kill00 0 Opublikowano 4 października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 października 2016 Szczególnie niszczy klimatem pierwsza godzina rodem ze slapstickowej komedii. Dalej jest ok, ale film i tak uważam za przegadany, pełen niepotrzebnych scen sztucznie wydłużających ten i tak przydługi film (ponad 2 i pół godziny...) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) Ludzie xD Ja dementuję negatywy na temat "Lamentu" i potwierdzam pochwały Jerzego. Dawno mi tak 2,5 godziny nie zleciały. Pod koniec, mimo pierwszej "lekkiej" godziny filmu, naprawdę nie ma się już z czego śmiać. Ileż tu klimatu, krwawej groteski, tajemnicy. Twist w końcu twistem jest, bo naprawdę do końca nie wiedziałem kto tak naprawdę jest głównym złym Najlepszy azjatycki film jaki widziałem od czasów "Ujrzałem diabła" 8+/10 Edytowane 5 października 2016 przez Wiolku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 Wczoraj byłem na Nie oddychaj Alvareza(typ od remake'u Martwego zła) i seans był kwintesencją jego warsztatu filmowego. Napięcie, napięcie, napięcie. Czasem zaciskałem rękę na poręczy fotela. Całość show kradnie oczywiście Lang(bardzo dwuznacznie zbudowany obraz "złego"), a Jane Levy staje się powoli twarzą(a raczej oczyma ) współczesnego horroru. Film imo gorszy od evil dead, co i tak oznacza dreszczowiec, na który warto się do kina wybrać. Szczęśliwie na seansie było bardzo mało ludzi, bo wiele scen ciszy są idealnym poletkiem dla debili. 7+/10 o ja pier.dole. Byłem na tym w sobote, toż ten film to tragedia, przewidywalny, głupi, z dziurami logicznymi wielkości układu słonecznego. Jeszcze na samym początku dali ZAKOŃCZENIE filmu XD Super montaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Nie będzie z Ciebie dreszczmaniaka w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) wytłumacz mi proszę jakim cudem ten niewidomy wstał po 2 minutach gdy ten jeden włamywacz go uśpił gazem XD no to sie kupy nie trzyma. No i ten początek i koniec XD no jak oni to mogli tak zrobić. No i finał, czego ta laska sie boi? ŻE JĄ ROZPOZNA XD Orzech krucyfiksie, hamuj się. Edytowane 6 października 2016 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Dzieki, już nie musze oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Orzech chuyu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 nieładnie ale może zapomnę dopóki nie znajdę lepszej wersji niż Cam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 o ja (pipi)ie ludzie ogarnijcie się, podpowiem że TO CO NAPISAŁEM JEST (pipi)A W OFICJALNYM TRAILERZE FILMU. NAWET ZAKOŃCZENIE XD TAKI TEN FILM (pipi)OWY Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 JEZU JAKI SPOILER NA NOWEJ STRONIE TEMATU OD RAZU CZY JEST TU JAKIŚ MODERATOR? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 o ja (pipi)ie ludzie ogarnijcie się, podpowiem że TO CO NAPISAŁEM JEST (pipi) W OFICJALNYM TRAILERZE FILMU. NAWET ZAKOŃCZENIE XD TAKI TEN FILM (pipi)OWY I co z tego, że w trailerze, jak dla mnie to żadne wytłumaczenie. Niech będzie chujowy film, ale nie każdy ogląda nawet trailery i nie psujmy może innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 fajnie to wygląda, i zaje'bista miejscówka, pusta droga nocą w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Główna bohaterka szpetna. Do lasu to się sam mogę przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 A cor już jarango w chuy hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 Reklamują teraz jakiś horror o ciemności, trailer obiecujący ale boję się, że to będzie łatwy, miły film na 6/10. Z 2 strony jest James Wan więc może jest szansa... Trailer krótki i nic nie pokazuje raczej. Jest dłuższy ale nie oglądam. https://www.youtube.com/watch?v=SBzt8w6lXKA wczoraj byłem na tym w kinie. absolutnie nie ma w filmie nic ciekawego, kilka jumpscarów i to jest już " horror". jedyny plus to aktorka grająca główną bohaterkę, bardzo ładna reszta nudy i głupoty. Jak jednak ktoś ciekawy filmu to WEBDL w 1080p do wyggoglowania. Dzisiaj seans wieczorem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Pusta droga,zima, dwie osoby w aucie i jedna miejscówka przez caly film. Polecam : http://www.filmweb.pl/film/Mro%C5%BAny+wiatr-2007-266333 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 emily? powyżej 5,0 na filmweb? wielka brytania? sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Pusta droga,zima, dwie osoby w aucie i jedna miejscówka przez caly film. Polecam : http://www.filmweb.pl/film/Mro%C5%BAny+wiatr-2007-266333 Slabizna, niestety. Tak samo będzie z tym nowym tworem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 ale do prasowanka może sie nada Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Kwestia gustu. Mi sie podobał bo lubie takie klimaty. Opinie tez ma raczej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Pusta droga,zima, dwie osoby w aucie i jedna miejscówka przez caly film. Polecam : http://www.filmweb.pl/film/Mro%C5%BAny+wiatr-2007-266333 oj, też polecam, świetny klimat. A propos, jakie horrory polecacie w zimowych klimatach? Hotel Zła to jeden z najlepszych slasherów jakie oglądałem, szczególnie trójeczka (zimy tam chyba nie było, ale surowy skandynawski klimat tak, i to zakończenie, rzadko bywam tak wkur'wiony po filmie), jedynka i dwójka to za to zima w 100%, też dobre filmy. No i polecam też Zombie SS, lepszego komediohorroru ciężko szukać, chyba tylko Tucker and Dale vs Evil może konkurować. Ja dzisiaj wreszcie obejrzę Let me in. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 najlepszy horror komediowy to moim zdaniem doghouse. fajny był nawet ten 3 czesciowy slasher chyba ze skandynawii, 2 albo 3 cześć chyba działa się w opuszcoznym hotelu a wokół był śnieg, i słońce nie świeciło. Jak sobie przypomne to napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Horor komediowy to dom na przekletym wzgorzu williama castlea z 1959. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Ja dzisiaj wreszcie obejrzę Let me in. Ale tylko oryginalny szwedzki. Co prawda ta amerykańska wersja jest też niczego sobie, ale do skandynawskiej produkcji sporo brakuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi