milan 7 022 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Oglądał ktoś Ouija: narodziny zla? Mega gó.wno czy gó.wno, ale można obejrzec? prawdopodobnie kto obejrzał już nie żyje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 października 2016 Fakt Butt, nie zwróciłem uwagi. Ontopic, na taki trailer się natknąłem, cholera wie co z tego będzie ale wygląda nawet obiecująco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 29 października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 października 2016 Wygląda to dziadowsko a budżet chyba nie przekroczył 10 tysięcy dolarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Ach, jak co roku filmowy wieczór z "VHS HELL", dzisiaj na powtórkę lecą:*DeepStar Six*Split Second*LifeforceJak widać temat przewodni to Alien Rip-offs (nawet film z Hauerem można pod to podciągnąć :v) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Duży plus za Split Second. DeepStar ujdzie (na pewno lepszy niż Leviathan o podobnej tematyce) a fenomenu Lifeforce nigdy nie zrozumiem. Ze staroci u mnie dziś w planach The Burning i The Fog. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Ja dzisiaj napier.dalam Black Sunday bo leży na dysku już z dobrych 5 lat, ale przyszła pora! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 VHS HELL https://www.youtube.com/watch?v=8YRZyW5f1nI :obemi: Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 (edytowane) Duży plus za Split Second. DeepStar ujdzie (na pewno lepszy niż Leviathan o podobnej tematyce) a fenomenu Lifeforce nigdy nie zrozumiem. Ze staroci u mnie dziś w planach The Burning i The Fog. Lifeforce zawdzięcza swój status cyckom pani May, udziałowi Stewarta i końcówce, też nie przepadam, ale przyszła pora i na odświeżenie tego filmu (prawie przegłosowałem włoskie rip-offy Aliena, ale ostatecznie znajomi byli na nie). DeepStar to wspomnienie sięgające jeszcze dzieciństwa i chyba z dekadę nieodświeżany. Split Second wreszcie uda się pokazać znajomym. Musiał się znaleźć. Edit: O, The Burning będzie dobry na wieczór z klasycznymi slasherami. OST nie zestarzał się ani trochę - kto też by przypuszczał, że scenarzysta tego filmu będzie tak ważną postacią w przemyśle filmowym. Edytowane 31 października 2016 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Jak klasyczne slashery to nie wypada nie znać My Bloody Valentine, Hell Night, Prom Night czy Sleepaway Camp Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Ano, oczywiście w wypadku tego pierwszego chodzi o pierwotną wersję, zresztą drugi film, który napisał Beaird też pasuje do listy (Happy Birthday to Me). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Ano, oczywiście w wypadku tego pierwszego chodzi o pierwotną wersję Ma się rozumieć - remake to kupa - aż szkoda było patrzeć jak Tom Atkins się tam męczył. Happy Birthday... znam ale po zwalonej końcówce jakoś mnie nie ciągnie do powtórki z seansu. Z mniej znanych slasherów jeszcze można zerknąć na Tourist Trap, Madman, Terror Train lub April Fool's Day. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Alice to nawet lekko trąciło giallo. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 A z nowszych slasherów jakieś perełki wyłapaliście wśród tony crapu? Od siebie polecam All the boys love Mandy Lane, no kurde, dało się oglądać nawet z przyjemnością, a zakończenie całkiem zaskakujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Humulus 823 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Nic z nowości nie przychodzi mi do głowy - zabawne, że najgorsze tytuły sprzed lat wyglądają jak dzieła wybitne w porównaniu z tym czym raczą nas dzisiaj. Ostatni dobry slasher jaki przychodzi mi do głowy to autoparodystyczny Dr Giggles z 1992 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 wolf creeki były ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 31 października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 października 2016 Ostatnio widzialem horror ktorego cala akcja dziala sie na ...pulpicie . Wydaje sie durne ale naprawde wciaga. http://www.filmweb.pl/film/Cybernatural-2014-721672 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 450 Opublikowano 1 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2016 Ostatnio widzialem horror ktorego cala akcja dziala sie na ...pulpicie . Wydaje sie durne ale naprawde wciaga. http://www.filmweb.pl/film/Cybernatural-2014-721672 Widziałem z żonka ostatnio. Powiem tyle, ze film ogląda sie duzo lepiej, niz można by przypuszczać. Takie 6+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Koszmarna opowiesc wigilijna. Swietne połaczenie baśni i horroru. Film zalatuje mocno kapitalnym trick r treat. Tez mamy oddzielne historie ktore sa naprawde ciekawe plus kazda z nich konczy sie w orginalny sposob. Jak komus podobał sie Krampus i Trick r treat to polecam. Dla mnie mocne: 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2016 Krampusa to chyba już 3 części są. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 crapus hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Nie ośmieliłem się oglądać Krampusa chociaż lubię 2 pierwsze Sharknado. Za to oglądałem kiedyś fajny film na vod o Mikołaju we własnej osobie co robił dobrą rzeź w małym miasteczku, jeździł na koniu.. M ktoś ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) Mnie tak średnio się podobała ta Koszmarna opowieść wigilijna, dałem chyba 5 na filmwebie. Dobra była jedna opowieść, był w niej fajny twist, kto oglądał ten wie o co chodzi. Natomiast Krampus dużo bardziej mi się podobał. Pewnie o Mikolaju. Trzeba przyznac ze ladnie polaczone byly te historie. Jak by ktos znał podobne tytuły to podawajcie. I tez nie wiem co ma wspolnego Krampus z Sharknado... Edytowane 4 listopada 2016 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 jj jest głupi, może dlatego mu się zlewają filmy. A z mikołajem ten film polecałem przy okazji kłotni 1.0.0 o crampusie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 PS. Wujek, co ma Krampus wspólnego z Sharknado? Cyba za bardzo nie ogarniasz o jakim filmie piszemy. Dla mnie podobny poziom generalnie - crap, który ma rzeszę swoich fanów. Jednym się podoba, drugim nie. @Milan - czy zamiast jęczenia jak stara picza możesz tytuł podać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2016 Jaki crap?. Obejrzyj takiego Krampusa a pozniej te gówniane Sharknado. Tylko tego Krampusa z tamtego roku bo jest tylko jedna czesc tego filmu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi