Skocz do zawartości

Alternatywa - linki

Mathiu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

No ale dawno juz nie ma komórki jakościowej w underze, wiara wrzuca takie rzeczy że to już jest peb a nie under.

peb, co ja pie,rodle, z tego sie zrobiło exordium

Edytowane przez caps_LOCK_masta
Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

ja tam wrzucam tylko to co mi się podoba, że macie zj'ebany gust to nie moja wina.

Edytowane przez _Be_
Gość _Milan_
Opublikowano

czy człowiek z ryskiem w avatarze może w ogole sie odzywac?

Gość Grzegosz
Opublikowano

Tęskno mi do czasów, gdy najpopularniejszym tematem był "Neurosis, Isis i inne, czyli apokalipsa w domu na własne życzenie" :(.

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

Gorzej że obie kapele tworzą teraz nastrój pogrzebowy w domu, a nie apokaliptyczny.

Gość _Milan_
Opublikowano

Nie koniecznie, dalej młuce raczej nietatusiową muzyke, i mam podnietę na lipcową plyte todaya.

No i jade na deftonesa, o .

Opublikowano

Jak już spamujemy, to a propos, co się dzieje z exordium teraz? Wyje.bali mnie ładne parę lat temu, bo miałem za mało postów. To się taki peb z muzyką alternatywną zrobił czy co?

Gość _Milan_
Opublikowano

No ja wchodze czasami zeby spojrzec na dzial video, i jak szukam dobrej plyty, ale oczywiscie tam jej nie ma.

Zawsze gardzilem tym miejscem, wiec nic dobrego o nim powiedziec nie moge, ani tez obiektywny byc nie moge, ale istnieje i ma sie zle ;]

w tematy boje sie wchodzic, bo "dzifeeeek1111" i "suuuukk111111" wystarczy mi tyle co zapodaje koval i bartezoo.

A plyt jest wiecej pewnie na funkysoul.

Opublikowano

No ale ty chyba jakąś spine miałeś z działem administracyjnym tam kiedyś, więc pewnie nie jesteś obiektywny ;] może teraz jest tam kupa, no ale parę lat temu nie było chyba polskiej strony z taką ilością alternatywnej i dobrej muzy.

Opublikowano

był under który to filtrował ;]

Taaa, tylko z tego co pamiętam, 3/4 ówczesnej dobrej muzy w underze pojawiało się po tym, jak ktoś wrzucił ją na exordium ;]

Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

co (pipi)a!?!?!?!?!?!?

Gość Grzegosz
Opublikowano

Pamiętam aferę z kontami na diinoweb, śmiesznie było.

Gość _Milan_
Opublikowano

smiesznie bylo jak tego całego ich moderatora ktory nas wyzywał spotkalem na koncercie ;]

Albo jak wietek z nimi lazil przed todayem, banda pseudostudentów ktorzy chlali na pokaz tanie wino w krzakach, by pozniej pisac o tym na 50 stronach, a takze o tym jak chu,jowy byl koncert complete failure na ktorym nawet jak sie przyznali nie byli.

Doprawdy, muzyczna smietana.

Opublikowano

Exo teraz wygląda tak że jak zapodasz linka do dobrego slodża bądź hardkoru to ściągną dwie/trzy osoby. Ale jak wrzucisz elo hipsterskie nikomu nie znane elektro plumkanie to jest mega masowy spust.

Żalowo się tam zrobiło moim zdaniem.

Gość _Be_
Opublikowano

czy człowiek z ryskiem w avatarze może w ogole sie odzywac?

primo to nie rysiek (haha btw) secundo teraz jest inny, ale już taki underground, że nie wiecie kto to