Skocz do zawartości

Alternatywa - linki; komentarze

Gość Grzehoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Daj poprzednią też, tatko.

lol, jeden plik ? Leniwe kur.wy, ściągnę i pokroję na kawałki jak być powinno.

edit, dupa, nie wiadomo ile który kawałek trwa xD

Edytowane przez koval
Opublikowano

1 mp3 ponieważ jest to concept album. na bank.

tu pierwsza płyta, masorz lepiej niech nie sciaga, uszka moga zaboleć.

http://speedy.sh/RncMg/perversions-of-guilt.rar

• Plusik 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

sprawdziłem sobie to całe nowe amen-ra bo niby będa na asy. no spoko, dawno nie słuchałem takiej muzyki. zmuła momentami opór jak typ cośtam jęczy ale ostatni numer jest epicki (chyba ostatnie niewiem zlewało mi się to bo późno było i album na loopie).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pass: brokuly xDDD

Ja jak zwykle z opóźnieniem obczajam albumy i właśnie zajarałem się The Secret - Agnus Dei, oż kur.wa o___O Genialne to jest. Ogólnie 2012 fajny był: Pig Destroyer, Birds in Row, Amenra i The Secret dają radę aż miło. No i Enter Shikari ;)

• 9 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Właśnie słucham na Spotify. Najlepsza polska płyta damskiej wokalistki od czasu Grandy Brodki. Ekstra płyta. Na pewno to kupię, ale jak będę przy okazji w MM, a jadę w trase i bym w aucie posłuchał. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co myślicie o nowym Mansonie?

Nie jestem fanem jego twórczości w żaden sposób (lubię Tainted Love i kilka wybranych utworów), ale "The Pale Emperor" nabędę na pewno.

Na pierwszy ogień, Deep Six, fajny klimat i ostry riff.

Drugi singiel za to spokojniejszy, ale riff taki, że się rozpływam. Słyszałem gdzieś podobne gitary, ale za ch.uj nie kojarzę gdzie.

Za te single 4/5 Wezyrów.