jakby kto pytał też mi robi na 8/10. Dead Silence 8 /10 też. A sama kontynuacja Sinister z początku fajna bo pokazuje wszystko od drugiej strony ale później jest mocno do przewidzenia plus zakończenie mocno na siłę. Nie oczekiwałem wiele i tyle dostałem, poprawny sequell ale nic poza tym. 6+/10 bo postać głównego złego bardzo lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 a propo M przypomnial mi sie jeden z mocniejszych horrorów jakie ogladalem ostatnimi czasy, zapodałem dla hecy, wciągnął, ale przy końcówce wymiękłem xD Kanibal z Rotenburga (2006) ale ostrzegam, końcówka jest naprawde ponura i popierd,olona, a fakt ze historia jest autentyczna nie pomaga xD spoiler facet odcina koledze ku,tasa, smaży go i podaje na talerzu, ale koledze, który się powli wykrwawia, niestety przekaska nie idzie " bo jest gumiasty" xD Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Ja mam (pipi)zke w gaciach po jednym odcinku one step beyond pt. Explorer. Historia prawdziwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 @Milan - ten Kanibal to do czego porównać? Hannibal Holocaust czy Human Centipede raczej? Jakieś jump scare czy tylko szokujące zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 kuchenne rewolucje spotykają hannibala Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 275 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 W takim razie to jest gore a nie horror Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 aaaach szkoda strzepić ryja Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 (edytowane) a propo M przypomnial mi sie jeden z mocniejszych horrorów jakie ogladalem ostatnimi czasy, zapodałem dla hecy, wciągnął, ale przy końcówce wymiękłem xD Kanibal z Rotenburga (2006) ale ostrzegam, końcówka jest naprawde ponura i popierd,olona, a fakt ze historia jest autentyczna nie pomaga xD spoiler facet odcina koledze ku,tasa, smaży go i podaje na talerzu, ale koledze, który się powli wykrwawia, niestety przekaska nie idzie " bo jest gumiasty" xD to jest na faktach https://pl.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes warto to w ogóle oglądać? Edytowane 26 września 2016 przez golab Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 26 września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 września 2016 Patrz ostatnie zdanie Golab obiekt. film dobrze zrealizowany wiec tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Solderowy123 43 Opublikowano 27 września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 września 2016 W tv kiedyś widziałem chyba ten sam film "Spowiedź kanibala". Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 października 2016 Wczoraj byłem na Nie oddychaj Alvareza(typ od remake'u Martwego zła) i seans był kwintesencją jego warsztatu filmowego. Napięcie, napięcie, napięcie. Czasem zaciskałem rękę na poręczy fotela. Całość show kradnie oczywiście Lang(bardzo dwuznacznie zbudowany obraz "złego"), a Jane Levy staje się powoli twarzą(a raczej oczyma ) współczesnego horroru. Film imo gorszy od evil dead, co i tak oznacza dreszczowiec, na który warto się do kina wybrać. Szczęśliwie na seansie było bardzo mało ludzi, bo wiele scen ciszy są idealnym poletkiem dla debili. 7+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 3 października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 października 2016 Gok-seong (the wailing) z tego roku. Koreański dreszczowiec który niszczy amerykańskie horrory klimatem. Wczoraj widziałem i do teraz siedzi mi w głowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi