Masorz 13 191 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 Mnie się prequel The Thing podobał i można obejrzeć bez wstydu. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2016 wazne ze dupa była fajna, i pomimo cgi, duzo było lalek, co mozna obejrzec na akiej stronie, uwaga, podaje nazwe i adres w... you tube. pl No wystraszyłem się raz, czyli horror, bo był straszny. Tak twierdzą janusze na filmwebie. Jak straszny to horror, jak niestraszny to thriller. Z kolei na wikipedii twierdzą, że horror musi zawierać elementy nadprzyrodzone. Były duszki? Były. Także stuprocentowy horror jak nic. A nie jakieś filmy o skinheadach mordercach na wiki napisano tez ze niekoniecznie wg mnie last shift to horror, green room to horror, a thing to horror Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 Ciuchcia do Busan jak najbardziej na plus, nie pamietam kiedy oglądałem cos tak dobrego poważnego w tematyce zombie. Jeśli chodzi o cos lżejszego, glupkowatego to zdecydowanie scouts guide to the zombie apocalypse. Gimnazjalny humor, fallusy i nieumarli i o dziwo bardzo zjadliwe i zabawne Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 To chyba najlepsza komedia o zombie jaka oglądałem. Oczywiście humor prostacki ale mi nie przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 To chyba najlepsza komedia o zombie jaka oglądałem. Oczywiście humor prostacki ale mi nie przeszkadzało. Lepsza od Shaun of the Dead? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 tylko DOGHOUSE Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2016 To chyba najlepsza komedia o zombie jaka oglądałem. Oczywiście humor prostacki ale mi nie przeszkadzało. Lepsza od Shaun of the Dead? Przy Shaunie mozna bylo zdechnac z nudow, choc mial pare momentow, moze ze dwa? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Ten Shaun to chyba najbardziej przereklamowany film o zombie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 @ButtDialogi w tym filmie to złoto, czyste złoto - w sumie O'Bannon zawsze miał rękę do żartów :v Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 Z komediohorrorów polecam też Severance z 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 A bobry zombie widzieliscie?. W sumie gówniany ale cycki sa. W klimatach zombie i komedii nawet dobry jest jeszcze Doghouse. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2016 The whole villagehas gone over to the dark side. Most of them are out in the woods. (...). What the fuck are they doing in the woods? Maybe they're all taking a shit. Women like to go to the toilet together. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 A bobry zombie widzieliscie?. W sumie gówniany ale cycki sa. W klimatach zombie i komedii nawet dobry jest jeszcze Doghouse. Ogarnąłem sobie zlepek nagich scenek na xvideos i cycusie courtney palm pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 pare razy kwikłem ale film i tak tragedia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 25 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2016 A bobry zombie widzieliscie?. W sumie gówniany ale cycki sa. W klimatach zombie i komedii nawet dobry jest jeszcze Doghouse. To było tak po(pipi)one, że nawet mi się podobało. xD Ale to było po wódeczce więc nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2016 Kocham wszystkie shark movies. Bo wy chyba nie wierzycie, że może być coś głupszego niż Sharknado? Dwugłowy rekin, piaskowy rekin, mega szczęki kontra megamacki, dinorekin, śnieżny rekin... GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 The Cell /2016 John Cousack i Samuel L jackson w adaptacji ksiazki Kinga. Ja (pipi)e jakie (pipi), powinien byc jakis zakaz przenoszenia ksiazek Kinga na ekran bo kazdy kolejny film jest coraz gorszy. Ten to juz szczyt. Totalne (pipi) nie warte czasu. Jakies pseudo zombie i apokalipsa. 1/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 film z Cousakiem xD MOZE JESZCZE SANDLERA SPRAWDZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 1408 nie bylo jeszcze takie złe Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 The Cell /2016 John Cousack i Samuel L jackson w adaptacji ksiazki Kinga. Ja (pipi)e jakie (pipi), powinien byc jakis zakaz przenoszenia ksiazek Kinga na ekran bo kazdy kolejny film jest coraz gorszy. Ten to juz szczyt. Totalne (pipi) nie warte czasu. Jakies pseudo zombie i apokalipsa. 1/10 Inna sprawa że sama książka też nie była najwyższych lotów jak na Kinga więc można powiedzieć że dostosowali poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Poleci ktoś film, który odpale sobie w nocy i się autentycznie o.bsramm? Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 Dzięki, na szybko sprawdziłem i widze duzo pozytywnych komentarzy jeszcze przeglądając ten temat natrafiłem na the tunel. ale chyba odpalam tą ostatnią zmiane Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 274 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 (edytowane) Poleci ktoś film, który odpale sobie w nocy i się autentycznie o.bsramm? Zależy co cię straszy Kolego. Jednego historie o opętaniach, drugiego jump scare z fimów Jamesa Wana. Poleciłbym Ci coś ale znowu się Milan dopyerdoli Edytowane 4 grudnia 2016 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2016 ładne jojczenie, jakby ktoś się przejmował moim dopier,dalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 5 grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2016 Ten last shift troche takie Meh... był potencjał ale widac jednak ze kasy za duzo nie było i troche głupotek tez sie zdażyło. Lubię straszenie w stylu takiego P.T, wiem ze inny nośnik rozrywki, ale to odrazu wpadło mi do głowy. Ta nocna zmiana troche bazowała na tym typie straszenia ale cos nie pyklo w moim odczuciu... chyba juz człowiek z tego wyrósł. Chyba za dzieciaka naprawdę bałem sie przy jakimś filmie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi