Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No, Quiet Place padło straszne. Też nie kumam zachwytów. 

Polecić mogę Gerald's Game, chociaż to jest thriller w sumie. 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 427,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ty no fajne te Hereditary, Stetson odje.bał soundtrack perfekcyjnie, generalnie czasem przyjemność oglądania tego filmu porównałbym z borowaniem zębów, ale w jakiś taki perwersyjny przyjemny sposób. Motywy z medium mnie kręcą i wrzucały ciary na plecy. Niestety końcowa część film dość słaba, motywy jak z Scooby Doo wchodziły. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wychodzą jeszcze jakieś horrory w konwencji found footage, albo moda już przeminęła? Obejrzałbym coś, może być nawet względnie crapowate.

Opublikowano

dla beki możesz obejrzeć grave encounters 1 i 2

Opublikowano

Paanie, to dawno obejrzane. Jedynka sztosik jak na swoje czasy, za to dwójkę lepiej pominę milczeniem. Chodzi mi o coś z bardziej współczesnego, powiedzmy 2015-2018. :)

Z tych bardziej znanych to nowy Blair Witch też zaliczony jakby co :lapka:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

The Ritual sprobuj. Nie jest to moze found footage, ale klimatem mocno przypomina te filmy.

Opublikowano

Koreański GONJIAM: HAUNTED ASYLUM. Jak na ten gatunek, który mocno wyeksploatowałem, dobrze się oglądało.

Opublikowano

Cytat

Ludowy horror, którego akcja dzieje się w XV wieku w Alpach. Żyjącą samotnie młodą kobietę nawiedza duch zmarłej matki, dodatkowo jest uważana za wiedźmę przez przesądnych i żyjących w strachu sąsiadów.  (Grupa Hatak)

Miał już ktoś przyjemność? Prezentuje się oryginalnie i do tego średnia ponad 6/10 na IMDB :obama:

Opublikowano

@sprite
Nah. Chyba poczekam na opcję obejrzenia w jakiejś lepszej jakości, niż jest obecnie dostępna. Dziś za to może polecane przez Ciebie Jeruzalem wleci. Czteropak już się chłodzi, bo coś czuję, że na trzeźwo może być średnio :kaz:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Sharknado to nie będzie ale też solidnie. :obama:

Sharknado w kinach nie grali ale na to się wybiorę. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Najlepszy film o zombie, no jasne, że czekam.

Opublikowano

Wyszedł UPGRADE z aktorem klonem Toma Hardy'ego  z przezaybistego INVITATION.

upgraderrrr.gif

Będzie oglądane

Opublikowano

O jezu jaki sztosior :obama:

Ta muzyka, ten klimat, od czasu BR2049 nie było takiego sci-fi. Polecam zdecydowanie, dla fanów cyberpunku, i chyba cyberpunku 2077. Więcej takich filmów a w gatunku będzie naprawdę dobrze. Świetne zakończenie.

Opublikowano

ode mnie dziewiąteczka, za to że sie im kurfa udało. A, i  wolę tego Toma Hardyego.

Opublikowano

Oj dobre to było, polecam również.

Nie wiem czemu, ale miałem skojarzenia z pierwszym Robocopem.

Opublikowano

Bardzo dobre skojarzenie, podobnie jak skojarzenie z Dreddem i... venomem ;]

Opublikowano

Też się dołączam do zachwytów. Co za K L I M A T. Jednym tchem film oglądałem. Najlepsze sci-fi w tym roku :banderas: