Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 marca 2020 Opublikowano 20 marca 2020 Fakty są dwa. Jesteś idiotą prosiak. A cycki są Gąsiewskiej. Dziękuję. 2 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 The Invisible Man - polecam, to dobry film jest. Całość opiera się na tworzeniu atmosfery głównie za pomocą złowieszczego dźwięku i dość sporym zdystansowaniu od osoby niewidzialnego człowieka co jest świetnym zabiegiem. Elizabeth Moss aktorsko jak zawsze absolutnie genialnie. 7+/10 2 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 No nie jest zły, ale reveal i końcówka lekki kasztanik. Ostatnie 30 minut filmu już bez żadnych emocji oglądałem. Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 Miałem identyczne odczucia jak Rozaliusz. Film jest fatalny! Do tego stopnia, że nawet nie chciało mi się go komentować. Klisze, wyświechtane schematy, aktorstwo na poziomie minus 1. Towarzystwo się jara, recki też raczej przychylne, a ja męczyłem się na tym jak cholera, praktycznie zmuszając się by jakoś wytrwać do końca. No nie, nie dla mnie takie kino. Chciałem spróbować, dać szansę, przekonać się... nigdy więcej. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 29 marca 2020 Opublikowano 29 marca 2020 5 godzin temu, Masorz napisał: The Invisible Man - polecam, to dobry film jest. Całość opiera się na tworzeniu atmosfery głównie za pomocą złowieszczego dźwięku i dość sporym zdystansowaniu od osoby niewidzialnego człowieka co jest świetnym zabiegiem. Elizabeth Moss aktorsko jak zawsze absolutnie genialnie. 7+/10 Przychylam się. Nie oglądałem żadnego zwiastunu, ba z góry założyłem że to kolejna wariacja o nieudanym eksperymencie w wyniku którego koleś stał się niewidzialny i teraz szaleje. A tu taka niespodzianka, bo od początku do końca trzyma poziom i ogląda się to dobrze. W lesie dziś nie zaśnie nikt - nasi nie umieją w horrory. Przepis na polski slasher jest tu prosty, wziąć motywy znane z innych horrorów i je wymieszać, nieudolnie, mega nieudolnie. Wiele scen żywcem wyjętych z innych filmów, tylko co z tego jak jest to zrobione słabiutko. Naprawdę parę razu musiałem zrobić pauze i się mocno zaśmiać lub złapać za głowę. A już motyw z Spoiler meteorytem. Ja pi.erdole xDDD. Litości kto to wymyślił, i jeszcze za takie bagno wziął kasę. Spoiler Takich scen można by wymieniać jeszcze sporo. Jak ktoś nie ma ewidentnie co zrobić z czasem lub jest wstawiony (mniej zaboli) może obejrzeć. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Kontynuacja najlepszego filmu o zombie w ostatnich latach. Jeszcze jak czekam. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Znasz się Pan? Jakie najlepsze filmy o zombie w ostatnich latach były? Mam teraz nocami czasu trochę to bym coś obejrzał a jestem nie na czasie z filmami. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 4 godziny temu, Jotrazydwa napisał: Znasz się Pan? Jakie najlepsze filmy o zombie w ostatnich latach były? Mam teraz nocami czasu trochę to bym coś obejrzał a jestem nie na czasie z filmami. Nie wiem czy się znam, ale staram się oglądać jak coś mi wpadnie w oko. Od czasu Train to Busan raczej wszystko co oglądałem w tym temacie było dość przeciętne, a nawet słabe, oprócz Zombieland 2. A jakby tak rzucić jeszcze parę lat wstecz to z takich co mi się podobały to: Wyrmwood: Road of the Dead, Zombie SS 2, Łowcy Zombie. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Idzie gdzieś zobaczyć The Lodge z 2019? Zwiastun był ciekawy. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Opublikowano 2 kwietnia 2020 Na stronie yify masz torrent / stream w HD tylko wyłącz adblock a jak tylko legal to nie wiem. XD Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Ogladal juz jakis jasniepan Color of Outer Space na podstawie ksiazki Lovecrafta czy jestem sam? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Oglądałem i niestety tym razem nawet morda Cage'a tego nie uratowała, choć daleki jestem od uważania filmu za gniot. Miał momenty i IMO dla fanów Lovecrafta seans konieczny, choć film klimatem często leci w dziwne strony. Te alpaki xd 2 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Jak jesteśmy przy Lovecraft'cie to niedawno obejrzałem Underwater [2020] ten z typką ze Zmierzchu. Ogółem taki akcyjniak/horror bez szału ALE ma trochę klimatu pierwszego Obcego i końcówka ma coś co powinno zadowolić fanów przedwiecznego. Widziałem też Crawl, taka współczesna Anakonda tyle że zamiast węży mamy aligatory - 4 piwa/10 2 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 24 minuty temu, tukan napisał: Jak jesteśmy przy Lovecraft'cie to niedawno obejrzałem Underwater [2020] ten z typką ze Zmierzchu. Ogółem taki akcyjniak/horror bez szału ALE ma trochę klimatu pierwszego Obcego i końcówka ma coś co powinno zadowolić fanów przedwiecznego. Hah, ten film ma tyle cytatów wizualnych z Alien/Aliens(łącznie z pracą kamery), że na początku seansu dziwnie się czułem oglądając Underwater, ale generalnie to rzemieślnicze kino rozrywkowe, bez większych ambicji (i dobrze, bo film wie czym jest). Końcówka zaskoczyła mnie pozytywnie. Nie ma też jakichś większych minusów (chociaż postać grana przez T.J Millera irytowała mnie mocno) więc można obejrzeć, szczególnie, że podobnych filmów generalnie robi się co raz mniej. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 O, to sobie wieczorem obejrzę. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Obejrzałem trailer właśnie i dzięki za cynk. Czuc klimat Obcego z tego filmu i to w pozytywnym sensie. Już wiem co dzisiaj będę oglądał. 1 Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 (edytowane) Mi te całe underwater przypomniało film leviathan z 89.Pamiętam jak za łebka oglądałem przez palce.A dziś sam trailer taki bekowy trochę. Jakby wam było mało wody i podwodnych zwierzątek to wyszedł film Sea fever może ktoś widział. Edytowane 21 kwietnia 2020 przez czesio83 ... 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 E kurde nie znalem tego Lewiatana. Takie Cos pod woda i klimat lat 80 mega. Czy widzialem tam Morfeusza? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 W dniu 20.04.2020 o 12:09, Hendrix napisał: Hah, ten film ma tyle cytatów wizualnych z Alien/Aliens(łącznie z pracą kamery), że na początku seansu dziwnie się czułem oglądając Underwater, ale generalnie to rzemieślnicze kino rozrywkowe, bez większych ambicji (i dobrze, bo film wie czym jest). Końcówka zaskoczyła mnie pozytywnie. Nie ma też jakichś większych minusów (chociaż postać grana przez T.J Millera irytowała mnie mocno) więc można obejrzeć, szczególnie, że podobnych filmów generalnie robi się co raz mniej. Zgadzam się, że film jest całkiem w porządku i mogę dać z czystym sumieniem 6/10 (to takie pozytywne 6). Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Dla mnie fana Obcego to 7-/10. Rozpoczęcie bardzo dobre, mnie nie zaskoczyła, tego się spodziewałem, ale było ok. Na pewno można obejrzeć, mógłbym nawet postawić płytkę blu-ray na półce obok Żołnierzy Kosmosu i Aliens. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 (edytowane) Jest już Mandy z lektorem w blurayu. Nicolas Cage w horrorze mi podpasował a psychodela rozjepała. Pewnie nikomu się tu nie spodoba ale takie 6/10 spokojnie mu daje. Edytowane 22 kwietnia 2020 przez Jotrazydwa Cytuj
japco 275 Opublikowano 1 maja 2020 Opublikowano 1 maja 2020 https://www.filmweb.pl/film/Platforma-2019-839870 Sztos. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi