c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 ja pier.dolę, kiedy ten gatunek odzyska godność Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 lol, myslisz ze ogladalem ?xD te zyebane straszaki to jeden z naprawdę niewielu gatunków które można ocenić bez ogladania całości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Nawet nie trzeba trailera odpalać żeby kwiknąć, horrory [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 a jest vera? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 ja tez się zdziwiłęm z tymi horrorami jak z pisem, nikt nie oglada ale się sprzedają xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Jesli nie chcecie ogladac tandetnych straszaków to polecam ostatnio ogladany February (zlo we mnie). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 ok Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Cora trzeba by się spytać, on na pewno oglądał. no właśnie nie, z tych powiedzmy "mainstreamowych" horrorów o duchach od 2010 roku wzwyż oglądałem chyba tylko Sinister i pierwszą Obecność xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 jak się tłumaczy, po oczach iwdac, po oczach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2017 (edytowane) 31 Roba Zombiego. Czy jest to dobry film? Nie wiem, na pewno prymitywny, głupkowaty, całkiem brutalny oraz posiadający typowy dla Roba odjechany klimat. W ogóle ten monolog Sickheada (karzeł z wąsem Hitlera, ogólnie wszyscy antagoniści wymiatają, w przeciwieństwie do bohaterów. Doomhead też rozje.bał xd), w którym opisuje każdego z uwięzionych bohaterów, to coś pięknego. Wesołego Halloween, s(pipi).ysyny. Ooo, numer pięć, je.bałbym cię w dupę. Numer cztery, bezwartościowy śmieć <splunięcie>. Numer trzy, gringo z downem, kretyn. Numer dwa, zmęczona życiem suka. Numer jeden, chodzące gó.wno. To dopiero będzie rywalizacja <okrzyk bojowy>. W tym momencie już wiedziałem z jakim filmem mam dokładnie do czynienia xD. Generalnie jak ktoś lubi patologiczne, brudne klimaty, czarny humor, to w miarę polecam. Ale do Domu 1000 trupów czy Bękartów diabła temu filmowi daleko. W dodatku jeszcze ta szalona praca kamery przy scenach walk, epilepsji idzie dostać, można to było zrobić lepiej. Edytowane 10 kwietnia 2017 przez c0r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 Właśnie obejrzałem Reanimatora. Za to uwielbiam stare horrory - świetne, młode cycuszki zawsze się powijając Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 To jeszcze KONIECZNIE 'Lifeforce' z 1985 roku. Jest dużo pięknego i młodego cyca Mathildy May a i sam film dobry. http://www.imdb.com/title/tt0089489/?ref_=nm_flmg_act_115 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2017 Znam te pare cycuszków, oczywiscie. Było bawione za młodu do nich Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 31 Roba Zombiego. Czy jest to dobry film? Nie wiem, na pewno prymitywny, głupkowaty, całkiem brutalny oraz posiadający typowy dla Roba odjechany klimat. W ogóle ten monolog Sickheada (karzeł z wąsem Hitlera, ogólnie wszyscy antagoniści wymiatają, w przeciwieństwie do bohaterów. Doomhead też rozje.bał xd), w którym opisuje każdego z uwięzionych bohaterów, to coś pięknego. Wesołego Halloween, s(pipi).ysyny. Ooo, numer pięć, je.bałbym cię w dupę. Numer cztery, bezwartościowy śmieć <splunięcie>. Numer trzy, gringo z downem, kretyn. Numer dwa, zmęczona życiem suka. Numer jeden, chodzące gó.wno. To dopiero będzie rywalizacja <okrzyk bojowy>. W tym momencie już wiedziałem z jakim filmem mam dokładnie do czynienia xD. Generalnie jak ktoś lubi patologiczne, brudne klimaty, czarny humor, to w miarę polecam. Ale do Domu 1000 trupów czy Bękartów diabła temu filmowi daleko. W dodatku jeszcze ta szalona praca kamery przy scenach walk, epilepsji idzie dostać, można to było zrobić lepiej. w punkt Po początku spodziewałem się czegoś na wzór kina drogi a jednak dostałem survival. Mnie jakoś mega nie porwało ale na pewno warto zaobaczyć chociaż dla samego Sickheada bo typ roz.pierdala na łopataki. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 827 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 Polecam te stronke jesli chodzi o bibliotekę horrorów:http://horrorsandscaryshits.blox.pl/html wiadomo, że recki to sprawa subiektywna i czesto nie zgadzam sie z nimi, al enie powiem - duzo razy natknąłem sie na fajny horror na tej stronie o którym wcześniej nie slyszalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 Horror.com.pl mi robi najbardziej. Przynajmniej jesli chodzi o tytuly. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 (edytowane) Ja często wchodzę na horror-buffy, blog jakiejś laski, sporo ciekawych, często niszowych tytułów można wyłapać. Choć trzeba przyznać że pióra to ona lekkiego nie ma, a czasem brzmi nawet nieco grafomańsko, ale da się to zaakceptować. Edytowane 15 kwietnia 2017 przez c0r Cytuj Odnośnik do komentarza
fejz 2 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 Z serialowych horrorów polecam "American Horror Story", ale tylko 3 pierwsze części: Murder House, Asylum, Sabat, bo 3 kolejne bardzo słabe, a Roanoke to się nie da w ogóle oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2017 opowieści z krypty mam ochotę powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 (edytowane) Ja często wchodzę na horror-buffy, blog jakiejś laski, sporo ciekawych, często niszowych tytułów można wyłapać. Choć trzeba przyznać że pióra to ona lekkiego nie ma, a czasem brzmi nawet nieco grafomańsko, ale da się to zaakceptować. Z ciekawości sprawdziłem, niestety. "Nawet nieco grafomańsko (nawiasem mówiąc, to nie ma takiej odmiany słowa grafomański )" - to jednak lekkie niedopowiedzenie, może to nie poziom bloga _M_, ale jest blisko :v Edit: Zwykle nie zwracam uwagi na podobne błędy na forum, ale kontekst lekko mnie rozbawił :D Edytowane 16 kwietnia 2017 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Coś czułem właśnie że "grafomańsko" brzmi mi nienaturalnie, dzięki za poprawę, będę wiedział na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Fleksja w języku polskim jest ciekawym tematem (dla językoznawców). Często można się zdziwić jakie formy są poprawne, a jakie nie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 16 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2017 Jesli nie chcecie ogladac tandetnych straszaków to polecam ostatnio ogladany February (zlo we mnie). Kawał dobrego kina. Gęsty, intrygujący, niepokojący, powoli pochłaniający swoją atmosferą. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Omijać z daleka :/ die prasent -Niemiecka bieda wersja straszaka klasy c (paranormal actiwity).3 młodych robi sobie wakacje w nawiedzonym zamku.Stawiają kamerkę i dzień pierwszy otwierają się drzwi,dzień drugi...itp. Moth-2 młodych jedzie na za(pipi)e szukać beboka przypominającego ćmę,kręcone z ręki.Jedyne co było na plus to zakończenie,jak ktoś do niego dotrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 20 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2017 Przyznam, że odkąd obejrzałem Area 51 to zniechęciłem się do całego gatunku found footage i nie tknąłem od tamtego czasu nic w tym typie (no, oprócz Rise of Leslie Vernon, ale to komedia raczej; polecam nawet, bardziej lekki i luźny odpowiednik Man Bites Dog, przynajmniej do połowy filmu), ale trzeba będzie obczaić tego Motha, zobaczymy. A propos, nie oglądałem jeszcze nigdy Mothman Prophecies (Przepowiednia), no zapowiada się lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi