Opublikowano 14 stycznia 20187 l 42 minuty temu, JJoker napisał: O! Nie wiedziałem że to taki sztos. Sprawdzę i zdam relację. Jest to bardzo dobry film, bez flaków i jump scarów.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l No klimat w tym filmie mnie totalnie rozwalił. Najlepiej oglądać samemu o północy w całkowitych ciemnościach i ze słuchawkami na uszach.
Opublikowano 14 stycznia 20187 l Polecam też. Klimat zabija do tego młoda wiedzma fajny lachonik. O panie co za soundtraczek. Edytowane 14 stycznia 20187 l przez XM.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Najwiekszy horrorowy zawod od lat. Takie blair witch project (ktore bylo ch.ujowe) tylko bez kamery i 400 lat wstecz. W ogole nie przypominam sobie dobre filmu o wiedzmach.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 42 minuty temu, Mejm napisał: Najwiekszy horrorowy zawod od lat. Takie blair witch project (ktore bylo ch.ujowe) tylko bez kamery i 400 lat wstecz. W ogole nie przypominam sobie dobre filmu o wiedzmach. A ten segment z filmu Cztery Pokoje?
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 2 godziny temu, Mejm napisał: Najwiekszy horrorowy zawod od lat. Takie blair witch project (ktore bylo ch.ujowe) tylko bez kamery i 400 lat wstecz. W ogole nie przypominam sobie dobre filmu o wiedzmach. Tez dla mnie cienizna. Dobry film o wiedzmach? Wiedzmy :#no i BWP a dla snobow beznacziejna suspiria.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l Polecicie jakiś azjatycki horror? Ostatni jaki widziałem, to chyba Train to Busan.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l The Wailing- sztos z Korei Południowej. A tale of two sisters- 3 razy podchodziłem do tego filmu za przestrzeni paru lat, w końcu obejrzałem cały i uznałem, że jest wręcz dobry. Również Korea Południowa.
Opublikowano 15 stycznia 20187 l 1 godzinę temu, chris85 napisał: Zapytałes ogólnie o film z wiedźmami to piszę No mogles czarownice z eastwieck podac.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l W dniu 12.01.2018 o 01:52, milan napisał: Jigsaw nie jest tak źle jak sądziłem że będzie, podobał się wujaszkowi więc spodziewałem się najgorszej szmiry, a wyszedł całkowicie na poziomie podobnym do poprzednich, nie wiem, 3 części, czyli średniak. Happy Death day No tutaj mamy petardę koledzy, bo zapowiedź robiła nadzieję na 7/10 porządne, a wyszedł, no nie będę się (pipi)ił, porządne 8+, i to naprawdę porządne, film do którego w ogolnym rozrachunku nie można się przyczepić, i ma twista, oj ma, piwo dla tego kto się domyśli kto i dlaczego zanim film mu to powie. Zalecam obejrzenie. IT Ależ to się dobrze oglądało, zdecydowanie 100 razy lepszy niż poprzednia wersja, a z rudej będzie niezła laska. Czekam na 2 rozdział. Leatherface wkrótce... i kończę niestety z określeniem "film do prasowania" dojrzałem do suszarki chlip Happy Death Day Podobnie jak mało znane Final Girl, który kiedyś polecałeś i był równie za(pipi)isty. Oczywiście żaden z tego horror, ale naprawdę warto obejrzeć. Edytowane 18 stycznia 20187 l przez chris85
Opublikowano 20 stycznia 20187 l W dniu 16.01.2018 o 10:33, japco napisał: The Lords of Salem jest niezły. Najlepszy film Roba Z. to IMO "House of 1k corpses" chociaż sequell też mi piekielnie siadł.
Opublikowano 20 stycznia 20187 l W dniu 18.01.2018 o 01:29, chris85 napisał: Happy Death Day Tak było. I ta mimika głównej bohaterki, 11/10.
Opublikowano 25 stycznia 20187 l No nie wygląda to zbyt ciekawie, i ten straszak na koniec, powinien być zabroniony. A główna aktorka bardzo źle się starzeje ;/
Opublikowano 25 stycznia 20187 l to wygląda ciekawiej: a to smieszniej, Cage jeszcze nie był zomnbiakiem xD