tukan 1 917 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Gdzie to można znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dobre pytanie bo szukam akurat jakiegoś dobrego horroru na wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Gdzie to można znaleźć? W internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 http://www.imdb.com/title/tt1905040/ Widział ktoś? Interesuje się tematyką od dawna i nie wiem czy jest sens obejrzeć. Dobrze zrobione, czy nie dobre, he? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 http://www.imdb.com/title/tt1905040/ Widział ktoś? Interesuje się tematyką od dawna i nie wiem czy jest sens obejrzeć. Dobrze zrobione, czy nie dobre, he? Dobry film w kategorii słaby film o amerykańskich nastolatkach jadących na pustkowie. Mnie się podobało, ale trzeba lubić ten gatunek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 043 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Last Shift - No to jest niezły horror. Dużo jazd w stylu sillent hilla, ogólnie zgadzam sie z panami wyżej. Film nie rewolucjonizuje gatunku ale da się obejrzeć bez zażenowania. Widzę , że jest rip Taśm Watykanu wiec czas na kolejny ciężki gatunkowo film. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 dziadek miał dobrą szczenkę, no i nieźle gadane, mógłby pokazać się w innych filmach, a laska troche taka Jolie, tylko z cyc.kami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Obejrzałem Last Shift i faktycznie dobre filmidło. Przez 50 minut film się rozkręca, ale jak już się rozkręci to ło karwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Last Shift mi się podobał, ale dziś problem braku pomysłu na film wraca znowu. Ktoś poleci coś w takim klimacie ? Ewentualnie po prostu warte zobaczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Sprawdź może Let Us Prey. Osobiście jeszcze nie oglądałem, ale słyszałem pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kogut 308 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Dziś sprawdzę, ale jak ktoś ma jeszcze jakieś propozycje to dawać śmiało będzie dla potomnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 nie polecam let us prey, chyba że naprawdę już nic nie ma na dysku. Osobiście za jeden z lepszych horrorów ostatnich lat uważam as above so below, naprawde to co się dzieje pod koniec jest mocne, cały film ma typowy schemat, rozkręca się powoli aż gó,wno nie wpadnie w wentylator. Backcountry juz recenzowałem, warto dla scen z niedzwiedziem i ogólnego klimatu ze wspaniałymi widokami, bardzo fajne animal attack. Mi się podobał też clown ale przyznam że każdy inny kto ogladał to go zjechał. Należy zaznaczyć że w filmie postawiono na świetna charakteryzację, 0 cgi. Honeymoon ma klimat, ale jest strasznie wtórne, mozna obejrzeć. pyramid - tego g,owna nawet nie tykam i nie radzę innym ;] starry eyes - mam na dysku i wiem jedno, sceny okaleczania się i jedzenia, przypominają mi najgorsze akcje z rytuału Grahama Mastertona. tusk - dla mnie rodzynek roku, film mega ch,ujowy ale ciągle o nim myślę i o nim rozmawiam z nielicznymi którzy go obejrzeli, polecałbym jak najbardziej ale uwaga na Deepa, który przechodzi w tym filmie wszelkie granice ch,ujowości. "jestem zmęczony panie kieł", " mors powinien pływać!" - te sceny zostaja w czaszce Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Z tych co wymieniłeś, jedynie Starry Eyes wybija się ponadprzeciętność (żądza sławy za wszelką cenę - dosłownie). Problem z nim jest następujący - bardzo mało horroru w horrorze. Poza tym zbliżony tematyką genialny Whiplash bardziej szokuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ogólnie światek horrorów ma się bardzo źle ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ma sie bardzo zle od okolo 2007 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 no właśnie lipton jest, przeglądam neta bo na el quatro można nadrobić co nieco ale większość już widziałem co było dobre a nowe to huynia pierwszej wody. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 http://www.imdb.com/title/tt1905040/ Widział ktoś? Interesuje się tematyką od dawna i nie wiem czy jest sens obejrzeć. Dobrze zrobione, czy nie dobre, he? "Interesujesz się tematyką" powiadasz? Nie wiem, czego zatem się spodziewasz po średniej klasy horrorze stylizowanym na dokument. Odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Cos tam w gorachto moze nawet klimat bedzie. Wlasnie jestem po chucky i nie jest zle wzgledem czasu. Glupoty jak to w horrorach ale efekty lalki niezle Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 gorachto to coś w stylu gnocchi? Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Klimatu nie ma za grosz - grupa dwudziestoparoletnich bezmózgów wybiera się śladami ekspedycji Diatłowa, chcąc wyjaśnić tajemnice śmierci rosyjskiej ekipy. Niestety to co serwują w dalszej części obrazu scenarzyści zakrawa na parodię. Rozbawił mnie z tym zainteresowaniem tematem - ja np. od dawna zgłębiam fenomen tornada, planuje sięgnąć zatem po sharknado. Dobrze zrobione, czy nie dobre, he? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Nie wyjaśnili do końca jak przebywanie tak długo w tornadzie nie kłoci się z brakiem wody do oddychania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ostatnio trafiłem przez przypadek na Kill List z 2011 roku i filmidło jest zajedobre. Mroczny shit o płatnym zabójcy, który ma za zadanie wyeliminowac trzy cele. Jest brutalnie i z naprawdę mroczną atmosferą. Naprawdę warto się tym zainteresować. http://gameplay.pl/news.asp?ID=94447 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 to jest ten film gdzie na koncu dostaje się w sam środek jakis obrządków szatanistycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Ale Milan ładuj takie rzeczy w spoiler tagi. Jakbyś z nowym wcieleniem zapomniał robi się to tak: [spoiler] Pozdrawiamy Tymka! [/spoiler] Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 to jest ten film gdzie na koncu dostaje się w sam środek jakis obrządków szatanistycznych? tak to ten. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi