Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jezu czesiu jakie to było złe

tumblr_inline_ogiefzJFsH1t97dte_500.gif

boga w sercu nie masz ze w ogóle o filmie takiej klasy tutaj wspomniałeś, a ja dałem się nabrać.

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 423,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Film toczy sie w jednej lokacji - oszczednie.

Opublikowano

jezu czesiu jakie to było złe

tumblr_inline_ogiefzJFsH1t97dte_500.gif

boga w sercu nie masz ze w ogóle o filmie takiej klasy tutaj wspomniałeś, a ja dałem się nabrać.

heheszki a to tu w ogóle są jakieś klasy ,jak to było złe to co z horrorów na jest topie?Pewnie laska strzelająca do zombiaków z kikuta bo Tarantino zrobił.

Opublikowano

No poleciłeś ch,ujowy film, tylko tyle, aktorstwo, efekty, fabuła, rezyseria, wszystko to jest poziom filmów typu sharkanado.

I przyznam że dawno tak złego filmu nie ogladałem, więc 90% filmów tutaj, poza tymi użytkownika wujjek, jest lepszych.

Opublikowano

No poleciłeś ch,ujowy film, tylko tyle, aktorstwo, efekty, fabuła, rezyseria, wszystko to jest poziom filmów typu sharkanado.

I przyznam że dawno tak złego filmu nie ogladałem, więc 90% filmów tutaj, poza tymi użytkownika wujjek, jest lepszych.

zaraz obadam co to ten Wujjek propsuje.

Opublikowano

Dzięki czesio za wspomnienie o tym Bite bo dzięki temu przypomniałem sobie o Contracted z 2013 które już czeka z pół roku na obejrzenie :lapka:

Opublikowano

Lepiej nie xD

dałem sobie spokój po kilku stronach,na topie są  komedie , crampusy,szarkanda :thanks:

Opublikowano

Krampus się Milanowi podoba, dla mnie słaby. Sharknado 1 i 2 są epickie ale to nie horrory. :hi:

Dzięki milan za polecenie Train to busan. Co to był za świetny film to ja nawet nie :obama: Najlepszy zombie movie od lat.

Obczaję na weekend co ten stary zrzęda poleca.

Opublikowano

Jak już coś piszesz to bzdury, przecież mi się crapus nie podobał.

A czesio widzę lekki ból du,pki.

Edytowane przez milan

Opublikowano

Ten Daylight Ends czy jakoś tak to dobry film o zombiakach i bez skośnych?

Nawet zjadliwe, sztampa, twardziel bohater, tyle ze zombie-wampiry, bo tylko w nocy moga hasac.

Wyszly jeszcze jakies zjadliwe filmy o zombie w tym roku?

Opublikowano

Jak już coś piszesz to bzdury, przecież mi się crapus nie podobał.

Po prostu ból kakaowego oka masz, że komuś się Rekinado mogło podobać.

Opublikowano

Howl

Po Train to Pusan szukałem horrorów które dzieja sie w pociagu. Tu zamiast zombie mamy wilkołaki. Film raczej z srednim budzetem co widac nadrabia fajnym klimatem. Na nudny wieczor w sam raz. Takie 6/10.

Opublikowano

A oglądaliście rimejk the thing? ścierwo czy da sie obejrzeć? Na rimejki zazwyczaj kręce nosem i tylko ten evil deada mi podszedł

Opublikowano

Prequel i nie polecam.

Opublikowano

Daje rade bo opowiada historie szwedow czy inych norwegow co tam zmagali sie z obcymi przed wydarzeniami z filmu Carpentera i koncowka stawia bonera  :good:

Opublikowano

raz w dupe to nie horror

prequel bardzo ok, 4 /10.

Edytowane przez milan