Ölschmitz 1 517 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 final girls, ale go.wno. znow sie dalem nabrac na rekomendacje milana ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 Milan byl skupiony na Malin Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Autopsy of jane doe Chyba pierwszy raz nie wiem jak ocenic film. Pierwsza polowa wrecz genialna. Stopniowe budowanie napiecia, fajny klimat i ciekawy pomysl na horror. Pozniej gdzie niby zaczyna sie akcja jakos to wszysto siada a powinno byc odwrotnie. Jednak film wyroznia sie w tym calym zalewie gownianych horrorow i moge go polecic na nudny wieczór. 7/10 Edytowane 7 stycznia 2017 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) Czyli nuda. Btw, oglądał tu ktoś oprócz mnie Tusk od Kevina Smitha? Pisałem już tu chyba o tym filmie kiedyś, moim zdaniem niedoceniony komediohorror, ubawiłem się fhooj. Jednocześnie idiotyczny i intrygujący, i ta rola Deppa xd. Edytowane 7 stycznia 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 ja, i dla mnie majstersztyk poza beznadziejnym Dipem. przyznam szczerze ze film na tyle wbił mi się w mózg ze na stałe pozostały niektore kwestie z filmu w moim codziennym zyciu, a z bratem jak sie spotykam , który tez ogladał cytujemy sobie co lepsze teksty i wspominamy sceny. Dziwne, bo film ma paru beznadziejnych aktorów, ale ratuje go konwencja, tusk, i główny zły ;] im so tired mr tusk a ogladanie tego filmu kojarzy mi się z drapaniem strupa na boisku za dzieciaka, zaczynało boleć, krwawić, ale coraz większy strup i ropa dawała frajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 No film zdecydowanie ma momenty, do tej pory pamiętam pierwszą scenę z głównym bohaterem w pełnej okazałości już po transformacji, w tle muzyka klasyczna (skojarzyło mi się od razu z dziadkiem kanibalem z któregoś Hostela) i dziadek "WALRUSES NEVER CRY!". Na pierwszy rzut oka dość śmieszna scena, ale jednocześnie groteskowa w trochę creepy stylu. Od przereklamowanej Ludzkiej Stonogi na pewno lepsze to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 bardziej niż creepy - popier,odlone ;] uczenie pływania, romantyczny wieczóe przy ksiezycu i opowiesc jak spotkał mr tuska, pojedynek finałowy, finał i pożegnanie, wszystko było popie,rdolone Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) No i zakończenie trochę smutne ;/ Swoją drogą Michael Parks w tym filmie wyglądał dla mnie jak połączenie Waltera White'a i Bricktopa ze Snatch xD Świetnie zagrał. Edytowane 7 stycznia 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) co do dipa, już nawet nie chodzi o to xze rzygam na jego widok, bo jest dla mnie już bohaterem jednowymiarowym i na moje ośmiesza się każdą kolejną rolą. Bardziej mnie bolało że próbował podrobić inspektora clouseau, a własciwie dla mnie Boga Petera Sellersa, bardzo mnie to uderzyło ze można tak spieprzyć sprawę. Edytowane 7 stycznia 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2017 A yoga hosers od Smitha widzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Czyli nuda. Ale OCB? Czy w tym filmie jest coś więcej niż to co wyłania się z trailera t.j. para ludzi męczona/torturowana/ścigana przez grupę nastolatków? Czy to jest coś więcej niż przechodzenie od jednej sceny opartej na shock value do drugiej? No bo jeżeli nie to już to widziałem. Doceniam ten typ filmu i uważam, że ma on swoje miejsce, ale pytałem o coś oryginalnego/zaskakującego/świeżego, a Eden Lake się na to w ogóle nie zapowiada. Wyprowadźcie mnie z błędu jeżeli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Obejrzyj 'Eden Lake' i przestań głupoty gadać Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Eden Lake słabizna, Sekcja tej laski nawet ujdzie, dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 8 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2017 Złe nie bylo. Ale to jeden z tych najbardziej przereklamowanych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 046 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 Widziałem Tusk. Dobrze po(pipi)one filmidło, śmiało moge polecić, najlepiej bez czytania opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 The Autopsy of Jane Doe podobno sztosiwo, będzie oglądane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 9 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2017 e tam, kupa. jeszcze 1 polowa filmu w miare, ale koncowka sztampowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 13 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2017 (edytowane) Obejrzałem, sama autopsja mega klimatyczna, ale tak jak Olschmitz pisze, trochę sztampy w drugiej połowie się wkradło. Te jumpscare'y mocno przewidywalne, dobór aktorów też taki sobie (młodszy z tym ryjem prosto z komedii romantycznej), ale ogólnie nawet trzyma w napięciu. Podobało mi się jak na końcu w radiu mówią że to czwarty dzień słonecznej pogody, co sugeruje że wiele rzeczy które w tej kostnicy się wydarzyły było tylko złudzeniem, bo przecież podczas autopsji była mocna burza. Tak jak dziewczyna młodego zabita przez ojca, na końcu jak policja bada teren to jej ciała nie widać czyli to też pewnie było złudzenie Nawet polecam, 7/10. Edytowane 13 stycznia 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Ale się jaram tym Raw. Żeby nie zje'bali to ludzie w końcu się dowiedzą czym skutkuje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Pierwszy raz slysze o tym filmie ale po trailerze musze obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Wyczuwam ostry chlam Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 969 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Co forumek sądzi o filmie Martyrs? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 spoko film, śmiało oglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2017 Bardzo dobry, dla mnie z francuskich horrorów tylko Frontiere(s) jest lepsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi